Sormak istediğim aldıktan sonra adım adım yapmam ve bilmem gerekenler nelerdir?
Bilen ve yardımcı olacak arkadaşlar var ama forum üyeleri sürekli kendi bilgilerine bilgi katıyor ;)
Örneğin ilk şarj etcem, itunes gibi birşeyler varmış.
Adım adım yazarsanız benim gibi teknoloji ile yeni tanışan başka arkadaşlar da faydalanacaktır.. Amma uzattım :D
Teşekkürler...
Bir olayi yok aslinda. Mesela eski telefonlarda olan ilk sarj olayi (10 saat vs.) bunlarda yok, %100'u gordugunde tamamdir.
Yapilacak diger seylere gelince: -Bilgisayarina itunes yazilimini kurarsin, muziklerini veya baska iceriklerini (kitap, oyun vs.) programa eklersin, ipod'u bagladiginda kendi halleder zaten gerisini. -Onemli olabilecek baska bir nokta ise "jailbreak" olayi. Sen ipodu aldiginda surumunu buraya yazarsin, ona gore yardimci olurum.
-iTunes'u yükle, içine ne kadar müziğin,filmin vs. varsa doldur sonra iPod'u bağlandığında sync etmek ister evet deme yoksa hepsini atmaya kalkar,iPod menüsünden music'e,film'e gir ve ordan iPod'a atmak istediklerini seç sonra sync de atar o kendisi onları. -Arkadaşın dediği gibi 15 saat falan şarja gerek yok, %100 olsun yeter,%100 olduğunu anlamanın yolu da,ekranın sağ üst köşesindeki pil durumunu gösteren yerdeki elektrik işareti,priz işaretine dönene kadar şarj et
Hadi hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Elysian Fields
-iTunes'u yükle, içine ne kadar müziğin,filmin vs. varsa doldur sonra iPod'u bağlandığında sync etmek ister evet deme yoksa hepsini atmaya kalkar,iPod menüsünden music'e,film'e gir ve ordan iPod'a atmak istediklerini seç sonra sync de atar o kendisi onları. -Arkadaşın dediği gibi 15 saat falan şarja gerek yok, %100 olsun yeter,%100 olduğunu anlamanın yolu da,ekranın sağ üst köşesindeki pil durumunu gösteren yerdeki elektrik işareti,priz işaretine dönene kadar şarj et
Hadi hayırlı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme