Şimdi Ara

Yeni iPad'lerle ilgili ilk yorumlar: 'iPad Air ile sanki interneti elinizde tutuyorsunuz' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: giogo

İpad air`de yenilik A7.İpad minide retina ekran ve A7.

Bu kadar övülecek bir durum yok ortada !!

Ipad minide ikiye katlanan çözünürlüğün ve 200 gr hafifleyen ipad de etkilememiş. Ne tür bir yenilik bekliyorsunuz?
    Nexus 7 2.nesil kullanan biriyim. Fanboy dersiniz sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye fiyatı ipad air'in ne kadar olur acaba ben onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: masculine

androidli telefon kullanmama rağmen ipad den başka bir tablet tavsiye etmedim.bir tanıdık bu sayede ipad 3 aldı. ifan fandrozort fanboy fandroid çirkin kelimeler.Yaşadığınız doğduğunuz yer neresi ürününü savunduğunuz ülke neresi.Bu kadar saçma yorum yazacağınıza teknoloji ile ilgilenseniz o firmaların nasıl yükseldiklerini anlarsınız ama nerde o beyin nerde o akıl.Varsa yoksa alıntı birbirine sanal sataşma.Tekrar yazmakta yarar görüyorum Suç sizde değil Size gerekli eğitimi veremeyen Ebeveynleriniz yani Ailenizde.Bu işin ergeni orta yaşlısı en yaşlısı yok.Beynini verimli işlerde kullanıp yükseleni , tam tersini yapıpta alçalanı var.

söylediklerinizin her kelimesine katılıyorum. satış rakamlarıyla övünenler gururlananlar var. yaşları küçük ondandır demek istiyorum ama etrafımda 30lu yaşlarında bu davranışları gösterenler var ne yazık ki...

• İpadlere jailbreak yapılmadan korsan yazılım kurulabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

quote:

Orijinalden alıntı: masculine

androidli telefon kullanmama rağmen ipad den başka bir tablet tavsiye etmedim.bir tanıdık bu sayede ipad 3 aldı. ifan fandrozort fanboy fandroid çirkin kelimeler.Yaşadığınız doğduğunuz yer neresi ürününü savunduğunuz ülke neresi.Bu kadar saçma yorum yazacağınıza teknoloji ile ilgilenseniz o firmaların nasıl yükseldiklerini anlarsınız ama nerde o beyin nerde o akıl.Varsa yoksa alıntı birbirine sanal sataşma.Tekrar yazmakta yarar görüyorum Suç sizde değil Size gerekli eğitimi veremeyen Ebeveynleriniz yani Ailenizde.Bu işin ergeni orta yaşlısı en yaşlısı yok.Beynini verimli işlerde kullanıp yükseleni , tam tersini yapıpta alçalanı var.

söylediklerinizin her kelimesine katılıyorum. satış rakamlarıyla övünenler gururlananlar var. yaşları küçük ondandır demek istiyorum ama etrafımda 30lu yaşlarında bu davranışları gösterenler var ne yazık ki...

Teşekkürler. Bu yazdığım yorumun etkisi olmayacak ama yazma geregi duydum. yazik sozde 20. yüzyıldayiz fakat toplum gelişim yonunden acinacak halde. Mesut Çevik umutluyum diyor gelisimden ama kendiside buna inanmiyordur kesin. önyargi ve sürü psikolojisi oldukça yıl 2023 bile olsa gelismez bu ulke. Bu siteye bakmak yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Çok az kaldı Samsung bunu da gömecek..

Bu gördüğünüz arkadaş samsung için kendini bile satar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

Orijinalden alıntı: Battlelife

quote:

-1280x800-----2048x1536 (SAĞ)
    -510 gr-----469 gr (SAĞ)
    -3 megapixel-----5 megapixel (SAĞ)
    -9 saat-----10 saat(SAĞ)
    -Plastik-----Alüminyum
    Son yazılanlar kullanım süreleridir. Sağ taraftakilerin neden çok olduğunu merak ediyorsan o ipad air sol taraf niye böyle diyor isen o da galaxy tab 3.10.1. Bu listede işlemci yok çünkü samsung hız değerlerini yazmış ama apple da yok. Zaten gerekte yok herkes ipad in uçarcasına çalıştığını bilir. Cihazın malzeme kalitesi ise ipad i eline alan herkes bilir. Samsung u eline alan ise cips poşetinden hallice olduğunu anlar. Bu reklam cart curt laflarını bırakın bir yana ama piyasada ki sözüm ona rakibi bir ürünün bu kadar gerisindeyse bence bu hareketlere gerek bile yok. "Samsung bunu da devirir" lafı ise o kadar laf ettiğiniz koyun apple fanatiklerinden bir farkınız olmadığının göstergesidir. Telefon tartışılır ama tablette görünen köy malesef kılavuz istemez.

Ilk once galaxy note 10.1 2014 editiona bir bakin derim

Bırak 4 sene önceki teknolojinin allanıp pullanmış haliyle oyalansın garibanlar..Neyine onların Note 10.1 2014 edition falan filan

• ipad mini retina da acaba bir ısınma sorunu varmı ipad 2 den 3 e geçerken olduğu gibi. Hiçbiride değinmemiş buna. Cihazlar cıktıktan 1 hafta sonra öğreniriz ne sorunları olduğunu tam. bunlar pek detaylı incelememişler
  • Valla şurası bir gerçek, ipad tablet piyasasında bir numara. Bakalım Nokia'nın tableti nasıl tepkiler alacak onu merak ediyorum
  • engurlu kullanıcısına yanıt
    En kemik apple fanlari kaldi zaten yanlarinda her gecen gun kan kaybediyorlar
    Samsungu gectim her firma o kadar guzel cihazlar cikariyor ki gunumuzde zaten su yeni nesil 64 bit chipsetlerle 4 gb ramler ve mali t658 ve ustu gpu lar seneye gelsin o zaman konsol kalitesinde oyun oynanacak android cihazlarda

• Tablette en iyi iPad. Tartışılmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Hayatında iPad kullanmamış kişilerin böyle haberlere yorum yapması çok komik. Önce gidin iPad ile safari kullanarak internette gezin, sonra birde elinizdeki 5 para etmez android tablet ile gezin, görün aradaki farkı!

