Şimdi Ara

<<<< YENİ KIA CEED >>>> (551. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.415
Cevap
61
Favori
552.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Sıkıntısız / sorunsuz bir cihaz var midir peki arkadaslar?

Bu iyidir, sorun cikarmaz, tam uyumlu calisir dediginiz.. su an icin olmasada ileride dusunuyorum bende.

Valla uygulama yüklenebilirliği , eğlence yönü arttırılabilirliği açısından yine navimex ağır basar. Donanım fazla olunca ufak tefek sorunlar olacaktır, bjnlar güncellemelerde giderilir diye düşünüyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atilla hocam motul şaşırttı doğrusu. O kadar yazılan çizilen , yapılan övgüler boşamıymış. Neye güvenecez nereye inanaz şaşırdık doğrusu. İnsanlatın artık dini imanı para olmuş. Yavaş yavaş nasıl yaparımda karşımdakinin cebindeki parayı gasp ederim zihniye insanların bilinç altına yerleşiyor...
  • Herkese merhaba

Eklediğim resimlerde işaretli bölümlerdeki krom kaplamanın atması sonucu çelik motora yaptığım başvuru aracım (2013 kia ceed) garanti kapsamında olmasına rağmen reddedildi ve çelik motor "garanti kapsamında işlem yapamayız" demekle yetiniyor yani açıklama yok ve cevabı yzılı olarak istediğimi söyleyince yazılı cevap veremediklerini söylediler KİA gurubu araç almayı düşünen arkadaşlara duyrulur müşteri memnuniyet seviyesini anlamışsınızdır diye düşünüyorum...

<<<< YENİ KIA CEED >>>> <<<< YENİ KIA CEED >>>> <<<< YENİ KIA CEED >>>>

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    bende telefondan video aktaramadım. onun için google playdan program indirip halletmeye çalışıcam. artık tektek denicem programları...
  • Kardeş, inan diğer markadalarda da durum farklı değil. Hepsi işi yokuşa sürmekte. Biri çıkar derki yok öyle birşey ben gittim değiştirdiler ama neticede istisbalar kaideyi bozmuyor ve genelde servisler müşteri şikayetlerine kulak asmıyor. Haklı bile olsan resmi kanallara sefk edip zaman ve para kaybına neden oluyorlar. Şimdi senin çelik motora yaptığın bu hitam ve şikayetin hakkını resmi yollardan aramadığın sürece altı boş kalıyor. Hakkını aramasan çelik motor o kolları değişmemeyi kar sayıyordur. Bu sektörde neresinden tutsan elinde kalır. Memlekette hak hukuk kalmayınca en kısa dava 2 sene sürünce tabiiki bu durumu sömürmeye çalışacak fırsatçılar her geçen gün artacaktır ...
  • Arkadaşlar kia ceed 2015 arabamda mazot filtresi nerede bilen varmı.Erzurumdayım -40 derece malum araba çalışmıyor.resim ekte uzerinde gosterebilirmisiniz.kullanim klavuzunda akünün ustunde gösteriyor fakat orada gosterdigi gibi birsey yok.

<<<< YENİ KIA CEED >>>>

<<<< YENİ KIA CEED >>>>

• Akşamın bu vakti üşenmedim, gittim arabaya, çektim fotoğrafını, kırmızı ile işaretlediğim parça mazot filtresi. Fakat sizin fotoğrafa bakıyorum bakıyorum, göremedim. Belki de muhafazalı falandır (bilmiyorum muhafazlı mazot filtresi var mı?) umarım faydası olur.

<<<< YENİ KIA CEED >>>>
  • öncelikle teşekkür ederim. sizin mazot filtresi farklı gibi.2012 sonrası ceed mi sizim araba

• aalpan A kullanıcısına yanıt
    haklisiniz, bana da k03 parcasi gibi geliyor ama bilemedim. sicak su falan dokeyim dedim ama.

• 2013 model araç, sizinki de yeni kasa, en azından resimlerden öyle anladım. Bir de mazot donmuşsa sıcak su ile açılır mı? Açılır ama tek sorun o değil ki, ya depodaki donduysa, depoyu çözseniz bu defada depo ile filtre arası borularda donma olacak. Bir deneyin bakalım sonuç n'olacak? Fakat inanın ben işe yarar mı, yaramaz mı bilmiyorum.

Ustayı da aradım size yardımcı olurum diye ;o da aynısını diyor depodaki donmuş olabilir, o olmasa borularda da donu-muş olabilir diyor. Kapalı bir yere çekilip beklemek lazım diyor o da. Allah kolaylık versin size, ben bakmadım ancak mazotun donmasını engelleyecek kimyasallar yok mu?
  • Katki katarak mazotu inceltmek lazımdi fakat ben gec kaldim donmadan yapilmaliydi.bakalim nasil yapacagiz.

• Hocam depo plastik olmasa alttan ısıtıcı kullanın diyeceğim ama plastik, olmaz. Ya aracı kapalı bir ortama çekip elektrikli ısıtıcı ya da ısıtıcıları açıp aracın ısınmasını bekleyeceksiniz ya da kışın bitmesini. Depodaki mazot miktarı nedir bilmiyorum ama üstten ılık mazot eklemek de belki fayda verebilir ama risk. Doldurulan yeni mazotunda eski mazotla birlikte donam ay da krsitalleşme ihtimali var.
  • Hocam ne yaptımsa çalışmadı, bugun öğle vakti hava -4 lere düştü bi şansımı deneyeyim dedim çalıştı 😁 ne yapsamda donmasa bir daha -35 lerde.

• Merhaba arkadaşlar bu başlıkğa ilk mesajım, 2014 concept plus ile bende kialandım.
    Aracımda orjinal halı paspaslar var yalnız kullanmaya kıyamadım, orjinal lastik paspas yokmu bu ceed lere? Araştırmama rağmen hep yan sanayi ve içime sinmeyecek kalitede şeyler buldum.
    .
  • hocam serviste var. n11 de aratirsan kia ceed diye yan sanayide var

• barahirr kullanıcısına yanıt
    bana yetkili servis hediye etti aldığımda. havuz paspas. gayet memnunum.
  • bu arada 30 bin bakımına girdim dizel manuel 2014 aracım. 644 TL verdim. özel sevisler en fazla 300 diyor. resmen kazıklanıyoruz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightcalimero

bana yetkili servis hediye etti aldığımda. havuz paspas. gayet memnunum.

Kalitesi nasıl, almaya değermi servisten?
    Resim paylaşabilirmisiniz acaba
  • barahirr kullanıcısına yanıt
    valla iki senedir kullanıyorum. bi sıkıntısı olmadı. müsait olduğum zaman atarım fotosunu...
  • HB 'den alın birebir uyuyor.
  • 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.