Şimdi Ara

Yeni ipod touch 32 gb 3.nesil aldım. yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bugün kendime 32 gblık bir touch aldım. açık söylemem gerekirsedaha önce hiç apple ürünü kullanmadım. jailbreak ne işe yarar bu aleti nasıl kullanıcam bilmiyorum. neler yüklemeliyim ? nasıl yüklemeliyim ? kaç saat şarj'da tutmalıyım, nelerden sakınmalıyım bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. şu an itunes'i indiriyorum...

• Başlarda jailbreak yapma. Önce free appları indir, onları sömürünce jailbreak işine gir.
  • freelerden takıldıktan sonra naapcam ?

-jailbreak dediğimiz şey ne gibi bir işleve sahip ?
    -Şu an alette 3.1.3 var versiyon olarak.
    -jailbreak ettikten sonra tekrar bilgisayara bağlamam gerekiyormuş -kapatıp açtıktan sonra- öyle yapmazsam noolur ?
    -Hangi jailbreak programını önerirsiniz?
    -touch'a şunu kesin yüklemelisin dediğiniz bir şey var mı ?
    - bir de bütün programları illa itunes'ten mi indirmek lazım ? farklı bir programlar örneğin flashgetle indirsem olmaz mı ? var mı öle bişi ?

burak@okulahayir.net

buradan da direk yardımda bulunabilirsiniz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaZzMaNiA -- 17 Şubat 2010; 10:10:00 >
  • Bu sorular birçok kez cevaplandı, forumu dolaşın biraz.
    JB, cihazı paralı uygulamaları ücretsiz (yani crackli uygulamalar) olarak yüklenecek hale getirmeye yarar.
  • teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaZzMaNiA

freelerden takıldıktan sonra naapcam ?

-jailbreak dediğimiz şey ne gibi bir işleve sahip ?
    -Şu an alette 3.1.3 var versiyon olarak.
    -jailbreak ettikten sonra tekrar bilgisayara bağlamam gerekiyormuş -kapatıp açtıktan sonra- öyle yapmazsam noolur ?
    -Hangi jailbreak programını önerirsiniz?
    -touch'a şunu kesin yüklemelisin dediğiniz bir şey var mı ?
    - bir de bütün programları illa itunes'ten mi indirmek lazım ? farklı bir programlar örneğin flashgetle indirsem olmaz mı ? var mı öle bişi ?

burak@okulahayir.net

buradan da direk yardımda bulunabilirsiniz arkadaşlar.

arkadasın dediği gibi hepsinin forumda cevabi var aslında arkadasım ama okdar yazmıssın bıldıklerımı yazım..
    -jailbreak yaparsan butun ucretlu uygulamaları ucretsız yuklersın alete..ps2 dekı chıp takma gbı bsy ama buna gıren cıkan yok sdc yazılım..ucretsız dedıysem itunes dana ındıremezsın pc den bı sıteden ındırıp itunes ile ıpod a atarsın..
    -3.1.3 en yenı versıon onun jb sı cıktı..bnm wersıon 3.1.2 blackrain ile yaptım..senın versıon baska bı programla yapılıo tam bılmıorum snow lu bsydı..
    -mesela bn 3.1.2 blackraınlı jb kapanırsa jb gdıo..senın tekrar pc ye baglamam gerekıo dedıgın durum kapanırsa oluyo..15 20 sanıede tkrr jb lı yapıosun butun ıslemlerle bıda ugrasmıosun sdc pcye takıp programa tıklıosun..ama aletı kapamaya gerk yokkı uyku modunda oluo zaten..bıde yapılan testler aletı kapatıp acmanın uykuda bırakmaktan daha fazla sarj yedıgını soluo..sarj ıcınde kapamak mantıksız yanı..ee onun dısında aletı nıye kapamak ısteyımkı..aylardır kapanmıyor benmkı oyuzden jb de bı sorun yok!!
    -touch a kesın yuklencek cok sey war zaten sen aletı tanıyınca onun neler yapabılcegını gorunce uygulamalarda bırer bırer onune duser senın..bnm hosuma gıden senın gıtmeyebılr..deneme yanılma bulursun zaten guzel seylerı..bırazda arastırsan hıc fena olmaz;)
    -programları ıtunes tan ındrmene gerk yok..jb yaptıktan snra onlarca oyun program sıtesı war ..ordan ındırıp ıtunes ıle ıpod a atarsın olur bıter..

bıraz arastrsan bn yazdıklarımdan daha fazlasını bulursun;)

• bende 3g 32gb almayı düşünüyorum memnun musunuz?? ve ne kadara nerden aldınız? teşekkürler..
  • forumdaki bi arkadastan sıfır abd gelme 475 e aldım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.