Şimdi Ara

Yeni Kasa Alıcağım Hangisini Önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Konu Yanlış yerdeyse özür dilerim yeniyim.. :)

Konuya giriyim. Bir süre önce bilgisayar topladım fakat yeni kasa almadım eski bir kasa kullndım fakat biraz eski bir kasa. bende yenisini almaya karar verdim.

Bu benim anakartım: TIKLA

Almak İstediğim 1. Tercih Kasa: TIKLA

Almak İstediğim 2. Tercih Kasa: TIKLA

Lütfen fikirlerinizi yazınız.. Fiyat'ına lütfen bakmayınız.

[size=5]NOT: Anakart ile uyumlu mu değil mi bilgilendirirseniz Sevinirim.

Ayrıca bana göre bir Kasa öneriyorsanız lütfen benimlede paylaşınız.

Teşekkür ederim.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephetus -- 4 Ekim 2012; 18:43:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ephetus

Merhaba. Konu Yanlış yerdeyse özür dilerim yeniyim.. :)

Konuya giriyim. Bir süre önce bilgisayar topladım fakat yeni kasa almadım eski bir kasa kullndım fakat biraz eski bir kasa. bende yenisini almaya karar verdim.

Bu benim anakartım: TIKLA

Almak İstediğim 1. Tercih Kasa: TIKLA

Almak İstediğim 2. Tercih Kasa: TIKLA

Lütfen fikirlerinizi yazınız.. Fiyat'ına lütfen bakmayınız.

[size=5]NOT: Anakart ile uyumlu mu değil mi bilgilendirirseniz Sevinirim.

Ayrıca bana göre bir Kasa öneriyorsanız lütfen benimlede paylaşınız.

Teşekkür ederim.. :)

bu iki kasaya da bakabilirsiniz kalitelidir.

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-912p-kka750-haf-912-plus-gx-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55446

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc-9011014-600cx-corbide-serisi%E2%84%A2-300r-80plus-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=62264

• Takip
  • Thermaltak chassis mk-1 daha iyidir.Anakart ile uyumludur ama ankartiniz dengesindeyse sisteminiz. bu kasa fazladir onu soyleyeyim oncelikle.Ikinci olarak o kasa disinda onerebilecegim kasalar o fiyatnaraliginda collermaster trooper haf x veya aercool xpredatordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Thermaltak chassis mk-1 daha iyidir.Anakart ile uyumludur ama ankartiniz dengesindeyse sisteminiz. bu kasa fazladir onu soyleyeyim oncelikle.Ikinci olarak o kasa disinda onerebilecegim kasalar o fiyatnaraliginda collermaster trooper haf x veya aercool xpredatordur.

anakartın dengesindde degil 4gb ddr3 ram (8e cikaricam slot 2) geforce gtx 560 Ti amd fx 8120 vs.vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephetus

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Thermaltak chassis mk-1 daha iyidir.Anakart ile uyumludur ama ankartiniz dengesindeyse sisteminiz. bu kasa fazladir onu soyleyeyim oncelikle.Ikinci olarak o kasa disinda onerebilecegim kasalar o fiyatnaraliginda collermaster trooper haf x veya aercool xpredatordur.

anakartın dengesindde degil 4gb ddr3 ram (8e cikaricam slot 2) geforce gtx 560 Ti amd fx 8120 vs.vs.

Tamam yinede tamadir o anakart.Ancak ramlari 1600mhz alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 6 Ekim 2012; 14:00:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.