Şimdi Ara

Yeni Kopegimiz Bol SS li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Düz Herif

kardes cok tatlida cok bitkin gorunuyo

bitkin cünkü hasta oldu daha kucuk bize veren adam asılarını tam yapmamıs ilk gunden veterinere göturduk ası filan oldu

tüy dokmesı icin duzgun tıraslanırsa sıkıntı olmuyo bide bez var beze sıcınca kokusunu emiyo koku kalmıyo
  • Hayvanlada uğraşılmıyor ya. Zengin olsak pisliğini yemeğini çalışanların üzerine atar evde beslemez Kanal D de ki beyaz gibi köpeğe ev yapardım orada yaşardı. Evet doğru duydunuz. Beyazın hayvanlarının EVi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakım konusunda her türlü yardımcı olurum sorularınız varsa 2 yıl veteriner kliniğinde çalıştım ve suanda veteriner fakultesindeyim daha önceden de köpek beslemiştim soruarınız olursa yardımcı olurum...
  • bende golden besliyorum hocam sokaktan buldum :( 30 Hazirandan beri bizle. Umarım ikimizinde canları mutlu ve uzun bir ömüre sahip olur :) Yavruyken çok uyurlar telaşlanmayın.
  • Sanki canlı değilde oyuncaktan bahsediyormuş gibi yazmışsınız.
  • bendede vardı buna benzeyen eve sıçtı geri verdim pet shopa
  • Adil kullanım kotasının yarısını yedin allah kotalı internet sahiplerine sabır versin bir öğrenemediniz şu küçük resim atmayı

Hevesinizi aldıktan sonra yok havlıyor yok işedi sıçtı falan gibi hayvan için normal durumlarda kızıp sokağa çöplüğe sağa sola atmazsınız umarım
  • hocam ne kadara ve nereden aldınız ? Ayrıca aylık masrafı ne kadar ?

• Fakirin Bebeğinin içemediği sütü zenginin köpeği içiyorsa o dünyanın ben taaa...
  • Ismi yok mu bunun şit pist diye mi çağırıyonuz . Editleyip adını yaz ilk mesaja

• O terlikler omg bağyan misiniz yoksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere düşen bokları ne yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

hocam ne kadara ve nereden aldınız ? Ayrıca aylık masrafı ne kadar ?

yere dıscmıyo gazeteye alıstırdık

ismi zeyna babam koydu :D

300 e izmirden aldık aldıgımızda adam bize hasta satmıs veterinerden ası yaptırdık suan az daha iyi daha dün aldık aylık masrafı bilmiyorum :D
  • bahceniz falan varmi

• bende alcaktımda dişileri adet oluyo halıyı kan yapıyo erkekler ise azınca üstüne atlar dediler caydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 15 Ekim 2014; 20:52:51 >
  • Çok tatlı la
  • CMKNTR kullanıcısına yanıt
    aynen yoksa bakımı cok zor
  • Sonrasında sıkılıp atmazsınız umarım etraf barınaklar dolu cins ve ırk hayvanlarla kaynıyor

• yolun başında ayrılın derim ileride öldüğü zaman insan çok kötü oluyor
  • Blueloss kullanıcısına yanıt
    Hocam merak ettiğim şey hayvan bakımı pahalı mı ? Izmir de nereden aldınız ? Yani satıcıyı nasıl buldunuz ? Mesela veterinerde muayene yaptırıp aşı yaptırdınız ne kadar tuttu ? Köpek mamaları ne kadar ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.