Bildirim
yeni ipad ve radyasyon
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cep telefonu ne kadar yayarsa o kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: ayfoncu4
cep telefonu ne kadar yayarsa o kadar
Cep telefonunu kulaga tutuyorsun bunu elinde. Arada cok fark var. Kisacasi cep telefonu daha zararli. -
elinde tutuyorsun ama otururken hafiften gelecek nesillerin uzerine yatiriyorsun, bir de dual carrier fln var ayni anda iki baglanti yapiyorsa daha zararli degil midir? 4g olsaydi 3g ile ayni zarardi, ama dual 3g iki kat baglanti hizi sagliyorsa ayni frekansta, sanki 2 kere zararli gibi geldi bana, yaniliyor muyum??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hayatın tadına var o zaman tv de seyretme pc de oynama -
quote:
Orijinalden alıntı: agamli
elinde tutuyorsun ama otururken hafiften gelecek nesillerin uzerine yatiriyorsun, bir de dual carrier fln var ayni anda iki baglanti yapiyorsa daha zararli degil midir? 4g olsaydi 3g ile ayni zarardi, ama dual 3g iki kat baglanti hizi sagliyorsa ayni frekansta, sanki 2 kere zararli gibi geldi bana, yaniliyor muyum??
Cift radyo yokki cift baglanti yapsin. Dual carrieri filan kafana takma. Ayrica lapyop mu bu kucagina birakiyorsun anlamadim ki? İpadi kitap tutar gibi tutacaksiniz laptop tutar gibi degil? -
quote:
Gelecek nesiller olayına koptum..
Dostum ben denedim için rahat olsun gelecek nesillere bir etkisi yokmuş
Yıllarca iş gereği çift telefonla dolaştım. Malum eski telefonların SAR değeri yüksekti. Neyse şu an da 6 yaşında bir oğlum var. Ama sanki olumlu bir etkisi oldu bu olayın. 1.5 yaşında harfleri okumaya başladı, 4 yaşındada hem türkçe hemde ingilizce okumaya başladı. IQ tavan yaptı anlayacağın
Pozitif etkisi kanıtlanmıştır
sakın birileri bunu çok ciddiye alıp cebinde 4-5 eski nokia ile dolaşmasın mikrodalga fırın etkisi yapar mazallah. gelecek nesilden fazlası gidiverir...
-
bir tv programında seyretmiştim , adam tv nin yanına kaktüs koymuş işe yarıyormuş -
quote:
Orijinalden alıntı: sas34
bir tv programında seyretmiştim , adam tv nin yanına kaktüs koymuş işe yarıyormuş
dostum naptın sen yaa. cepte yada kucakta kaktüs. düşüncesi bile diken diken ediyor insanı -
Kaktüs radyasyonu emiyor. Kucağına koyarsan başka şeyleri de emebilir tabi fakat ortalıkta büyükçe bir kaktüs sağlık açısından faydalı olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN
quote:
Gelecek nesiller olayına koptum..
Dostum ben denedim için rahat olsun gelecek nesillere bir etkisi yokmuş
Yıllarca iş gereği çift telefonla dolaştım. Malum eski telefonların SAR değeri yüksekti. Neyse şu an da 6 yaşında bir oğlum var. Ama sanki olumlu bir etkisi oldu bu olayın. 1.5 yaşında harfleri okumaya başladı, 4 yaşındada hem türkçe hemde ingilizce okumaya başladı. IQ tavan yaptı anlayacağın
Pozitif etkisi kanıtlanmıştır
sakın birileri bunu çok ciddiye alıp cebinde 4-5 eski nokia ile dolaşmasın mikrodalga fırın etkisi yapar mazallah. gelecek nesilden fazlası gidiverir...
haha hocam teşekkür ettik içimizi rahatlattın. genç nesil olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prooge -- 8 Mayıs 2012; 11:40:24 >
-
quote:
hocam hayatın tadına var o zaman tv de seyretme pc de oynama
kanser olursam çok güzel varırım hayatın tadına
ya 3G çok daha fazla radyasyon yayıyo diyolar ondan tırsıntı yaptım.
peki şunu sorayım 32 gb wifi'mı alayım yoksa 32 gb wifi + 4G'mi? -
Durumunuz imkan veriyorsa 64gb wifi 4g alin, bazi oyunlar gb la yer kaplayabiliyor. Ama 32gb 4g tavsiye olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: dijan_doğan
quote:
hocam hayatın tadına var o zaman tv de seyretme pc de oynama
kanser olursam çok güzel varırım hayatın tadına
ya 3G çok daha fazla radyasyon yayıyo diyolar ondan tırsıntı yaptım.
peki şunu sorayım 32 gb wifi'mı alayım yoksa 32 gb wifi + 4G'mi?
ben ipadde her zaman 3g yada 4g olmasından yanayım.taşınabilir cihaz sonuçta bu.ben neden cep telefonundan hotspot ile uğraşayım ki.alırım simkart takarım wifinin olmadığı yerde internete saniyede bağlanırım...
-
quote:
Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN
quote:
Orijinalden alıntı: sas34
bir tv programında seyretmiştim , adam tv nin yanına kaktüs koymuş işe yarıyormuş
dostum naptın sen yaa. cepte yada kucakta kaktüs. düşüncesi bile diken diken ediyor insanı
valla burası türkiye çareler tükenmez -
şu jailbreak çıksa da kurtulsak valla -
Zararlı olduğu kesin -
kaçış yok yola devam -
quote:
Orijinalden alıntı: compicom
Durumunuz imkan veriyorsa 64gb wifi 4g alin, bazi oyunlar gb la yer kaplayabiliyor. Ama 32gb 4g tavsiye olabilir.
64gb 4g çok pahalı ya o bütçeyi zorlamayalım
unutmadan, amerikadan falan alsak 4g türkiyede çalışırmı çalışmazmı nolur? -
Arkadaşlar yok mu cevap verecek?
Benzer içerikler
- goodnotes vs notability
- ipad instagram tam ekran yapma
- apple pencil ucu ne kadar gidiyor
- apk ios dönüştürücü
- ipad etkin değil itunes"a bağlanın
- en çok satan tablet
- iphone zam gelecek mi
- apple sahibi
- apple se 4
- final cut pro fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X