Şimdi Ara

Yeni kullanıcı için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün itibariyle bir GMD 4gb sahibi oldum ve ilk olarak 32gb class 10 microsd ve kılıf aldım telefon yarın falan gelir diye tahmin ediyorum ama yazılan şeyler falan kafamı çok karıştırdı özellikle bu ilk parti hatalı kısmı acaba telefonun ilk parti olup olmadığını nerden anlarız ?

ve birde bu sarj soketi sorunu için ne yapmamı önerirsiniz ben direk başka bir sarj aleti alıp kullanmayı düşünüyorum şöyle kalbur üstü kalite olanlarından samsung vs.

son olarak telefona yazılımsal olarak ne yapmamı önerirsiniz hangi launcer vs. bütün tavsiyelerinizi bekliyorum.

• ilk sorunun cevabını bilmiyorum
    2 başka şarz aleti kullan kesinlikle ben samsung kullanıyorum
    3 ana konuya bakabilirsin ilk sayfada program önerileri falan var nova apex falan güzeldir kullanmıştım zamanında ama senin zevkine kalmış tabi ki.

buraya da rom falan kurmak istersen daha sonra bakabilirsin güzel romlar var
    http://forum.pittech.net/index.php?board=3.0
  • Teşekkürler birde bu rom atmak gereklimidir ? fayda sağlarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forza26

Teşekkürler birde bu rom atmak gereklimidir ? fayda sağlarmı ?

Bende 2 hafta önce aldım telefona iyi davran rom felan bunlarla uğraşma, ilerde üzülürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amorcalient

quote:

Orijinalden alıntı: forza26

Teşekkürler birde bu rom atmak gereklimidir ? fayda sağlarmı ?

Bende 2 hafta önce aldım telefona iyi davran rom felan bunlarla uğraşma, ilerde üzülürsün

Aynen hocam bende öyle düşünüyorum sanırım bildiğim kadarıyla rom falan atınca garanti dışı kalıyor cihaz. launcherlarla falan idare edicez artık :)

• forza26 F kullanıcısına yanıt
    Unroot Yaparak kaldirabiliyosun ama ne gerek varki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.