Bildirim
Yeni iPad smartcover ayarı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: karahann
Yeni iPad de smartcover uyku modu ayarını nerden yapabilirim?
Google -
Yararlı bir cevap olmadı teşekkürler. -
yeni ipad ve ipad 2 deki smartcoverın uyku moduna almasını sağlayan mıknatısların yeri değişik.eğer ipad 2 uyumlu bir smartcover aldıysan yeni ipadde çalışmaz -
Yanlış anlamadıysam demek istediğin kapagi kapatınca tuş kilidi olup, olmaması. Su sekilde değiştirirsin Ayarlar>Genel>iPad kapagi kilitler acar -
quote:
Orijinalden alıntı: iDenis
Yanlış anlamadıysam demek istediğin kapagi kapatınca tuş kilidi olup, olmaması. Su sekilde değiştirirsin Ayarlar>Genel>iPad kapagi kilitler acar
Evet bu sekilde fakat o seçenek bende yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Yanlış anlamadıysam demek istediğin kapagi kapatınca tuş kilidi olup, olmaması. Su sekilde değiştirirsin Ayarlar>Genel>iPad kapagi kilitler acar
Olması lazım. Aşağılara doğru -
quote:
quote:
Olması lazım. Aşağılara doğru -
quote:
quote:
quote:
Olması lazım. Aşağılara doğru
Kesinlikle yok :s yeni iPad 5.1.1 jb siz
Smart cover i takinca cikaro ayar tusu
quote:
Orijinalden alıntı: mkykal
Smart cover i takinca cikaro ayar tusu
O zaman smartcover im uyumsuz yeni de aldım vodafondan
Ayarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Koios
yeni ipad ve ipad 2 deki smartcoverın uyku moduna almasını sağlayan mıknatısların yeri değişik.eğer ipad 2 uyumlu bir smartcover aldıysan yeni ipadde çalışmaz
Bende oluyor :))
quote:
Orijinalden alıntı: pcman34
quote:
yeni ipad ve ipad 2 deki smartcoverın uyku moduna almasını sağlayan mıknatısların yeri değişik.eğer ipad 2 uyumlu bir smartcover aldıysan yeni ipadde çalışmaz
eğer smartcover yeni ise olabilir ama smartcover yeni ipad çıkmadan önce üretilmiş bir smartcover ise mıknatıs yerleri tam uymuyor diye biliyorum. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pcman34
quote:
eğer smartcover yeni ise olabilir ama smartcover yeni ipad çıkmadan önce üretilmiş bir smartcover ise mıknatıs yerleri tam uymuyor diye biliyorum.
Okullar açılınca falan denerim birinde :)) keske iPhone da yapsalar
Kısadan cevap verirmişcesine kestirip atmak neden bu kadar hoşunuza gidiyor ? Ayarlar sekmesini bende görebiliyorum, altına üstüne getirebiliyorum zaten. Fakat orada bu ayar için bir seçenek yok. Konuyu açma sebebim gerçekten bu konudan anlayan ve yardımcı olabilecek birilerinin yardımını almak..anlatabildim umarım.. -
O seçenek bende çıkıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X