Şimdi Ara

yeni kangoo hararet göstergesi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
13.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Malesef ayakta uyuyup otel parası vermeye devam ediyoruz hala ...
  • Birincisi bendeki araçda tekno paket olduğundan hararet göstergesi varmış.
    Demekki diğerlerinde yani baz larda falan yok.

Burdan çıkacak sonuç şu ...

Herzaman demişimdir etrafımda ticari araçsa bu tarz Reno dan şaşmam.
    Amam binek olunca gidip nevar ne yok diye bakmam bile.

Reno nun politikası bu işte.
    Reno köpek gibi para kazanıyor. Nissanıda aldı. Demekki böyle kazanıyor işte.
    Tamam hakkını veriyoruz zaten fazlasıyla gönüllü pazarlamacıları gibi sanki de

Gerçeklerde yadsınamaz.

2009 model arabada abs paraylamı olur be
    hava yastığı paraylamı olur.
    hararet , devir saati paraylamı olur. Ayıptır.

Ancak benim baya evvelden söylediğimi hatırlayanlar durumu daha çabuk anlayacaktır.

Bence Reno müşteri portföyüne göre çizgisini çiziyo.

Ben 33000 e herşeyi tastamamını satarsam ....
    Bir okadar da hatta daha fazlasınıda 25000 e ( işte bıraktım sensör otom. klima cart curt . bunları geçtim hararet bile yok ) satarım.

Satıyomu ?? Bal gibi de satıyo.

Dediğim gibi konu ticari ise dizel di motordu yakıttı hiç başkasına bakmam bile tipinide umursamam.
    Çünkü böyle araçlardan sana kazandırmasını maddi açıdan yüzünü güldürmesini istersin.

Ama ilerde binek düşünsem kusura bakmayacaklar artık..

• Umarım Renault bu ayıbının farkına varırda yeni gelecek araçlarına hararet göstergesini ekler artık.
  • Bence hararet göstergesi yerine sıcaklık tehlike değerine yaklaştığında sesli ve ışıklı ikaz göstergeden çok daha işe yarar sonuçta hararet ibresi hep ortaya kadar gelip kalıyor daha hiç yukarı çıktığını clio da görmedim üstelik lpg de çalışıyor.

Soğutmada reno bence çok iyi çünkü fan nadiren devreye giriyor ama fiatlarda vw lerde hyundailer hareket halindeyken bile fanları çalışıyor.

Aslında km sayacının olduğu yerdeki displayi büyütüp dijital hararet göstergesi yapsalar mazot göstergesi gibi hem çok ucuz hemde müşteri memnun olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: new-kangoo

quote:

Orjinalden alıntı: LouisRenault

quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Saçmalığa bakarmısın ? Çok komik ya bunlar salak galiba.
    Hararet önemli birşey ve tehlikeside var ne amaçla böyle bir saçmalık yapmışlar acaba.

sana saçmalık geliyosa olanını al

Verilen para çokmu azki hararet göstergesinden feragat etsin insanlar.Hitap tarzın biraz ağır sanki.1200.TL az veriyor diye neden hararet göstergesi olmayan bir araca binsin karşındaki insan.Günümüzde en dandik çin malı araçlarda bile full donanım var ve bu gösterge mevcut hepsindede.Sizin gibiler böyle düşündüğü sürece Türk Halkı en kötüsüne binmeye devam eder.

bende binmesin diyorum işte.

• bir ara tofaş yapıyodu..şahinlerde dikiz aynası yoktu...ah güzel yurdumuzun güzel insanları neleri sana layık görüyorlar..uyan artık bu derin uykulardan
  • Türk milleti herşeyin en iyisine layık ama bu gidişhatta pek uyanıcaklar gibi görünmüyor açıkçası.
  • 15 sene kadar önce adamlar şahin'e kartal'a sağ dikiz aynası koymuyorlardı,

devir saati anladım başlığı görünce, fotoları görünce e tamam devir saati var dedim... devir saati o kadar çok tartışıldı ki,

hararet göstergesi olup olmaması açıkçası benim için çok önemli değil, keşke hepsinde kaldırsalar da hararete yaklaşınca yol bilgisiyarı uyarı verse, 4 yıldır megané'a biniyoruz dağ tepe bayır her yeri çıktık, pozantı otobanının rampalarını 130 140'la çıktım bana mısın demedi araba

ama full'ünde olması bunda olmaması ucuz hesap yaptıklarını gösterir, ama kangoo ticari araç, ticari düşünenler için pek de sorun değil, maliyet düşürmek için akıllı sayaç taktırıp buzdolaplarını sadece gece çalıştıran şarküteriler marketler de var...

