içide dışıda bir kango kullanıcısı olarak eskisine oranla çok daha güzel olmuş
Bu kangoonun hobi modeli. Asıl kangoo bu kadar gösterişli olmayacaktır.
Full versiyonu. ESP opsiyonel. 4 disk fren 39 m duruş.
Buda Authentic
bu fotograflar kangoo aşarrr
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
quote:
Orjinalden alıntı: t_i_t
quote:
yani eskisine nazaran elbette iyileşme var ama şu iç mekanda reno kadar başarısız bir marka görmedim
opeli unuttun galiba
hayırdır ne opeli
al sana iç mekan
/>
opeli unutmadım al
hee opel kombo kesin böledir zati
KANGOO GERÇEKTEN GÜZEL OLMUŞ KANGOO BİR BÜTÜN OLARAK DAHA İYİ OPELDEN İÇ MEKAN GÖRECELİ BİR KAVRAM HERKESE GÖRE DEĞİŞİR BENCE İKİSİDE İYİ
kangonun iç mekanı cidden çok güzel olmuş
iç ve dış tasarımı hakikaten mükemmel olmuş
Alabilsek keşke şöyle bir tane
Dışı güzel hoşuma gitti fakat içiride bi ayarsızlık var sanki iç tasarımdaki çizgiler hiç bibirini tutmuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
quote:
Orjinalden alıntı: $ensiz_Olmuyor
Evet bence eskisinden daha guzel bi tipi var ..
BU araba Konsept degıl son hali.
vites kolunu şuraya kondurdularmı sinir oluyorum
kangoo bu sefer dikişi tutturdu
Konsol gayet şık ve fonksiyonel olmuş
quote:
yani eskisine nazaran elbette iyileşme var ama şu iç mekanda reno kadar başarısız bir marka görmedim
Bir reno kullanıcısı olarak kesinlikle katılıyorum sana Bence iç mekana daha fazla özen göstermeleri lazım
arkadaşlar gerçekten iç ve dış mekan çok güzel.Bence iyi satar.Renault bu işi biliyor
bu kango aslında olay bi araç hem 1.5 dcı hemde 105 hp vede bu araçta sınıfında hiç birinde olmayan tek ve dünyada ilk olan bi özellik var kimsenin aklına gelmeyecek bi olay bu aracın arka camları otomatik süper bi alet ama bu aracın tek kaybettiği nokta gine dar gine dar bu aracı geniş oturaklı yapsalar bu araç dünyada rekor üstüne rekor kırarlar acaba renault rekor kırıpta aracı yetiştiremeyeci içinmi geniş yapmıyo anlayamadım ya
yeniside mdışı iiii gibi ama içi zaten artık baydı yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme