Şimdi Ara

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.479
Cevap
49
Favori
394.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abcdef_23

nerde doğru. epey yeri aradım. alacam ama 57 bin diyorlar.

telefonda son fiyatı verecek değillerya sana, geçen ay fiyatlar böyleydi yalanmı söyleyecez hayret bişey ya!
  • Ortada satılık araba yok...Ekimde satışı başlayacak diyorlar...Şimdiden 57.000 e alacağım araba yok derseniz ben satıcı firma olsam asla 57 den satmam...Hemen 65 derim....İsteyen çok olunca fiyatı çekerler..Bir gelsin, görün, işinize gelirse satın alın....Panik yok...Binlerce araba , yüzlerce model mevcut....Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

telefonda son fiyatı verecek değillerya sana, geçen ay fiyatlar böyleydi yalanmı söyleyecez hayret bişey ya!

haftasonu adana konya ankara izmir eskişehir ve belki bursa malatya elazığ diyarbakır bayilerine uğrayacam... burdaki bayilerden, 1,3 dizel cosmo astra için 54 bin fiyat alan var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcdef_23 -- 30 Ağustos 2012; 17:03:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrc

quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

quote:

Orijinalden alıntı: eren_1903

resimdeki araç çok güzel görünüyor

+1

ben hala 2001 vectra kullanıcısıyım.
    vectra bittiği için aslında opel çok kızgınım. insignia asla düşünmüyorum hayranı çok olsa da bence çok tipsiz bir araç eski vectra havası da yok bulabilsem en son kasa 1.9 dizel elegance alacam ama temiz bulamıyorum.
    kimse satmıyor satanlarda 100.000 üzeri ben askerdeyken üretimi bitmiş o yüzden alamadım.

bu astra bence insigniadan daha iyi

+1

• quote:

quote:

quote:

haftasonu adana konya ankara izmir eskişehir ve belki bursa malatya elazığ diyarbakır bayilerine uğrayacam... burdaki bayilerden, 1,3 dizel cosmo astra için 54 bin fiyat alan var mı.

eski kasa opel astra konusunu da yakınen takip eden birisi olarak

2012 yılbaşından önce eski kasa astra alaların çoğusu izmir ve samsundan aldılar.

bu iki şehirdeki bayiler çok iyi fiyat veriyorlar diye paylaşımlar olmuştu.
    bilginize sunarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

eski kasa opel astra konusunu da yakınen takip eden birisi olarak

2012 yılbaşından önce eski kasa astra alaların çoğusu izmir ve samsundan aldılar.

bu iki şehirdeki bayiler çok iyi fiyat veriyorlar diye paylaşımlar olmuştu.
    bilginize sunarım.

eski kasa değil yeni kasa diyor arkadaşlar. izmir de hangi bayiler e gidelim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OPEL ASTRA SEDAN MOSKOVA AUTOSHOW FOTOĞRAFLARINI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...

YENİ KASA OPEL ASTRA SEDAN PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afas03 -- 1 Eylül 2012; 0:04:07 >

• Bagaj camla birlikte açılıyor galiba.
  • insallah ıc doseme seceneklerınde bej vardır tek tıp sadece sıyah dosemeye mahkum etmezler mılleti cunku sıyag renge bej doseme cok guzel yakısıyor daha kalıtelı ve asıl gosterıyor ıcerısını.
  • cosmo için 65 ama63 e verebiliriz dediler forum da cosmo için 57 li fiyatlar yazıyorlardı bilginize

• salı veya çarşamba günü istanbuldaki showroomlarda olacakmış yeni astra sedan.bugun bayiden aldığım bilgi.
  • Ağustos diyorlardı bugün 2 eylül hala satışa girmedi yeni sedan astra
  • fiyat konusunda bilgileri paylaşalım arkadaslar zannımca ilk lansman fiyatı hikaye olacak ...cosmo talep çok olursa fiyatta çok olacak gibi gibi

• 1.6 115 HP 42.750 (edition)
    1.3 CDTI 52.750 (edition)
    1.4 140 HP 50.500 (sport)
    http://www.otomobil.com.tr/yeni-2013-opel-astra-sedan-fiyatlari/
  • O zaman sedan dizel hb düzelsen yaklaşık 7000 tl daha pahalı .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz pahalı; biraz kıçı uzatınca bu kadar büyük fiyat farkı olması çok saçma...
  • fiyatı kesinlikle abartamazlar. ben cosmo nun 60 bin civarında alınabileceğini tahmin ediyorum.
    saçmalayıpta fiyatı 65-70 seviyelerine çekerlerse kimse opelin yüzüne bakmaz. çünkü bu fiyatlarda dizel D segmenti bir sürü alternatif var.
  • arkadaşlar an itibari ile mersin opel gedizler garajında sedan astra gördüm beyaz renkti gayet güzel görünüodu biraz kirli duruodu sadece ve yıkama bölümünde duruodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

quote:

Türkiyeye geldiyse bayiilerde niye yok halen

daha resmi lansmanı yapılmadı. 1- 2 ay süresi var

yok 6 ay var

3 hafta sonra bayide

en son sizinle 7 ağustosta konuşmuşuz

çok şükür bayilere araç gelmeye başlamış.
    bu opel hep böyle stok yönetimi sıkıntılı.

renk bulmak çok zor 2000 yılının sonunda vectra alırkende böyleydi. gümüş gri dışında araba bulmak çok zordu.

bakalım yeni astra da ne yapacaklar?

• sedan dizel fiyatı da ben paylaşayım

edition 52000

sport 56250

cosmo 64000

bu fiyatlara alınabiliyor şu an.

anlayacağınız şu an taze gübre fiyatı pahalı.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.