Şimdi Ara

yeni kasa aldım fiyatı ve özellikleri nasıl?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AssassinsKing

quote:

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

Orijinalden alıntı: turkk49

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

AMD Phenom II X4 965 3.4GHZ 8MB Quad Core İşlemci
    MSI 870S-C45 FX DDR3 Sata 3 Anakart
    TEAM Elite 4GB DDR3 1333MHz (Soğutuculu-Tek Modül)
    SAPPHIRE Radeon HD6850 1GB GDDR5 256Bit
    SEAGATE Barracuda (ST500DM002) 500GB SATA 3
    AKASA Genesis 600W KASA

Genel Toplam (KDV Dahil): 1.089,61 TL. (Taksitli fiyat + kargo dahil)

http://www.teknobiyotik.com

Kardeşim iyi de senin yazdığın sistem daha düşük...bende teknobiyotik.com dan kendi sistemi topladım 1,380 tuttu ki bu sadece parçalarının fiyatı daha toplaması formatı vs.... var senin yazdığın sisteme göre benim sistem çok daha güçlü....istersen benim sistemin parçalarını teknobiyotik.com dan veya başka bir siteden yaz daha ucuza toplamda 1070tl ye mal edemezsin onu söyliyim

Sana ancak gülüyorum,arkadasın topladığı sistem senindikini en az ikiye katlar.

Aynen hocam bende gülüyorum şuanda. Çoğumuzun bildiği gibi pahalı olan daha iyi demek değildir.

bana göre intel her şekilde amd den daha iyi ben sadece pahalı mı aldım dedim bilgisayardan anlamam orasını kabul ediyorum ama teknobiyotik.com dan parçaları istersen kendin yaz bak arkadaşın önerdiği sistemden daha pahalı fiyata gelir

• quote:

Adam hd ekran kartı almış beyler,hemde tam 1 cigabayt!şimdi tüm oyunları hd oynayacak. Ama süper silent i yok galiba,keske casper alsaydın. Nfs de arabalar çok hızlı giderdi. En kaliteli orjinal psu dan almissin birde iyi olmuş.
    Yanindada yeni nesil hd 4850, ooh. Mis gibi
    Birde dh premium diye birsey var,duydun mü?

< _Bu mesaj DH PREMİUM kullanılarak yazılmıştır._>

kardeşim biraz epeli ol ya saygısızlık yapma nfs de var bilgisayarımda merak etme her oyun süper çalışıyor thermaltake psu high powerdan sonra en iyisi dalga geçilecek birşey yok burada ben size gülüyorum arkadaşlar rahat olun siz sizde çok komiksiniz
  • Bilgisayardan anlamıyorum diyorsun,hd4850 nin hd 6850 den daha iyi olduğunu idda ediyorsun. İntel amd den daha iyidir,evet o doğru ama pc nin tek özelliği işlemci degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Adam hd ekran kartı almış beyler,hemde tam 1 cigabayt!şimdi tüm oyunları hd oynayacak. Ama süper silent i yok galiba,keske casper alsaydın. Nfs de arabalar çok hızlı giderdi. En kaliteli orjinal psu dan almissin birde iyi olmuş.
    Yanindada yeni nesil hd 4850, ooh. Mis gibi
    Birde dh premium diye birsey var,duydun mü?

< _Bu mesaj DH PREMİUM kullanılarak yazılmıştır._>

ben nerde 4850 nin daha iyi olduğunu iddia ettim nereden uyduruyorsun ama arkadaşın gösterdiği sistemin daha düşük olduğunu söyledim öylede fiyat olarak sistem daha pahalıya geliyor neden anlamıyorsun.... bu fiyata ben çok araştırdım bilgisayar toplama sitelerinden hep daha pahalıya geliyor sende başlıyorsun hemen küçümsemeye küçümsenecek birşey yok hem 4850 nin eski serisi değil geliştirilmiş tamam kaliteli olmayabilir, ama çalıştırmadığı oyun yok diyebilirim 1 gb 256 bit ddr5 olandan dediğin ekran kartıyla da toplatacaktım ama fiyat olarak pahalıya geldi bu fiyata ancak bu kadar olabilir sanki bu fiyata i5 işlemciyle 8 gb ramle 6850 yi 1070 tlye mal edicem var mı böyle birşey bilip bilmeden konuşuyorsun hemen başlıyorsun dalga geçmeye sanki sen bilgisayardan çok iyi anlıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkk49 -- 1 Temmuz 2012; 23:35:24 >

• Sizi guldurebiliyorsak ne mutlu bize :)

<_Bu mesaj DH PREMİUM kullanılarak yazılmıştır._>

• quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

quote:

quote:

quote:

quote:

AKASA Genesis 600W KASA

Kardeşim iyi de senin yazdığın sistem daha düşük...bende teknobiyotik.com dan kendi sistemi topladım 1,380 tuttu ki bu sadece parçalarının fiyatı daha toplaması formatı vs.... var senin yazdığın sisteme göre benim sistem çok daha güçlü....istersen benim sistemin parçalarını teknobiyotik.com dan veya başka bir siteden yaz daha ucuza toplamda 1070tl ye mal edemezsin onu söyliyim

Aynen hocam bende gülüyorum şuanda. Çoğumuzun bildiği gibi pahalı olan daha iyi demek değildir.

