Şimdi Ara

Yeni jako papağan alacağım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Zor bir iştir papağan ve özellikle jako beslemek.

İlgi ister. kıskançtır. Güçlü hayvandır.

Çok pisler. Çok fazla uçmaz ama çok gerindiği için çok tüy döker. Çok pisler. Biraz sabır ister.

Zekidir. Çabuk öğrenir. Ezberi kuvvetlidir.

Belli bir yaştan sonra eğlenceli olmaya başlar ama o zamana kadar bıkmadan gidebilirsen.

Papağanlar için genelde özel yemler pek olmaz. Her türlü şeyi yiyorlar zaten.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 yaşından sonra dost gibi olacağını düşünüyorum. Eğitimini kaç aylıktan sonra vermeye bsşlamalıyım sizce. Tuzsuz kaveulmamış çekirdek veya yer fıstığını kullanmayı düşünüyorum eğitiminde.

Sırasıyla hangi eğitimleri verebilirim. Fikirlerini bilmek isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Assasin

Hocam üst mesajlarımda bahsettim. Jako nun sahibi 250-200 arası fiyattan veriyormuş normalde. Arada tanıdık var diye 120 yapıyor.
    Bense 500 civarı bir ücret olur sanıyordum. Satanın paraya ihtiyacı yok sanırsam

Dostum dediğim gibi sağlıklı jako yavrularının piyasası 2bin liradan başlıyor.10 yaşında ki eğitimsiz jakolar dahi bin lira en az.Yani 50binlik arabayı biri sana 5bine satmaya çalışıyor.Aldığın şey jako değil.Sultan papağanı olması muhtemel.Jako'nun ne olduğunu biliyorsan sıkıntı olmaz alırken iyice dikkat et.

Normali 200-250'ymiş ama sana indirim yapmış 120'ye verecekmiş.Sultan papağanı üreticisi %99
  • Mr. Assasin M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yavru almayı düşünüyorum ancak her yerde büyümüş satıyorlar istanbuldaysanız nereden alacağınızı söyler misiniz.

• Doom II kullanıcısına yanıt
    Benim alacagım kişi samandıra da oturuyormuş asya da ben avrupadayım. Dostum şimdi bende bilemiyorum çevredeki insanlara soruştur tanıdıklarına. İllaki birileri sana da yardımcı olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.