Şimdi Ara

YENİ (KÖPEKBALIĞI)COLT ARALIKTA TÜRKİYE'DE (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok mu şu köpekbalığını test eden,alan,satan bir gören...?
  • Valla ben de çok merak ediyorum.
  • Evet deneyen veya satın alan arkadaşlar bizimle paylaşırlarsa seviniriz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: miyotismon

Selamlar.. Colt ve Lancer arasında kaldım. farkındayım.. çok farklı araçlar...
    Yinede kararımı ikisinide denediğim zaman vereceğim..

Bu aracı test eden arkadaş yokmu? Deneyimlerini aktarabilirmi...

3 kapılı modelin otomatiği varmı?

Birde lanceri gösterdiğim kişiler aracın yere çok yakın olduğunu söylediler
    Broşürde 15 cm gördüm. Yeterli olduğunu düşünüyorum ama yollarda pek olmayan araçlara karşı herkesin değişik yorumları oluyor.

3 kapılı dediğin cz3'lerin hepsi amt şanzıman zaten. iki aracın segmentlerine göre donanaımları çok farklı gerçekten. eğer ilk aracınız filan olacaksa önünü arkasını daha rahat görebileceğiniz colt almak daha mantıklı olacaktır. fakaat önceden b segmenti kullandıysanız. acemiliğiniz yoksa c segmentine geçiş yapabilirsiniz.

• daha önce 98 otomatik polo kullandım uzun bir süre.. Pratik bir araç.. coltta muhakkak öyle.. acaba zmanı geldimi diyorum lancer için... Kararsızlık zor şey.. Birgün colt almalıyım diyorum birgün lancer...
  • Tabi birde şu var yaşım 26 artık 0 bir araç alırsam en az 40 a kadar binerim diye düşünüyorum büyük aksilikler olmazsa...
  • quote:

Tabi birde şu var yaşım 26 artık 0 bir araç alırsam en az 40 a kadar binerim diye düşünüyorum büyük aksilikler olmazsa...

aynı yaştayız üstad ama benim şimdilik tercihim Colttan yana ... niye mi...niye olacak lancera param yetmiyor da ondan ... :)
  • 3 kapımı düşünüyorsun :)
  • yok üstadım nasipse 5 kapı...
  • quote:

Tabi birde şu var yaşım 26 artık 0 bir araç alırsam en az 40 a kadar binerim diye düşünüyorum büyük aksilikler olmazsa...

Abi bence o zaman daha oturaklı büyük bir araç al örneğin Lancer
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.