Şimdi Ara

YENİ KASA AUDİ A4 FİYATI BELLİ OLDU...(Fotoğraflar Ekelendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Bu parayi bu arabaya verecek kadar zengin varsa pm atsın

Napcan bu kadar parasi olani? İs mi atacan

C serisi fiyatina a4 alacaklarla tanışmak isterim. Ne is yaptığını soracam.

Yani fazladan işi varsa bana atsın :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

O fiyatlarin oyle olduguna bakmamak lazim audi senenin her vaktinde araclarindaki oazarlikta bonkor davraniyor. Minimum 5 maksimum 10 bin lira farkeder liste fiyati ile gercek fiyatlari. Kazancli cikan tabiiki araci liste fiyati ustunden hesaplayip ikinci elde satan galericiler olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

O fiyatlarin oyle olduguna bakmamak lazim audi senenin her vaktinde araclarindaki oazarlikta bonkor davraniyor. Minimum 5 maksimum 10 bin lira farkeder liste fiyati ile gercek fiyatlari. Kazancli cikan tabiiki araci liste fiyati ustunden hesaplayip ikinci elde satan galericiler olur.

Audi yi tr satış fiyatlarının euro bazli olmasi sebebiyle burada savunmustum sabit kur yok diye.

Sonradan ne oldu bunlara birden sabit kur geldi. Aslinda hafiften vw ye döndü.

Opel gibi minumum % 10 yapıyorlarsa ayıp onlara. Demekki fiyati bu değil.

Audi genel olarak öyle boktan konumdaki aşağı tukurse vw yukarı tukurse bmw merco.

Doğuş 1.6 audilerde hep aynisini yapiyor. Vw satislarinin temel olarak artmadi bu sebepten. Yani 100k ya ort. Passat alinabiliyorken bu paraya vasat premium dahi zor aliniyor alman 3 lusunden.

• fiyatlar ilk önce 127 den başlıyordu 1 gün önce şim di 135 olmuş ilahi audi doğuş zorla kendini soğutuyorsun kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

fiyatlar ilk önce 127 den başlıyordu 1 gün önce şim di 135 olmuş ilahi audi doğuş zorla kendini soğutuyorsun kendini.

Kur 3.07 den alınmış. Muhtemelen 2.69 kur sabiti bu modele de gelecektir.
  • Audi'nin sitesi niye böyle eziyet? A4 baz donanım ne var ne yok belli değil.
  • fiyat 135 bin tl gösteriyor webde.. ne oldu da değişti bir günde! ferit hata yaptık herhalde dedi 127 yazmakla, passatın satışlarını keseceğinden korktu bence.
    http://www.audi.com.tr/etc/medialib/ngw/tr/pdf.Par.0002.File.pdf/dogus_otomotiv_audi.pdf
  • birde fuarda gıcık olmuştum audiye mercedes bmw araclarının içine bakılmasına izin veriyordu koltuğa oturabiliyordun.ama ne hikmetse audi de böyle birşey yok kapalıydı kapılar.
  • arttırır ferit arttır fyatları. Gören de koşarak passat alsın.
  • Bu paralar herhalde bir tek bana uçuk geliyor? 5 sene önceye kadar İstanbul'da 3+1 daireler 150,000 TL'ye satılıyordu, millet bu fiyatları görünce halkın zenginleştiğini zannediyor ama paranın ne kadar değer kaybettiğini en bariz göstergesidir şu durum.
  • led far ve tasarıma dondu firmalar
  • 135 mi oha oha işte şimdi a4 bitti...

aynı distrübitörün bir sürü markaya sahip olmasının sonucu bunlar. vw markasını kurtarmak için audiyi feda ediyorlar.
  • audi de bmw için boş line fiyatlarımı veriyor ?
    125.000 tl lik olan boş mu ? eğer donanım varsa çok iyi fiyat.
    hız sabitleyici + koltuk ısıtma + cam tavan+ön arka park sensörü+kör nokta uyarı sistemi olsun yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xassemer

audi de bmw için boş line fiyatlarımı veriyor ?
    125.000 tl lik olan boş mu ? eğer donanım varsa çok iyi fiyat.
    hız sabitleyici + koltuk ısıtma + cam tavan+ön arka park sensörü+kör nokta uyarı sistemi olsun yeter

Baz donanımında o donanımların olması mümkün değil.premium markalar Donanım olarak genelde zengin olmuyorlar. Full Olanları piyasada çok nadir bulunuyor.

• Anlasılan daha satışa çıkmadan zam yedı a4. Sonuçta şu an a3 sedan bıle 120 bin tl lere satılıyor.
    A4 te de emın olun advanced paket mevburı derler 5000 eu ordan gelır, sunroof vs derken aracın fıyatı 160 olur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A4 manuel 1.6 benzinli geşseydi 100 den aşagı olurdu oda iyi olurdu ama bu konuya hakim degilim

• sıfır almak mantıksız ama 3 sene sonra 2.el 2.0 TFSI alınabilir kıvama gelir:)
  • Bir arkadaşımın yolladığı fotoğrafları paylaşıyorum...

YENİ KASA AUDİ A4 FİYATI BELLİ OLDU...(Fotoğraflar Ekelendi) YENİ KASA AUDİ A4 FİYATI BELLİ OLDU...(Fotoğraflar Ekelendi) YENİ KASA AUDİ A4 FİYATI BELLİ OLDU...(Fotoğraflar Ekelendi) YENİ KASA AUDİ A4 FİYATI BELLİ OLDU...(Fotoğraflar Ekelendi) YENİ KASA AUDİ A4 FİYATI BELLİ OLDU...(Fotoğraflar Ekelendi) YENİ KASA AUDİ A4 FİYATI BELLİ OLDU...(Fotoğraflar Ekelendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayacem -- 14 Aralık 2015; 22:14:09 >

• Kaput çamurluk birleşim yerini daha önce görmediğim şekilde yapmışlar. Kaput çizgisi görünmüyor. Kaput açıldığında nasıl bir görüntü oluşuyor merak ettim.
  • Aracı bugün canlı olarak görme şansım oldu. Mevcut kasa 2012 2.0 Tdi 177 HP A4 Sport Editıon araç kullan biri olarak

beni yeni A4 çok fazla etkilemediğini söyleye bilirim. Dış dizayn özellikle arka stop grubu bayağı göz tırmalıyor.

Belki ilerleyen zamanlarda, gözler alışınca bu durum ortadan kalkabilir. Arka koltuklarda eski kasaya oran baldır mesafesi

artmış fakat oturma pozisyonu yükselmiş. Ön koltuklar da çok fazla bir fark göremedim Aracın en önemli değişikliği, ön dashboard olmuş.

Led göstergeler gerçekten etkileyici. Eski kasada ön cama yakın olan kokpit bu kasada sürücüye daha yakın tasarlanmış. Sanırım sprotiflik adına yapılmış

bir olay. Sonuç olarak bu araç beni çok fazla etkilemedi. Motor, çekiş sistemi, elektronik oyuncaklara diyecek lafım yok. Lakin görsellik bakımında S line donanımlı

olmayan bir aracı tercih etmezdim.

Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.