Şimdi Ara

Yeni kasa aldım sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaslar bugn vatan computer gidip yeni bi kasa topladım aldımm siz ce bu kasa nasıl bi sorun cıkarır mı ya da perfosrmansı nasıl olur ??

ASUS M5A88-V EMO AMD 880G\SB850 DDR3 2000 MHZ DVI&HDMI anakart
    AMD Phenom II X4 955 black edition 3.2 GHZ 8 MB 45nm işlemci
    seagate 500 GB SATA harddisk
    PİONNER 24x double layer sata dvd yazıcı
    Thermaltak VK97021N2Z ELEMENT 7000 W mid atx kasa
    sapphıre HD6870 1 GB 256 BİT dx 11 ekran kartı
    8 gb sniper ddr3 1333 mhz dual kit ram
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 8000 serisi amd anakart iyi
    işlemcin yeni sandybridgler tarafından yokediliyor resmen ama fiyat performans olarak bayağı iyi,black edition olduğu için overlcock yapabilirsin cpu soğutman ve kasa hava akışın iyiyse
    hdd ve dvd yazıcı için diyecek birşey yok,belki samsung alabilirdin aynı fiyata daha sessiz ve sağlam western digital veya seagatelere göre
    kasana baktım güzelmiş,psu'nun ne olduğunu yazmamışsın ama 700 watt en kötü verimlilikte bile olsa o sistemi kaldırır
    6850 ve 6870ler fiyat performans olarak çok çok iyi,zaten daha iyi kartlara bir kol bir bacak veriyorsun,ilerde 1 tane daha alıp crossfire da yapabilirsin
    8 gb ram aynı anda 20 program açmıyorsan yada 3d modelleme yapmıyorsan gereksiz,4 yetermiş kalan bütçeyi de başka yere harcayabilirmişsin
  • keşke anakartı novadan alsaydın o da gigabyte 990xa-ud3 olsaymış, ekran kartı xfx in black edition modeli olsaymış %10 daha performanslı eğer değiştirebiliyorsan onu değiş sadece 20 tl farkı var :) ram fazla gereksiz olmuş tek modül 1600 mhz lik 4gb ram alsan yeterdi.
  • tesekkurler dusunceleriniz için ram i 6 gb yapmayı dusunduk ama arada sadece 1 dolar oynuyordu :) 4gb az olabilir diye tercih etmedim acıkcası :)
  • daha iyisi olabilirmiş aldıktan sonra değilde almadan önce sorsaydınız bir işe yarardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.