Şimdi Ara

yeni kangoo (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.731
Cevap
3
Favori
369.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafam33

hız sabitleyici yokmu bu arabalarda

yenı cıkanlarda var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkalix

ARKADAŞLAR BENİM KANGOO 5000 KM OLDU. FREN BALATALARI ÖTÜYOR.SİZDEDE OLDUMU AYNI SORUN............?

benımkı 3500 km de arasıra otuyor..
  • Jedi eğitimimde bana yardım et, Dünya gezegenini tehdit eden Volkswagen'e karşı başlatılan isyana destek ol burayı tıkla
  • Arkadaşlar orjinal kapaklı kanguru lastik ve jantı isteyen olursa bana pm den ulaşsın ..
  • arkadaşlar yeni kangonun sileceklerinden memnunmusunuz?benimki camı iyi temizliyemiyor.inip camı kendim siliyorum.
    ayrıca araba çalıştığında otomatik kapı kiliti devreye girmiyor.elle basıp devreye alıyorum.sizdede öylemi acaba?
  • cam meselesi,
    evet şu sağ üst tarafta silinemeyen geniş bölüm benim de hayli zaman canımı sıktı. özellikle uzun yolculuklarda...

otomatik kapı kiliti,
    kilit butonuna 10 sn basarak o özelliği açabiliyoruz. kesinlikle çok yararlı bir özellik. durma sırasında kapı açmaya çalışan serserilere karşı büyük güvenlik sağlıyor. detayları kullanıcı kitapçığında....
  • lastik havaları kaç olmalı (105 lik yeni kangoo da)?
  • Kapıda yazıyor sanırım.Bence standardını kullanın ...
  • Ben 34psi kullanıyorum 4 ündede aynı normalde önlere daha fazla yazıyor ama 4 ünede 33 veya 34 kullanıyorum.

Silecek meselesine gelince bizde 2009 da var ondakiler orijinal muz tipi silecekli o süper sessiz ve tamamen siliyor ama 2011 olan eski tip silecekli hatta üzrindekini iyi silmiyor diye serviste garantiden değiştirdiler.Şimdi süper siliyor ama yavaş giderken hızlı giderken cam eğiminden dolayı cama basamıyor ve silemiyor 90-100 giderken onun için kangoolarda muz tipi yani rüzgarlıklı silecek şart ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Ben 34psi kullanıyorum 4 ündede aynı normalde önlere daha fazla yazıyor ama 4 ünede 33 veya 34 kullanıyorum.

Silecek meselesine gelince bizde 2009 da var ondakiler orijinal muz tipi silecekli o süper sessiz ve tamamen siliyor ama 2011 olan eski tip silecekli hatta üzrindekini iyi silmiyor diye serviste garantiden değiştirdiler.Şimdi süper siliyor ama yavaş giderken hızlı giderken cam eğiminden dolayı cama basamıyor ve silemiyor 90-100 giderken onun için kangoolarda muz tipi yani rüzgarlıklı silecek şart ..

araç 12 binde. 15 bin olunca bakıma gircek o zaman servise söylerim teşekkür ederim.
  • bu arada 2 sorum var :D
    1-yeni kangooda filtreyi kaç kmde bi temizlemek lazım araç 11 binde ne temizledik ne değiştirdik tozlu yollarda da fazla gezdi :S
    2- bu fren balatası sesi iyice kafamı bozmaya basladı bi çözümü yok mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahit.lafci -- 7 Eylül 2011; 3:20:23 >
  • Araç servise girdikce filtre yi temizletirsin bence.Elinden geliyorsa sende yapabilirsin.
    Frenlere yapacak birşey yok.Yenileri geldi diyorlar ama kullanan arkadaşlara sormak lazım.Onlarda en az 10k yapınca anlaşılır.

