Şimdi Ara

Yeni Jetta USB Girişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
24.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni Jetta Trendline 'da maalesef USB girişi bulunmuyor. Araç içinde torpido gözünde ve vites önünde konsol üzerinde tuş ya da giriş bölmesi var ama koymamışlar. Radyo teyp ise harici destekliyor belli çünkü medya seçeneğinde harici diye bir seçenek var. Özetle araştırıldığında usb kablo satılıyor ve direk bağlandığında sanki çalışırmış izlenimi veriyor. Bu şekilde sonradan bu bağlantıyı sağlayan oldu mu? Kişisel olarak yapılabilecek birşey midir bilemiyorum.

Konu hakkında yardımcı olabilecek birilerinin olmasını ümit ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Kablo örnekleri,

Kablo 1
    Kablo 2

• CathLiam kullanıcısına yanıt
    Buyrun. Ben yaptırmadım ama bu şekilde yaptırılabiliyor. Ben ipod nano + aux şeklinde kullanıyorum. İyi günler...

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-usb-aux-giris-rcd-310-rns-310-rcd-510-rns-510-uyumlu-138483596/detay

Bu da benim çözümüm:

Yeni Jetta USB Girişi

• Teşekkür ederim, bunu yaptığımızda araç garantisiyle ilgili bir problem olur mu acaba?
    Tabi ki. Aracınızda elektrik veya elektronikten kaynaklanan bir sorun olması durumunda, VW onaylı olmayan bir parça taktığınız için araç garanti dışında kalacaktır. Aracınızın garanti kapsamında olduğunu bilmiyordum. Benim yukarıda yaptığım gibi kullanın. İyi günler...
  • Selam,

Evet artık araçlarda elektronik eşya gibi oldular =)

Bu arada aynı zamanda bluetooth telefon kiti ve geri park sensörü için servisten fiyat aldım. Kit için 1.100 TL, geri sensör içinse 400 TL fiyat verdiler. Biraz yüksek göründü gözüme, aynı şekilde bu kit ve sensörde de garantiden dolayı riske girmek doğru olmaz sanırım. Peki VW 'ın kendi kullandığı parçalar ile başka yerde yaptırsak acaba ne olur?

Şimdiden teşekkürler.
    Burada işi kimin yaptığı da önemli. Kısaca bir problem olması durumunda garanti dışı bırakmak için ellerinden geleni yaparlar. En iyisi yetkili servis hariç elletmeyin. Zaten işçilikten çok parça fazla tutar. Sadece işçiliği dışarıya göre fazla ödersiniz. İyi günler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.
  • Rica ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.