2 Hafta kadar önce şimdi hatırlamadığım bir sitede martı kanat kapı modelini görmüştüm değişik versiyonları çıkacak gibi ama maalesef..... İSTANBUL ŞAHSUVAROĞLUNDAN ARACIN 2008 YILINDA ÇIKACAĞINI ÖĞRENDİM
quote:
Orjinalden alıntı: ADAC
2 Hafta kadar önce şimdi hatırlamadığım bir sitede martı kanat kapı modelini görmüştüm değişik versiyonları çıkacak gibi ama maalesef..... İSTANBUL ŞAHSUVAROĞLUNDAN ARACIN 2008 YILINDA ÇIKACAĞINI ÖĞRENDİM
ellerinde eski kasa mondeo kalmıştır.
2007 ilk çeyrek avrupa.ikinci çeyrek de bize gelir.
Zaten bir model sordunmu sanki alacakmışsın gibi zıplıyo çoğu diğer sorduğun soru adamı ilgilendirmiyor , geçiştiriveriyorlar. Şahsuvaroğlunu tenzii ederek söylüyorum münferit...
Çok fotoğraf gönderildi ben de videosunu göndereyim:
yol bilgisayarı ekranı seri üretim modelde de aynen kullanılacakmı acaba
Dünyanın ilk otomobil üreticisinede böyle bir otomobil yapmak yakışırdı zaten.Eğer fiyatı çok pahalı olmazsa bu mondeo kesin tutar.
ne zaman piyasada bu araç?
araba gerçekten çok spor duruyo fakat bu arabanın sınıfında passat gibi araçlar var görünüş olarak hem sınıfından hemde şuan satışta olan mondeolardan acayip farklı bu kadar değişiklik güzel ama eski mondeodaki ağırlık gitmiş gibi bence mondeo isminde çıkmayabilir belki araç ? acizane görüşüm :D
Tasarım çok da farklı değil ama jantlar 10 numara...
Güzel olmuş, fakat MONDEO modellerinin Türkiyede öncelikle zihinlerdeki yerini ve imajını değiştirmesi gerekiyor..Hakettiği ilgiyi göremedi ülkemizde..Bu ülkede 2001 model Basic donanımlı bir FOCUS ile full donanımlı MONDEO aynı paraya satılıyorsa kıllanmak lazım..2 nci eli ölü ne hikmetse...Umarım bu modeliyle çıkış yakalar..
bu sorunun yanıtı mondeo nun motorunun 2.0 litre olması ve vergilerinin yüksek olmasıdır...
Sportif olmuş biraz aile arabsı segmentine göre...
fena mı hocam... eşi çocukları eve bıraktıktan sonta temde gazlarsın ;) suadie S e giriyomuş millet mondeo ile huashudhuasuhduahsd
quote:
Orjinalden alıntı: monodoks
Sportif olmuş biraz aile arabsı segmentine göre...
Gayet şık güzelde buna focusdaki 1.6dizel lazım o zaman patlardı işte bu tasarımla birlikte...
abi bu ne yha mercedes olcağına al bunu manyak bişi bi önde amblem deişikliği iş tmm