Şimdi Ara

Yeni İphone'u mu beklemek, S6 Edge mi almak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende Bekleme taraftarıyım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MdblackeagleSTM

Bende Bekleme taraftarıyım...

Bekleyiniz hem 6s ve 6s Plusı görmüş hem de Note 5 çıkmış olur zevkinize göre seçim yaparsınız bu mevsimler telefon almak için doğru dönemler değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum Teşekkür derim ;)
  • quote:

Katılıyorum Teşekkür derim ;)

Rica ederim yardımımız dokunduysa ne mutlu.

• ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Tabiki de yardımınız dokundu, Biz burada fikirlerimizi paylaşmak ve yardımlaşmak için varız...
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Sizce İphone 6 almak mı daha mantıklı yoksa 4 ay daha bekleyip yeni çıkacak olan İphone modelini mi almam daha mantıklı olur? Aralarında ne kadar bir fark olur ?
    Bide aklım biraz S6 ya kaydı hafiften. Senelerdir ıos kullanıcısı olarak hiçbir zaman android telefon kullanmaya cesaret edemedim sizce S6 alsam kasma olur mu? bana çok sıkıntı çektirir mi ?

Sakın ola boyle bir hataya dusme. Android alacaksan bile Samsung dan uzak dur cunki basli basina sorun telefonlar. Guncelleme bile gelmiyor 3.000 liralik telefona. Acelende varsa gidip ip6 plus al. Beklemene gerek yok.

• Dostum merhaba.. Bende senin gibi 5s kullanıyorum .. Geçenlerde 1900 tl ye Sıfır kutu iPhone 6 buldum ( Türkiye apple Store dan alınma) ve inan almadım.. Bence 5s den iPhone 6 ya geçilmez .. Ama yeni çıkan iPhone 6 da neler olur nasıl bir cihaz gelir karşımıza, o zaman Işler değişebilir

• Bence sen ios kullanıyorsan androide geçme çünkü herşeye baştan başlamak zorunda kalırsın. Hem iphone 6s' in s6' yı yakalıyacağını söylüyorlar.
  • Android cihazlara 1000+ para verilmez
  • Ben samsung un kendini geliştirdiğini düşünüyorum ileride dahada iyi olacaktır(kasma vb konularda) ben i6+ kullanıyorum abimde note 4 var ilk defa bir samsung telefondan memmun kaldım ama ilerde ne olur bilemem gayet akıcı bence.s6 ya gelirsek ben pek beğenmedim çok inceleme fırsatım olmadı ama elime aldığımda iphone daki o premium hissi hissedemedim oyuncak gibi geldi ama yinede sen bilirsin ben beklerdim şahsen 6s i 2gb ram,gelişmiş kamera vs gayet iyi.

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Aynen donanımsal olarak çok değişiklikler olacağı söyleniliyor.
  • starnebula01 kullanıcısına yanıt
    Beklemeye değer
  • Beklemek,eğer yeni iPhone hoşuna gitmez ise Sony ya da HTC ye bakmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle yeni iphone beklemek. Samsung alirsan parani cope atarsin. Ben note 4 kullaniyorum memnunum bir sıkıntısı yok.ama telefonumu satip 1000 tl ekleyerek aldim. Oda ikinci el uygun fiyatti. Param olmasina ragmen sifirina 2300 tl para koymadim nitekim suan 1800 tl ye sifiri bulunuyor.

Kesinlikle 3000 tl ye DEGMEZ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.