Şimdi Ara

Yeni Kazanç Sistemi Cointellect -Ödeme Kanıtlı-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • COİNTELLECT ile yaklaşık 15 gün önce tanıştım başta biraz tereddüt etsemde 100 avroluk yatırım yaptım. Bugün ise siteden ilk ödememi almış bulunmaktayım ödeme kanıtında da görüldüğü gibi hiçbir kesinti yapılmadan paypal hesabıma geçen paranın ödeme için yaklaşık 18 saat bekledim. Cointelletin çalışma prensibinden kısaca bahsetmek gerekirse bitcoin ve onun altcoinlerine mine eden arkadaşlar daha iyi bilir site bir dogecoin çiftliği kurup dogecoin ve diğer altcoinleri mine ederek para kazanmakta burda kullanıcılar siteden kazı yapabilmek için farklı paketler alarak bu kazı havuzuna ortak olup gelir kazanmaktadır. sitenin vaad ettiği gelir tablosu aşağıdaki gibidir. Ayrıca siteden program indirip kendi bilgisayarınızdanda para kazanabilirsiniz.

bu tabloda vaad edilen günlük değerlerin hemen hemen aynısını site hergün sizin bakiyenize yatırmaktadır. Siteden ödemelerinizi direk dogecoin yada paypal olarak alabilmektesiniz. Referans linkimden üye olan bütün arkadaşlar ve konuyla ilgisi olan tüm kullanıcılara bu başlık altından elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Lütfen aklınıza takılan tüm soruları sorunuz. Sistem daha çok yeni ve kazanmak için hala vaktiniz var.

REFERANS LİNKİM:http://cointellect.com/?code=8c7e9666

ÖDEME KANITI:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanzz -- 11 Aralık 2014; 23:31:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.