Arkadaşlar yeni bir kasa topluyorum. Amacımız piyasadaki tüm oyunları ve ilerde çıkacak oyunları rahatlıkla oynatması. Yani ekran kartı vs değiştirmekle uğraşmak istemiyoruz. Araştırmalar yaptım işlemci ve ekran kartı seçiminde kararsız kalıyorum. Sizlerde tavsiyelerinizi yazarak bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
AMD ATHLON 64 BİT 5200 DUAL CORE İŞLEMCİ GİGABYTE ANAKART 2 GB RAM 160 GB HARDDİSK DVD-RW Ekran kartı 512 mb/256 bit olsun istiorum da çok bulamadım tavsiyelerinizi bekliyorum.
Saygılar....
bu sistemle olmaz hocm bi fiyat belirlersen daha çok yardımcı olabiliriz!!
hocam işlemciyi e6750 anakartıda p35 düz bişey yapsan çok fiyat farkı yapıyomu?
e6750+ pc35-ds3l alırsa yine aynı civarlarda bişi çıkar... veya e6550 + ds3l
arkadaşlar 1 milyar fln çıkmış bizi baya aşar:D bizim alacağımız kasa 750 en fazla 800 ytl olabilir. Ve güç kaynağı vs. gibi ekstra şeylere şuan ihtiyac yok. Sadece anakart işlemci ekran kartı dvd rw ram ve kasa. gerisine şuan gerek yok. Ben aslında herşeyde karar kıldım sayılır ekran kartı konusunda kararsızım bunu tartışırsak sevinirim arkadaşlar. ATI marka 512 mb 256 bit bişe olsun istiorum. Siz ne dersiniz...
Ne yazıkkı guc kaynagına buyuk ıhtımal ihtiyacın var elindeki nedir bilmiyorum ama Anlıyo gibisin .. 8800 gt nin burda niye lafı geçmemiş. Ati istiyorsun ama atiyi batirmak icin yapıldıgı soylenen bi ekran kartınıda gozden cıkarma bence
quote:
Orjinalden alıntı: girmiyor
Ne yazıkkı guc kaynagına buyuk ıhtımal ihtiyacın var elindeki nedir bilmiyorum ama Anlıyo gibisin .. 8800 gt nin burda niye lafı geçmemiş. Ati istiyorsun ama atiyi batirmak icin yapıldıgı soylenen bi ekran kartınıda gozden cıkarma bence
güç kaynağı lazım biliyorum ama biz acilen minimum gerekli şeyleri alıcaz onlar sonra arkadaşım. Ekran kartı olarak x800 gto düşündüm o da eski geldi bana 512 ye 256 bit ama bilmiorum 8800 gt de hiç bakmadım açıkcası ben sıkı bir AMD ve ATI ci olduğum için
Arkadaş sizce pes 2008 gibi yeni oyunları AMD mi INTEL mi daha ii oynatır. Bu arada ekran kartı konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum pazartesi alıcaz acil arkadaşlarr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme