Şimdi Ara

Yeni işlemcilerin sonunda ki U kafamı karıştırıyor. Tavsiye lazım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetcelep

quote:

Orijinalden alıntı: keremsami

Blackdanger_99 kullanıcı adlı arkadaşında velirttiği gibi U ile bitenler sıkıntılı denen bir şey yok. Evet U serileri Ultrabooklar için üretildi fakat notebokk için kullanmanın avantajlar uzun pil ömrü ve ısınma probleminin olmaması. Tekrar diyorum aşırı kötü değiller. eerji tüketimleri de düşük. He tabiki daha üst seviye bir işlemci gibi olmaz ama günümüz için yeterli ve iyi seviyedeler.

İntel Core İ5 4200U = 1.6 Ghz Turbo Boost ile 2.6 Ghz
    İntel Core İ5 4210U = 1.7 Ghz Turbo Boost ile 2.7 Ghz
    İntel Core İ7 4500U = 1.8 Ghz Turbo Boost ile 3.0 Ghz
    İntel Core İ7 4510U = 2.0 Ghz Turbo Boost ile 3.1 Ghz

Piyasadaki 4. Nesil Core serisi U işlemciler bunlar sıklıkla. değerler ortada buna göre değerlendirme yapmalısın işlemci olarak.

Ayrıca eklemeyi unuttum ekleyeyim bu işlemciler Çift Çekirdek fakat HT teknolojisi kullanıyorlar. Kimine göre bir etkisi yok dese de 4 çekirdek işlemci gibi çalışıyor bu sayede bir gerçek bir sanal çekirdek oluyor çünkü.

son birşey daha sormak istiyorum.https://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook96 ben bu pc yi aldım diyelim bozulursa garantisi oluyor mu? atıyorum bimeks ten almış olsam oraya götürürüm bi sıkıntı durumunda. bunu nasıl halletcem. bi de pc hakkında görüşlerinizi alabilirsem.

Bu pc forumda her sorulan soruda birilerinin yazmadan geçmediği bir notebook sebebi malum ekran kartı. Öncelikle garanti işi satın aldığın yer tarafından faturalandığı an garantisi başlıyor zaten onlarla geliyor pc. Servislik,bir durum olduğunda servisi arıyorsun çağrı merkezi neyse işte ortadan yönlendiriyorlar kargo gelip alıyor. Notebook içinse evet iyi donanım özelliklerine sahip. Çok,oyun oynarım diyorsanız alın derim veya çok ağır ekran kartı gerektiren bir yazılım işi falan. ram ve hdd sıkıntı değilse alınır bir cihaz. Ayrıca 8 gb ramli hazır halde olanları da var. Ben sonradan değişme veya ekleme parça istemediğimden bu cihaza hiç bakmadım yani almakla ilgilenmedim. Özetle tavsiye esilecek bir ürün. Kendi ihtiyaçlarınıza göre belirleyerek istediğinizi alın. Yalnız alacağınız yer net ise güvenilir ve sağlam yerden alın derim. (gittigidiyor vb.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pcdepo.com da iyidir, merak etmeyin. Ben ordan aldım.
  • ahmetcelep A kullanıcısına yanıt
    Şurdan al 4gb + SSD ekle yazdığınızla aynı fiyata daha performanslı cihazınız olsun
    http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jk-xo012d-notebook-pmu320557
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.