megané II için authentique business diye bir paket çıkardı renault, özelliklerine baksanız şok olursunuz, sanki araba değil traktör alıyoruz, ilk çıktığında minimum 6 hava yastığı olan aracın şimdi 2 hava yastıklısını üretiyorlar. 5 yıldız diye övünürler ama 5 yıldız alan model full donanımlısı oluyor, ki burada da tüketiciyi kandırma sözkonusu

• quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

15 sene kadar önce adamlar şahin'e kartal'a sağ dikiz aynası koymuyorlardı,

devir saati anladım başlığı görünce, fotoları görünce e tamam devir saati var dedim... devir saati o kadar çok tartışıldı ki,

hararet göstergesi olup olmaması açıkçası benim için çok önemli değil, keşke hepsinde kaldırsalar da hararete yaklaşınca yol bilgisiyarı uyarı verse, 4 yıldır megané'a biniyoruz dağ tepe bayır her yeri çıktık, pozantı otobanının rampalarını 130 140'la çıktım bana mısın demedi araba

ama full'ünde olması bunda olmaması ucuz hesap yaptıklarını gösterir, ama kangoo ticari araç, ticari düşünenler için pek de sorun değil, maliyet düşürmek için akıllı sayaç taktırıp buzdolaplarını sadece gece çalıştıran şarküteriler marketler de var...

megané II için authentique business diye bir paket çıkardı renault, özelliklerine baksanız şok olursunuz, sanki araba değil traktör alıyoruz, ilk çıktığında minimum 6 hava yastığı olan aracın şimdi 2 hava yastıklısını üretiyorlar. 5 yıldız diye övünürler ama 5 yıldız alan model full donanımlısı oluyor, ki burada da tüketiciyi kandırma sözkonusu

15binlik loganı görsen ağlayacan o zaman

beğenmezsen almayacan

• ben 2005 kango multix kullanıyorum bu güne kadar hiç hararet yaptığını görmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LouisRenault

quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

15 sene kadar önce adamlar şahin'e kartal'a sağ dikiz aynası koymuyorlardı,

15binlik loganı görsen ağlayacan o zaman

beğenmezsen almayacan

c sınıfı bir araç için, 1000 lira farkla 4 hava yastığı koymamak, arka camları otomatik yapmamak koskoca bir ayıptır

• renaultun pek hararet yatığını görmedim motorda bi sorun olmadıysa.
    biz yaylata çıakrken 10 larca araba yol kenarına çekip kaput açıyor hararetleri dinsin diye. bende kangoodaki fanı çalışırken hiç görmemiştim. merak ettim durdum rampanın ortasında ve hemen arabadan indim kaputu açtım baktım fan iki tur döndü durdu. motoru stop etmedim rolantide calismaya devam ediyordu.

renault için kötü soğutuyo diyen arkadas bence kesinlikle yanılıyorsun
  • Önceki yıllarda R12,9 ve11 kullandım o kadar dağa çıktım ama bir kez bile hararetten dolayı sıkıntı yaşamadım kütük mütük ama sağlam arabalar gerçekten ...
  • Türkiye şartlarına çok uygun araçlar, ama artık biraz da şehir içinde otobanda tat veren araçlar yapma zamanı geldi renault uyumaa

yerden yüksekliği, dağ taş bayır demeden her yere girmesi, ki biz buralara 92 concorde'la girdik bana mısın demedi, rampa performansı falan müthiş,

şimdi 2003 megané I var bakımları falan zaten düzenli olarak serviste yapılır, 4 tane de bridgestone turanza lastik alım tadından yenmiyor yaa... o da her yola her şarta uyum sağlıyor, arazi aracı gibi kullanabiliyoruz bazen
  • biz suatoto olarak hundai eralara tasarlamıştık ama her araca uyumlu 99 derecede sesli olarak uyarıyor
    hem modifiye gibi duruyor torpido üstüne monte ediliyor montajıda çok kolay
    suatotoyedekparca.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatotomotiv -- 21 Ocak 2012; 21:45:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.