Ben uzgunum ama kahkahalar atiyorum hem bilmiyorum diyorsun hem idda ediyorsun 4850 eskidir ayrica yenisi 6850dir.

kardeşim ben nerde iddia ettim ya doğru konuş......bu fiyata bu sistemi nasıl çıkartırdın sen? arkadaşın verdiği linkten topla bakalım aynı parçaları bu fiyata mal edebilecek misin? pahalı olan iyi demek değil o doğru olabilir ancak i5 her zaman amd den çok daha iyidir bu sistemin kaldırmadığı oyun yok arkadaşın yazdığı sistemden daha güçlü bundan emin ol.....bende sana gülüyorum rahat ol

• quote:

Sizi guldurebiliyorsak ne mutlu bize :)

<_Bu mesaj DH PREMİUM kullanılarak yazılmıştır._>

ben sinirimden gülüyorum hemen başlıyorsun adamı sinirlendirmeye sanki çok yanlış bir şey yaptım birşey bilmeden konuşuyorsun küçümsenecek alay edilecek bir şey yok ortada
  • Mobildeyim biri ss alsın. Pcde olsam ünlü yapardım seni.

<_Bu mesaj DHHD kullanılarak yazılmıştır._>

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

AKASA Genesis 600W KASA

Ben uzgunum ama kahkahalar atiyorum hem bilmiyorum diyorsun hem idda ediyorsun 4850 eskidir ayrica yenisi 6850dir.

kardeşim ben nerde iddia ettim ya doğru konuş......bu fiyata bu sistemi nasıl çıkartırdın sen? arkadaşın verdiği linkten topla bakalım aynı parçaları bu fiyata mal edebilecek misin? pahalı olan iyi demek değil o doğru olabilir ancak i5 her zaman amd den çok daha iyidir bu sistemin kaldırmadığı oyun yok arkadaşın yazdığı sistemden daha güçlü bundan emin ol.....bende sana gülüyorum rahat ol

Sen şuan kendini kandırıyorsun
    Kasanın poweri 350 watt realmiş bana +80 damgası göster

• konuya genel bir yorum yapmak gerekirse konu sahibi hem anlamadığıni iddaa etmiş hem yorum yapmış. Tabi ki yanlış, ama 3-5 kişinin gelip alaylı şekilde cevaplar vermesi hiç hoş değil. Saygıyla konu sahibine, önerilen parçayla alınan parçanın test sonuçları ve fiyatları atılsa daha hoş olurdu. Alınan bilgisayar güzel, tek ekran kartı yönünden geri kalacak gibi o da 1 sene sonrasının. Şimdi bir sorun çıkarmaz, 4850 yerine gtx550 yada biraz daha bütçeyle 6850 tercih edilebilirmiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

AKASA Genesis 600W KASA

LEON-X ne derse gozu kapali inanirim forumu takip etmedigin belli i5 alip 3 senelik ekran kartini almissin varsin o kasada i5 olmasin quad core zamaninda aliniodu o ekran karti lutfen daha fazla idda etme fiyat iyi ama daha iyi sistem alabilirdin o fiyata güle güle kullan egolarini bi tarafa at uzulcek birsey yok ama gercek bu kusura bakma kirdiysam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Mobildeyim biri ss alsın. Pcde olsam ünlü yapardım seni.

<_Bu mesaj DHHD kullanılarak yazılmıştır._>

hadi lan ünlü yaparmış terbiye ol biraz ya kim kimi ünlü yapar görürsün kendini adam mı sanıyorsun sen
  • Bilgisayarcı i5 ve 8gb ram vererek gözünü boyamış beraberinde de verdiği; ekran kartı, kasa ve psu ise ÇÖP...

Bu tür bütçeler de AMD almak daha iyidir nedeni de anakart sonraki işlemcileri de desteklediğinden daha uzun süre kullanırsın sistemini, kasa ve psu'da önemli ekran kartı güncellemesi yapacağın zaman da yeterli gücü veren psu olması ve aynı zaman da soğutma performansı olan bir kasaya da sahip olman seni masraftan kurtarır...

Ama halen insanlara burada ahkam kesiyorsun arkadaşım ! Bir şey bilmediğini belirtip sonra da biliyormuş gibi boş yorumlarda bulunma lütfen yazılanları oku ve öğrenmeye çalış, yazdığın sistemin elle tutulur yanı yok...

Düzeltme:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 2 Temmuz 2012; 2:34:05 >
  • Konuyu açan arkadaş sen şakacı mısın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.