Şimdi Ara

Yeni kulaklik tavsiyesi acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar oldukca fazla muzik dinliyen bir insanim suan beats studio kullaniyorum fakat yaklisik 3 seneligin verdi eskilikten dolayi artik bugun bozuldu ve acil hemn bu tur yada bundan daha iyi bi kulaklik almak istiyorum cunku bu kulakliktan baya memnundum bu konularda pek bilgili degilim tekrar ayni kulakligida almak istemiyorum bana ne onerebilirsiniz acaba tesekkurler

• sennheiser hd800
  • gidip bi kulakligada 3000 tl vermem profesyonel takilmiyorumki normal gundelik kullanicagim bisey istiyorum
  • Gidip te 400 anca edebilecek kulaklığa en azından 800 vermişin, ondan gayet doğal göründü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 10 Mayıs 2012; 17:56:54 >
  • 3 sene once 250 dolara amerikadan aldim ondan bilmeden luzumsuz cevaplar yazma
  • İyi işte, 500 dolara da hd800 al abi :D
  • Haklısın kardeş, özür dilerim ama beatslara gıcığım ondan, neden bu kadar nefret ediyorum bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 10 Mayıs 2012; 21:46:31 >
  • Bu arada gündelik studiodan daha iyi birşey lazımsa amfisiz kurtarmaz, studionun içinde kendi amfisi var zaten ama genelde yok diye biliyorum. Amfi de düşün. Bir de playerin ne kardeş?
  • bilgisayardan dinlersem macbook prom var onun disinda ipod yada bang olufsen muzik setinden dinliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.