Şimdi Ara

Yeni khazixi beğenmeyen bir tek benmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulti evolve olayı güzel olmuşta qsunu beğenmedim şahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Q'sunun neyini beğenmedin ki sski halinin daha güçlüsü. R evolve zaten efsane

• kha insta ban su anki hali

• Khaya hiç nerf gelmeden direk buffladılar.
    Eski halinden bi farkı yok ki.
  • Bana q dmgi cok dusuk geldi.tamam izole oldugunda cd cok dusuk ama yari yariya az vuruyodu.

• Beyler eskiden qsu 1k vuruyordu şimdi 700-800 falan görüyorum en fazla

• Kha cok avantajli hero oldugu icin iclerine gelmedi ve q sini 5/1 oranda gucsuzlestirdiler yakinda nasusun stack ide 2 hasara iner

• Sezon 4'te offtank kasıyorduk bilenler bilir. Amacı tek atmak değil mümkün olduğu kadar çok Q atıp maksimum hasarı verebilmekti. Sonra ultisini nerflediler çöp oldu o build. En sevdiğim builddi o şimdi tekrar aynı şekilde oynuyorum

• yeni halinin evolve sırası nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Sezon 4'te offtank kasıyorduk bilenler bilir. Amacı tek atmak değil mümkün olduğu kadar çok Q atıp maksimum hasarı verebilmekti. Sonra ultisini nerflediler çöp oldu o build. En sevdiğim builddi o şimdi tekrar aynı şekilde oynuyorum

"Bana focus atarsanız kesemezsiniz çünkü offtank'ım, görünmezlik var, ultiden gelen hasar azaltma var, E var, ama olurda focus atmazsanız, 200 ad bile olsa karşı adc'ye tek atarım" buildiydi o baya da optu. Hala işe yarıyor mu offtank kasınca?
  • İlk Ultisi evolve yapılan buildi diyorsun sanırım. Baya iyiydi o. Şuan öyle oynayabiliyorsa iyi olabilir de karşıya gelenler assas oynayıp tek atıyor. Bence nerf falan yememiş

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Eski haliyle frontlineda bile duruyorduk da bunda biraz daha dikkatli oynamak lazım. Pasif-Q-R-AA-Q ile yine carry çıkartıyorsun. Kara balta alınca da çok güzel dps oluyor. Bende takıntı var hiç bir heroyu full ad oynayamıyorum. Bu build daha etkilidr değildir bilemem ama rakip carryi her türlü çıkartıyorsun yine.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.