Şimdi Ara

YENİ JETTA MI YENİ CİVİC Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhangun1992

MASRAFSIZ ,GÜVENLİKLİ ,DONANIMLI ,KONFORLU BİR OTOMOBİL İSTİYORSAN HİÇ DÜŞÜNME JETTADAN KAPORANI AL CİVİC E YATIR DERİM ,İKİNCİ ELİDE HONDANIN VW İLE EŞDEĞERDİR .

YENİ JETTA DİYORSUNUZ DA BEN HİÇ BİR TASRIM DEĞİŞİKLİĞİ GÖRMEDİM ,BİRAZ ÖN BİRAZ DA ARKA TASARIMDAN KIRPMIŞLAR ,İÇİNEDE GOLF ÜN MAHZEMELERİN AYNISINI KOYMUŞLAR AL SANA JETTA BENCE VW ALMAYA DEĞMEZ .

Yeni Civic de ne değişmiş açıklar misiniz ? Jetta' da ki değişimin 10 da 1' i yok be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git Jetta al hocam. Sana sadece bunu diyebilirim ;)

• Corolla neden yok?
  • Bizim gibi ticaret işi yapmıyorsan alıp binerim yıllarca diyorsan Civic al yok satarım işlerim kötü giderse elden daha az zararla daha çabuk çıkarayım dersen jetta al.Ben uzun yıllar bincek olsam civic derdim ama kasayı hiç beğenmiyorum.
  • Benzinli olacak ise cıvık orijinal lpg otomatik, dizelse cetta.

• honda yada toyota ...al ama ekim ayını bekle 60 bin aralıgında hondayı alırsın....
  • Hangisi alındı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 4 Ekim 2014; 1:10:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence civic almayın civic'de daha cok donanım var ama tipi çok kötü. Jetta alın zaten kapora vermişsiniz. Altınızda fiyatı düşmeyen devamlı artan, ikinci elde daha pahalı bile olabilen, peynir ekmek gibi satılabilen bir araç olacak ayrıca yıl olmuş 2014 atmosferik araç almak istemezdim.

• İkiside birbirine yakın araçlar vw de dsg illeti var ama daha az yakar ve daha geniş( boy 1.96 civicte arkaya sığmıyorum jettada sığıyorum) civic daha sorunsuz ama devri geçmiş şanzımanla performansı yakıt tüketimi çok törpüleniyo

• Jetta alın hocam.Arabaya binersiniz en azından .
  • Bir arabanın beyaz renklisi her yerde dolaşıyorsa diğer renklere göre çok yüksek oranda fazla tutuluyorsa o araba ortalık malı olmuş demektir. O arabayı alma, sadece gönül eğlendir :)

• Civicin jetta ya göre fiyat ve donanım ayrıca sorunsuz şanzuman avantajı var.Ama,jetta nın da motoru,yakıtı,genişlik ve sıkıntı çıkarma ihtimali de olsa dsg nin sürüş keyfi avantajı var.Yeni jettalar,10-15 güne gelecek.gelince inceleyeceğim.Eğer çok absürd bi durum olmaz ise jetta alacağım.Aksi takdirde kaporamı isteyip civice yöneleceğim.Bu arada civiclerde 64000 tl dedikleri araç dolu hasarlı imiş,vakumlayarak düzeltmişler.Ki ben asla almam.Dolu hasarlı olmayan aracı en son 66000 tl ye bırakıyorlar.Yani fark 4000 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ua_tayfa_kapalı -- 4 Ekim 2014; 17:39:47 >
  • Düz vites honda, otomatik ise jetta

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.