Şu bir gerçek, Android tabletlerin çok büyük çoğunluğu iPad ile kıyaslanamaz. Ama iPad'den çok daha iyi Android tabletlerde var. Bunları hiç kullanmadan böyle yorumlar yapanın yorumuda kendiside beş para etmez. Bunu iPad kullanmış biri olarak söylüyorum.

• Tablette apple +1

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

Ipad minide ikiye katlanan çözünürlüğün ve 200 gr hafifleyen ipad de etkilememiş. Ne tür bir yenilik bekliyorsunuz?

Bu söylediğin şeyler yenilk değil.
    Nerde A7X ?
    Sen kocaman ipadle küçücük iphone 5S performansını niye yaşayasın ?
    Nerde 8 mp kamera ? Kaç nesil ipad`den beri 5 mp kamera.
    Nerde touch ıd ?
    Apple istese bu saydığım şeylerin hepsini ipad air`e koyabilirdi.Ama sizin kafa yapınızda çok insan olduğundan dolayı 2 şey koyuyor sizde tapıyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

Nerde A7X ?
    Nerde touch ıd ?
    Apple istese bu saydığım şeylerin hepsini ipad air`e koyabilirdi.Ama sizin kafa yapınızda çok insan olduğundan dolayı 2 şey koyuyor sizde tapıyorsunuz

Hocam ben de baslarda sizin gibi dusunuyodum fakat sonra artik cihazlarin doydugunu gordum yani dediklerinizi yapip bir de bu kasaya gecselerdi seneye a8x koyup ekrani degistirip cikarirlardi. Ya sonra ? Piyasa doydu artik megapixeller islemci hizlari ram artiyo cok buyuk degisiklikler olmuyor cihazlarda. Apple saydiklarinizin hepsini koysa gunu kurtarirdi fakat sonra sacmalamaya baslardi. Simdi gelecek icin onemli adimlar atti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OMG BraVee

quote:

quote:

quote:

Nerde A7X ?
    Nerde touch ıd ?

Hocam ben de baslarda sizin gibi dusunuyodum fakat sonra artik cihazlarin doydugunu gordum yani dediklerinizi yapip bir de bu kasaya gecselerdi seneye a8x koyup ekrani degistirip cikarirlardi. Ya sonra ? Piyasa doydu artik megapixeller islemci hizlari ram artiyo cok buyuk degisiklikler olmuyor cihazlarda. Apple saydiklarinizin hepsini koysa gunu kurtarirdi fakat sonra sacmalamaya baslardi. Simdi gelecek icin onemli adimlar atti.

Hocam koymamalarının sebebi o zaten.Bunları şimdi koyarsak bir sonraki nesile ne kalacak diye ? Ya yenilik bulamazsak diye.
    Ama bu yanlış bir düşünce bu düşünce yeniliği öldürür.Sen elinde olanları(touch ıd,A7X,kamera) koyucaksın,bir sonraki nesilede yeni birşeyler bulmak için çabalayacaksın.
    Ama piyasada keriz çok olunca hepsini koyma gereksinimi duymuyorlar.Hemde yan gelip yatmak varken niye daha çok çalışsınlarki seneyede touch ıd`i 8 mp kamerayı koyarlar yenilik diye piyasaya sürerler ,nasıl olsa yenilik kavramını bilen çokk !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giogo -- 27 Ekim 2013; 23:40:38 >

• quote:

Sandiga mi? Gezi parkina mi?
    Nereye gomsun buyurursunuz?

• giogo G kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda haklisiniz, fakat es gectiginiz bi nokta var, o da son yillara gore gercekten yeni.buluslar orjinal yenilikler yavasladi. Yani bu sadece Apple in problemi degil elinde olan herseyi koysa emin olun siz bu defa seneye tatmin olmayacaktiniz. Cunku 1 yil gibi bi surede Apple sifirdan cok onemli seyler sunamaz .ayni sey samsungda da var.galaxy s2 kullaniyorum ve iki yildir yaptiklari ekrani buyut islemciyi degistir sat. Yine Apple daha insafli emin olun..sonucta bu firmalar kar amacli sirketlerdir birkac elestiri olacak diye 1 yilda yeni buluslar yapamama riskini goze alip tum teknolojisini kullanmazlar. 8 degil de 5 olsun hocam sorun olmaz ki tablette , A7x degil de A7 olsun hangi uygulamada oyunda sorun cikarir a7? Belki 3-4 yil sonra.. Touch id olayinda size katiliyorum buyuk bi kolaylikti olmaliydi ama seneye sakladilar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

En kemik apple fanlari kaldi zaten yanlarinda her gecen gun kan kaybediyorlar Samsungu gectim her firma o kadar guzel cihazlar cikariyor ki gunumuzde zaten su yeni nesil 64 bit chipsetlerle 4 gb ramler ve mali t658 ve ustu gpu lar seneye gelsin o zaman konsol kalitesinde oyun oynanacak android cihazlarda

İpad'in konsol oyunu oynatamamasının sebebi raminin 1gb olmasımı yani

• Dizaynı ağırlığı malzeme kalitesini geçtim apple ipad için 350.000 uygulama yazılmış ve giderek artıyor peki ya galaxy tab için kaç tane var 50 tane olduğundan şuphelerim var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.