Şimdi Ara

yeni ipad wi-fi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

biraz önce yeni ipad 4G 64 gb ımı aldım, turkcellden 108x24 olarak 1 gb interneti ile birlikte ancak eve geldim ve evdeki wifi modemime bağlantı sorunu yaşıyorum stabil bir bağlantı kuramıyor sürekli bağlanıyor düşüyor 1 sn bağlı 1 sn değil kafayı yicem modeme bir ayar falan mı yapmam gerek ilk ios deneyimim yardımcı olun lütfen :)

• öncelikle hayırlı olsun, garip bir sorun yaşamışsınızdır veya yeni ipad'ler ilk çıktığında bazı modellerde görülen wifi bağlantı sorununa yakalandınız. Turkcell'den değişim talep edin bence çünkü bu sorunu Apple kabul etmişti, + sürüm nedir ios 5.1 mi 5.1.1 mi ?
  • ama aldığım turkcellde bağlandı oraya
    benim acaba modem ismi veya şifreleme ile ilgili sıkıntı olabilir mi?
  • Bendede bir wifi sorunu vardi modeme reset attim tekrar kurdum şimdi daha iyi sizde bir deneyin isterseniz yada bir kafeye falan gidin baska bir wifide deneyin olmassa zaman gecirmeden geri goturup degisim isteyin sakin ola servise gondermeyin daha yeni almissiniz
  • arkadaşlar sorun çözüldü anlamadım ama bu sabah çalışıyordu gayet düzgün :D yine de yardımlarınız için teşekkürler
  • Yaklaşık bir haftadan beri kullanıyorum 1 defa bile görmedim wifinin gittiğini bence değişim isteyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.