Bu arada ORJNAL KANGURU KAPAKLI JANT VE LASTİKLERİNİ SATIYORUM.30000 FALAN YAPTILAR FİYATI FORUMDAKİ ARKADAŞLARA 300 DÜŞÜNÜYORUM.İhtiyacı olan olursa pm atabilir.
  • yeni renault servis kampanyası reklamı :

kış lastikleri için fırsat olabilir mi?
  • arkadaslar 09 dıjıtal klımalı ful kangoo aracın ıcersını sogutmakta zorlanıyor..klıma performansı aldıgımızdan berı ıyı degıl..aracın ıcının serın kalması ıcın klımayı neredeyse sureklı son kademede kullanıyorum bu sekılde bıle panellerden gelen hava debısı tatmın etmıyor bunun yanında cıkardıgı gurultude cabası..
    frenlerden gelen ses de halen devam edıyor cok can sıkıyor..servıs asbest falan dıyorda dıger araclarda neden yok..ınsanı resmen salak yerıne koyuyolar..
    bunun dısında aractan cok memnunum goodyear effıcent grıp lastık degısımı yaptım arac mukemmel oldu..yol konforu ve vıraj performansı super herkese tavsıye ederım..
    ayrıca arac 68000km oldu..ıcerısınde yada amortısorlerınde hala ses fılan yok masallah nazar degmesın tas gıbı arac..acaıp ısımızı goruyor daga tasa ıstedıgımız gıbı cekınmeden kullanıyoruz..
  • Benim aracımda dijital klimalı ve soğutması harika,servise göstermende fayda var.
    Fren sesi azda olsa arasıra oluyor,durma hızına yakın hızlarda oluyor bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *USTA

Benim aracımda dijital klimalı ve soğutması harika,servise göstermende fayda var.
    Fren sesi azda olsa arasıra oluyor,durma hızına yakın hızlarda oluyor bu.

selamlar..
    bılemıyorum dogru mu ıfade ettım ancak benım sorunum havanın sogukluk derecesı ıle ılgılı degıl..bendekı sorun panellerden gelen havanın debısının az olması..servısede gosterdım hanı dıger kangolarda boylemı bendekı sankı normal degıl gıbısınden..bana gayet normal oldugunu hıc bı sorun olmadıgını soyledıler..bende ınandıım :)
    aslında fan son hızda oyle gurultulu calısıyor kı sankı arac ıcersınde fırtına kopacak :)
    sız memnunum dıyınce aslında soyle bı suphe belırıyor ınsanın ıcınde..benım aracın 2defa kalorıfer kazanı degıstı ısıtmama sorunundan dolayı..acaba dıyorum hortumu fılan mı duzgun takamadılar hava kacırıyor gıbısınden..

• Olabilir çünkü yeni kangoo lar hızlı giderken fan kapalıyken bile içeriye gayet iyi üfleme yapıyor bizdekiler manuel klimalı.Fanı çok sıcaklarda 2 de kullandım.

Sanırım tahmin ettiğiniz sorun var çünkü son kademede debi çok yüksek.Yada ön cama -ayaklara -üste yönlendirme yapan parçaya bakmak lazım hepsine birden gönderiyorsa yine debi düşük gelebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Olabilir çünkü yeni kangoo lar hızlı giderken fan kapalıyken bile içeriye gayet iyi üfleme yapıyor bizdekiler manuel klimalı.Fanı çok sıcaklarda 2 de kullandım.

Sanırım tahmin ettiğiniz sorun var çünkü son kademede debi çok yüksek.Yada ön cama -ayaklara -üste yönlendirme yapan parçaya bakmak lazım hepsine birden gönderiyorsa yine debi düşük gelebilir..

soyle soylıyım ben klımayı hem ayaga hem yuze olarak bolersem neredeyse hıc hava gelmıyor gıbı oluyor..daha detaylı anlatırsam hem ayaga hem yuze butun paneller acık sekılde elımı orta panelden 30-40cm uzakta tuttugumda kesınlıkle ruzgar hıssetmıyorum..servıse gosterdıgımdede aracımın garantısı devam edıyordu ancak normal denıldı sımdı garantıde bıttı..
    dedıgım gıbı benımkı sadece bı tahmın ancak mantıklı oldugunu dusunuyorum..aracımın gatantısıde bıttı sımdı adamlara sokun dersem bırde bısey cıkmazsa gereksız yere bısuru ıscılık parası odemem gerekecek..
    yada boyle kullanacam zaten seneye aracı satarız gıbı gelıyor..

• Klima kutusu tırnak sıyırması yaptığından benimkinde de 2 kere değişti,torpido indi,2.sökülmeden sonra kaloriferin son hızında 2-3 defa gürültü yaptı,bir daha da duymadım bu sesi,titreşimle beraber gelen bir gürültüydü bu.
    Değişim sırasında hatalı montaj nedeniyle hava kanallarına az akım gelebilir,MAİS'e mail atın bu konu hakkında garanti bitse de MAİS araçlarına sahip çıkan bir kuruluştur...
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.