Şimdi Ara

yeni kullanıcıya yardım.. teyp,hoparlör,arka kapı nasıl açılır:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
24.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PEKİ NASIL SES KALİTESİ SENİN GALİBA ARABA İDARE EDERMİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sileli_hasan

2011 GLX ALDIM DEGTRCEZ OZAMN BUNLARDAN BİSEY OLMAZ

pek müzik dinleyen biri değilseniz bi sorun çıkarmaz ama müzik dinlemeyi seven biri iseniz yeterli gelmiyor enazından ön kapılardakileri değiştirmek gerekiyor...
  • quote:

PEKİ NASIL SES KALİTESİ SENİN GALİBA ARABA İDARE EDERMİ

orjinali soruyorsan berbat, 2'mizin aracındada şuanda müzik sistemi oldugu için birçok kişiyi tatmin edecek seviyede...

• valla uğurda bildiğim kadarıyla müzik dinlemeyi seviyor. bende seviyorum. bütçeyi zorladım imzamda yazan sistemi yaptırdım. sesi 3 4 lerde normal şartlarda dinliyorum. ama güzel bi şarkı çıkarsa 15 18 arası getirdigimde orta ayna kafasına göre sallanmaya başlıyor.
  • aracta arkadada hoparlor varr muzık dınlemeyı ve yuksek sesı severım onler ve arkalar kaç santım bıde kalıtelı hem one hem arkaya hoparlor alsam kaldırrmı amfısız ?
  • yeni kasaysa önler ve arkalar 13 cm. geçenlerde yapan bi abi var. bir takım component aldı 2 çift 13cm hopörlör aldı çok tatmin etti diyordu.
  • quote:

aracta arkadada hoparlor varr muzık dınlemeyı ve yuksek sesı severım onler ve arkalar kaç santım bıde kalıtelı hem one hem arkaya hoparlor alsam kaldırrmı amfısız ?

Eğer bass sesi istemiyorsanız 150-200tl'lik bi masrafla hoparlör sorununu cözersiniz(anfiye gerek yok)...

Önler 13 cm arkalar 10 cm(yenilerde 13 cm olmuş) ama ikisinin yerinede bi büyük model olanlar uydurulabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 13 Ağustos 2010; 23:42:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

yeni kasaysa önler ve arkalar 13 cm. geçenlerde yapan bi abi var. bir takım component aldı 2 çift 13cm hopörlör aldı çok tatmin etti diyordu.

bass sesi istemiyorsan sadece kaliteli hoparlörlerle yetersi kaliteye ulaşabilirsin, ama benım için bass olmazsa olmaz

Araçta 10000 tl'lik sistem olsun bum bum bass sesi olmasın benım gözümde peş para etmez o sistem
  • arac 2011die geciyor 13cmdr heralde ikiside zaten ses acıtıgnda cızırtı falan yapıyrsa dınlenmezz masraf onnmlı deılde belli perıyodlarda yuk tasıncak aracta bas sıkıntılı olur

bırde rengı fırtına gri alan tanıdıklarız varmı sıkıntı yasarmısyz renkte
  • aynısı bana oldu uğur (: bas koymadan 1200 lira harcayıp componentleri taktırdım. amfiyi bağlattım. sesi açıyosun hiç bozmuyor ama sanki cırtlak cırtlak bağırıyo gibi oldu. sonra direk gittim bas aldım şimdi sesi acmaya doyamıyorum
  • quote:

arac 2011die geciyor 13cmdr heralde ikiside zaten ses acıtıgnda cızırtı falan yapıyrsa dınlenmezz masraf onnmlı deılde belli perıyodlarda yuk tasıncak aracta bas sıkıntılı olur

bırde rengı fırtına gri alan tanıdıklarız varmı sıkıntı yasarmısyz renkte

Renk konusunda ne sıkıntı yaşiycaksınızki?

Ençok satan renk siyah ve aytozu gridir ama...

BU benım sistem ve 2 dk tamamı sökülüyor ve bagajda hiçbişey kalmıyor

yeni kullanıcıya yardım.. teyp,hoparlör,arka kapı nasıl açılır:)

• Güzel yapmışsın... Bilmiyorm yaa sıcagı ceker falan dedıler yıne dınleemdım ama Fikir alıyım dedım Evet aslında basda olabılr kalıtelı 1000lk yterlı olur bana sok cıkaryaparz artık tesskur ederm Bilgiledrdgnz iiçin
  • Tesisatı toplayıp koltukları yatırlıdıgm hali, istersen bass ve component'in takılı oldugu bagaj ürtüsünüde çıkarta biliyorsun tamamen...

yeni kullanıcıya yardım.. teyp,hoparlör,arka kapı nasıl açılır:)
  • bu başlığı takip edersen yakında sistemin fotoğraflarını tam olarak paylaşayım. ortada sadece bas kablosu var. bass kabininde vida bile yok iki özel şeyi oluyo sıkıştırıyo kabloyu onlar. 30 sn sürmez bagajı boşaltmak.

anfim en küçük güzel anfilerden birisi. arka 2 li koltuğun altına sakladık onuda. açıkta sadece bas duruyo
  • Evet sımdı resımlere bakınca mantıklı gelıyor... Arac guzel olms allah kaza bela vermesın teskrler
  • senin araç glx bu şekilde gelmeyecek aracın. arka hoperlörler köşelerde olacak. mid takımı taktırsan onlar tavanda olacak. sadece anfiyle bass bagajda olacak.
  • Aynen kardeşim tavanda kolonlar tam köşede inş 13 cmdir onlarda 2 tkm alırzz amfi teklı koltugn altına olmuyormu haraket etmeyenın
  • yok olmuyor malesef. kol var bi tane koltuğu tutan. bide menteşeleri filan var. o yüzden olmaz. zaten ikili koltuğun altınada audison srx 5 den başkada olan anfi yok. anca şöför koltuğunun altına olursa olur başka anfiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

yok olmuyor malesef. kol var bi tane koltuğu tutan. bide menteşeleri filan var. o yüzden olmaz. zaten ikili koltuğun altınada audison srx 5 den başkada olan anfi yok. anca şöför koltuğunun altına olursa olur başka anfiler.

Benim anfi sörücü koltugunun altında ve boşyerde mevcut
  • quote:

Aynen kardeşim tavanda kolonlar tam köşede inş 13 cmdir onlarda 2 tkm alırzz amfi teklı koltugn altına olmuyormu haraket etmeyenın

uğur hareket etmeyenin altına oluyomu demiş arkadaki. ama sanırım bu arkadaş senin gibi yaptırmak zorunda kalır ön koltuğun altına. ikinci el aldığım halde 350 400 civarında bi fiyatı var. sıfırı 800 lira benim koyduğum yere sıgacak anfinin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.