Şimdi Ara

Yeni Kasa Jazz BİLMECESİ!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugün bir bayiyi aradim ekimde kesin turkiyede olacak dedi.sonra bir abimin kuzenin honda bayiliği var ona da sordurdum ekim kasim gibi dedi fiyatin ne olur dedim 35 civari dedi bende oha dedim.eger dediği gibi olursa bu araba alınmaz
  • 35 çok ya, belki en full ü öyledir.
  • focus titanium 37 ye orada dururken , jazz a 35 verenin aklından şüphe duyarım.
  • bre amca sabahın köründe bunu yazmak için mi girdin foruma sende biraz müezzinlik var galiba
  • yeni kasa Jazz'ların fiyatlarının şu an satılan kasadan yüksek olacağını düşünüyorum,3-4 bin ytl fark olacak herhalde,eski kasalar şu an yok satıyor onların fiyatlarının ise çok düşeceğini sanmıyorum,yeni kasa çıkınca fiyatı baya düşer eski kasa alırım diye düşünüyorsunuz ama o zamanda araç bulamayabilirsiniz veya fiyatı cazip olmayabilir keşke okadar beklemeseydimde diyebilirsiniz,tabi bunlar yalnızca tahmin
  • quote:

Orjinalden alıntı: leothesaint

bugün bir bayiyi aradim ekimde kesin turkiyede olacak dedi.sonra bir abimin kuzenin honda bayiliği var ona da sordurdum ekim kasim gibi dedi fiyatin ne olur dedim 35 civari dedi bende oha dedim.eger dediği gibi olursa bu araba alınmaz

Eğer dediğin doğruysa bebek ölü dogar, o segment için 35bin çok uçuk bir rakam onu alana kadar 3-4bin ytl üzerine koyar honda civic alırım o zaman, ama hondadın böyle birsey yapacagını sanmıyorum en fazla 31 olur benim tahminim

honda jazz, hali hazırda sınıfında ki araçların çoğundan pahalı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exturuder -- 27 Temmuz 2008; 19:29:41 >
  • 33 bin 500 ytl ye alırız full+otomatiği; merak etme!
  • 33.5 bile pahalı, bu durumdada civic düşünmek daha mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

33.5 bile pahalı, bu durumdada civic düşünmek daha mantıklı

Ama farklı sınıf,farklı tarz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yakuza34

quote:

Orjinalden alıntı: caucass

33.5 bile pahalı, bu durumdada civic düşünmek daha mantıklı

Ama farklı sınıf,farklı tarz.

özelliklede bu yüzden civic
  • şu an hondanın resmi sitesinde honda jazz elite'nin fiyatı: 31.300

onun muadili olduğunu düşündüğüm (gerçi segment ve tip olarak alakası yok ama 1.4 motora sahip tek otomatik vites) honda civic Hybrid'un fiyatı: 49.950

daha gerçekçi bakarsak CIVIC Sedan DREAM (otomatik) fiyatı: 37.350 (otomatik olarak alabileceğiniz en ucuz civic)

ama en fullunu almama gerek yok derseniz honda jazz sportun otomatik vites fiyatı 28.200'e kadar düşüyor

bütün bunları göz önüne alarak en ucuz honda jazzla en ucuz civic arasında 10,000 Ytl gibi bir fiyat farkı ortaya çıkıyor ki bu da hiç de azımsanacak bir rakam değil...

ki 2009 modeller çıktığında cıvıc dreamın fiyatı 39.000lere çıkar diye düşünüyorum

honda jazz yeni kasanın sport modelide en fazla 31.000lere alınır..fiyat farkı 8.000lere iner ki bence bu da fena bir fiyat farkı değil

ama bence jazz ı cıvıcle karşılaştırmak yanlış tamamen farklı segmentlerde iki ayrı araç;

jazzı küçük otomobiller sınıfıda değerlendirirsek muadillerine göre biraz pahalı olduğunu ama kalite açısından tartışılmaz olduğunu söyleyebiliriz:

Hyundai Getz 1.4 otomatik: 25,100 YTL

Peugeot 107 TRENDY 1.4 düz: 25.835 YTL

Ford Fiesta Comfort 5K 1.4i ABSli: 24.640 YTL (otomatik viteslisi 1.6: 27.360 ytl)

Fiat PALIO SOLE 1.4 FIRE DYNAMIC AC 2 AB ABS: 23.650

Toyota Yaris Hatchback 1.3 Benzinli MultiMode: 29,800 YTL

Wolswagen Polo 1.4 80 hp düz: 25.220 YTL

Bence Jazzı bu araçlarla karşılaştırmak daha mantıklı olur görüldüğü gibi honda Jazzın fiyatı bunlardan da biraz pahalı ama honda kalitesi ve 6 yıl garanti düşünüldüğünde Honda bu seçimlerin arasından bence en mantıklısı

Bilmem siz ne dersiniz

Dip not:toyota Yariste fiyat ve performans olarak bence diğer araçlardan ayrılıyor.

• Katılırız...
  • bende
  • bence de full otomatiği 35 civarı olur,

peki eder mi? bence eder.

emsali modellerden de sunroof otomatik vites ve yüksek beygirli dizel versiyon alınmak istense onun da fiyatı 34-35e yakın oluyor neticede. hiçbirinde yeni jazz ın iç hacmi ve performansı yok.
  • 7962'nin ambilight'lısı mı bu yoksa?
  • Civic
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.