Şimdi Ara

yeni ipad ve radyasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar saçma olacak ama yinede sorayım. 1-2 ay içinde yeni ipad almayı planlıyorum. ben internete dışarıda falan çok bağlanırım fakat 3g (4g veya herneyse) fazla radyasyon yayar diye tırsıntı yaşıyorum. herhangi bi telefon-tv vs. cihaza oranla ne kadar radyasyon yayar?

• cep telefonu ne kadar yayarsa o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayfoncu4

cep telefonu ne kadar yayarsa o kadar

Cep telefonunu kulaga tutuyorsun bunu elinde. Arada cok fark var. Kisacasi cep telefonu daha zararli.
  • elinde tutuyorsun ama otururken hafiften gelecek nesillerin uzerine yatiriyorsun, bir de dual carrier fln var ayni anda iki baglanti yapiyorsa daha zararli degil midir? 4g olsaydi 3g ile ayni zarardi, ama dual 3g iki kat baglanti hizi sagliyorsa ayni frekansta, sanki 2 kere zararli gibi geldi bana, yaniliyor muyum??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hayatın tadına var o zaman tv de seyretme pc de oynama
  • quote:

Orijinalden alıntı: agamli

elinde tutuyorsun ama otururken hafiften gelecek nesillerin uzerine yatiriyorsun, bir de dual carrier fln var ayni anda iki baglanti yapiyorsa daha zararli degil midir? 4g olsaydi 3g ile ayni zarardi, ama dual 3g iki kat baglanti hizi sagliyorsa ayni frekansta, sanki 2 kere zararli gibi geldi bana, yaniliyor muyum??

Cift radyo yokki cift baglanti yapsin. Dual carrieri filan kafana takma. Ayrica lapyop mu bu kucagina birakiyorsun anlamadim ki? İpadi kitap tutar gibi tutacaksiniz laptop tutar gibi degil?
  • quote:

elinde tutuyorsun ama otururken hafiften gelecek nesillerin uzerine yatiriyorsun, bir de dual carrier fln var ayni anda iki baglanti yapiyorsa daha zararli degil midir? 4g olsaydi 3g ile ayni zarardi, ama dual 3g iki kat baglanti hizi sagliyorsa ayni frekansta, sanki 2 kere zararli gibi geldi bana, yaniliyor muyum??

Gelecek nesiller olayına koptum..

Dostum ben denedim için rahat olsun gelecek nesillere bir etkisi yokmuş
    Yıllarca iş gereği çift telefonla dolaştım. Malum eski telefonların SAR değeri yüksekti. Neyse şu an da 6 yaşında bir oğlum var. Ama sanki olumlu bir etkisi oldu bu olayın. 1.5 yaşında harfleri okumaya başladı, 4 yaşındada hem türkçe hemde ingilizce okumaya başladı. IQ tavan yaptı anlayacağın

Pozitif etkisi kanıtlanmıştır

sakın birileri bunu çok ciddiye alıp cebinde 4-5 eski nokia ile dolaşmasın mikrodalga fırın etkisi yapar mazallah. gelecek nesilden fazlası gidiverir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir tv programında seyretmiştim , adam tv nin yanına kaktüs koymuş işe yarıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas34

bir tv programında seyretmiştim , adam tv nin yanına kaktüs koymuş işe yarıyormuş

dostum naptın sen yaa. cepte yada kucakta kaktüs. düşüncesi bile diken diken ediyor insanı
  • Kaktüs radyasyonu emiyor. Kucağına koyarsan başka şeyleri de emebilir tabi fakat ortalıkta büyükçe bir kaktüs sağlık açısından faydalı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

Gelecek nesiller olayına koptum..

Dostum ben denedim için rahat olsun gelecek nesillere bir etkisi yokmuş
    Yıllarca iş gereği çift telefonla dolaştım. Malum eski telefonların SAR değeri yüksekti. Neyse şu an da 6 yaşında bir oğlum var. Ama sanki olumlu bir etkisi oldu bu olayın. 1.5 yaşında harfleri okumaya başladı, 4 yaşındada hem türkçe hemde ingilizce okumaya başladı. IQ tavan yaptı anlayacağın

Pozitif etkisi kanıtlanmıştır

sakın birileri bunu çok ciddiye alıp cebinde 4-5 eski nokia ile dolaşmasın mikrodalga fırın etkisi yapar mazallah. gelecek nesilden fazlası gidiverir...

haha hocam teşekkür ettik içimizi rahatlattın. genç nesil olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prooge -- 8 Mayıs 2012; 11:40:24 >

• quote:

hocam hayatın tadına var o zaman tv de seyretme pc de oynama

kanser olursam çok güzel varırım hayatın tadına
    ya 3G çok daha fazla radyasyon yayıyo diyolar ondan tırsıntı yaptım.
    peki şunu sorayım 32 gb wifi'mı alayım yoksa 32 gb wifi + 4G'mi?
  • Durumunuz imkan veriyorsa 64gb wifi 4g alin, bazi oyunlar gb la yer kaplayabiliyor. Ama 32gb 4g tavsiye olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijan_doğan

quote:

hocam hayatın tadına var o zaman tv de seyretme pc de oynama

kanser olursam çok güzel varırım hayatın tadına
    ya 3G çok daha fazla radyasyon yayıyo diyolar ondan tırsıntı yaptım.
    peki şunu sorayım 32 gb wifi'mı alayım yoksa 32 gb wifi + 4G'mi?

ben ipadde her zaman 3g yada 4g olmasından yanayım.taşınabilir cihaz sonuçta bu.ben neden cep telefonundan hotspot ile uğraşayım ki.alırım simkart takarım wifinin olmadığı yerde internete saniyede bağlanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: sas34

bir tv programında seyretmiştim , adam tv nin yanına kaktüs koymuş işe yarıyormuş

dostum naptın sen yaa. cepte yada kucakta kaktüs. düşüncesi bile diken diken ediyor insanı

valla burası türkiye çareler tükenmez
  • şu jailbreak çıksa da kurtulsak valla
  • Zararlı olduğu kesin
  • kaçış yok yola devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: compicom

Durumunuz imkan veriyorsa 64gb wifi 4g alin, bazi oyunlar gb la yer kaplayabiliyor. Ama 32gb 4g tavsiye olabilir.

64gb 4g çok pahalı ya o bütçeyi zorlamayalım

unutmadan, amerikadan falan alsak 4g türkiyede çalışırmı çalışmazmı nolur?
  • Arkadaşlar yok mu cevap verecek?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.