Şimdi Ara

Yeni Kasam ( oyuncular için ideal ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle hayırlı olsun ama bence de İslemci bu sisteme fazla olmuş bu işlemciyi alıyorsanız yanına da bence gtx570/7950/7970 koymaliydiniz.İslemci 2500k yapıp ekran karti daha iyi bir model alınırdı aslında.Bunun dısında sisteminiz iyi
  • Sisteminiz hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Merak ettigim, kablosuz klavye-fare setiyle oyunlarda herhangi bir problem yaşıyor musunuz ? Belki MK710 yerine G105 ve G400 ikilisi secilebilirdi diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoXyBuLL

Sisteminiz hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Merak ettigim, kablosuz klavye-fare setiyle oyunlarda herhangi bir problem yaşıyor musunuz ? Belki MK710 yerine G105 ve G400 ikilisi secilebilirdi diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim herkeze :) klavye setine gelince hiç bir problem yok cok hoş bi klavye kutudan cd çıkıyor onu kurup mousede fazladan 3 tuş var ekleme yapabiliyorsunuz filan vs Sol altta FN tuşu var ona basarak F1 F2 - F12 Kadar menü paneli var tavsiye edebilirim bileklerde rahat ediyor ( daha onları kurcalayamadım.. :) )
  • hayırlı olsun güzel sistem
  • hayırlı olsun
  • aldıktan sonra keşke şu olsaydı bu olsaydı demenin bi manası yok. hayırlısı olsun sisteminiz uzun seneler kullanırsınız inşallah.
  • Hayırlı olsun.Oyuncular için ideal demişsin ve 4000tl gibi bir para vermişin gülegüle kullan.Şimdi bilmeyenler biz oyun oynamak için 4000tl mi vereceğiz diyebilirler ve daha ucuza kurulabilecek bir sistemle kaliteli oyun oynanmazmı diyede düşünebilirler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.