Şimdi Ara

yeni isim alıcam yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • The OttomanSouls, WolfSprit, Time For Punishment!
  • FaçalıYüreq
  • GiveMeMoneyPlease
  • quote:

Orijinalden alıntı: hak4nn

quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

quote:

Orijinalden alıntı: hak4nn

arkadaşlar oyun içi ismimi değiştiricem yardımlarınızı bekliyorum anlamlarıyla yazarsanız makbule geçer şimdiden teşekkürler

O kadar rp harcıcaksın bari orjinal bişey yap yani herkesin kullan dığı klasik isimleri kullanma mesela TheHunter yada TheKiller gibi. Kendine özgü olsun ki bulunduğun tarafından tek olduğun anlaşılsın.

Ben RobinHood355 kullanıyorum daha orjinal bir isim bulmak isterdim :D

dbende öyle yapmak istiyordum ama pringless ismindende gittikçe sıkılmıştım ve hiç hoşuma gitmiyordu ustura cevabıda gelince yuh dedeim e JackDanielsTR yaptım

yanlız kusura bakmada yaptığın isim bir önceki isminden daha kötü olmuş. Ben olsam savaşçı ismi yapardım ne bileyim. Pantheon mesela oyunda olan bir karakter olmasaydı o nicki kullanabilirdim ben. yani tanrı ismi olabilirdi. JackDanielsTR orjinal bir isim olmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

quote:

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

Biri de çıkıp cs nickleri yazmıyor konuya hayal kırıklığına uğradım

vursamwallvurmasammal

Güldüm lan :D
  • Dolma Biber
  • Türk oyuncusu olduğunu belli eden nicklerden kaçın derim malum sövenimiz çok
  • noumabjk07_arapsuyu
  • kanuni sultan suleyman han koy nickini.
  • *!*!*!*C3LL4T*!*!*!* Bunu yapabilirsin nedeni ise çok sade , hoş , göze fazla batmayan , insanların görme kusurunu örten bir yapısı olduğu için.
  • FapShotGG
  • FreezeShotGG iyi gibi ama sen yapmışsın hayırlı olsun
  • aburcuburcuburcu meşhur cs nicklerindendir ya da sadece ben biliyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinganku

Pika - Pikachu yada Raichu yap.Bunlar pokemondur.Pika evrimleşince pikachu olur.Birde kennen alırsan tadından yinmez.

Pika değil o : Pichu.

Pichu eğer mutluluğu(happiness)en yüksek seviyedeyse evrimleşir Pikachu olur.Pikachu da Şimşektaşı(Thunderstone) verilirse Raichu olur.
  • mr.moralbozan
  • isim aramak istiyorsan iyice otur bi düşün derim

sene 2001 M@X diye bir nickim vardı

sene 2002 Counter strike oynarken frag olarak koydum esthecat o günden beri kullanıyorum arada bir googleda manyaklık yapıp kendimi arayınca bi tek ben çıkıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esthecat

isim aramak istiyorsan iyice otur bi düşün derim

sene 2001 M@X diye bir nickim vardı

sene 2002 Counter strike oynarken frag olarak koydum esthecat o günden beri kullanıyorum arada bir googleda manyaklık yapıp kendimi arayınca bi tek ben çıkıyorum :)

Cs qraLİ olcam dedim inanmadınız bak noLdu simdi he ?
  • Katil_beko1997
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.