Şimdi Ara

Yeni Kurulacak Olan Servara Çalışan Alınacaktır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Open Beta 1 ay içinde açılacaktır. daha detaylı bilgi almak için sitemizin açılmasını beklemelisiniz.

bu özellikler open beta için geçerli değildir.
    -Burada server özelliklerini paylaşacağım... (özellikler zamanla değişebilir)
    Serverda kesinlikle item satışı olmayacaktır.(Hiçbir zaman)
    Tüm Silkli itemlerin satış fiyatları yeniden düzenlenecek.
    Serverda 1 aylık / 3 aylık / 7 aylık üyelikler satılacaktır. Satılan üyeliklerin içinde Silk bulunmaktadır.
    bunun dışında oyunda daima 100 ücretsiz üyelik olacaktır. oyunu bırakanlar yerine her 2 haftada bir yeniden kontenjan açılarak 100 ücretsiz üyelik sınırına çıkılacaktır. Dağıtılan üyeliklerde silk bulunmamaktadır. (Oyunu bırakanları tespit sistem tarafından yapılacak)
    Bütün itemlerin özellikleri düzenlenecek PvE - PvP - PvU deneyimleri karakterler arasında eşitlenecek.
    Bütün skillerin ve buffların özellikleri değiştirilecek.
    Berzerk için yeni sistem inşa edilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiendhunter -- 29 Temmuz 2013; 17:34:51 >

• Serverı belirli bir düzene oturttuktan sonra üyelik satmak daha mantıklı olmaz mı ?
  • 0leyis kullanıcısına yanıt
    oyunu zaten beta olarak açacam. beta süresi 8-9 ay devam eder. zaten üyelik ücretleride çok uygun fiyatlarda olacak. üyeliklerin ücretli olması. oyunun full dolmasınıda engelliyen bir faktör olduğu için. olası servera girememe problemide ortadan kalkacak. dediğim gibi birden fazla kanal kuracağımız içinde oyun doldukça kontrollü bir şekilde yeni kanallar açabiliriz.zaten toplayacağım makina server makinası olacak. sadece işlemcisi 3 bin tl bunun yanında serverın aylık giderleri var. ben bu işi 8-9 ay kendi cebimden götürmem çok riskli olur. zaten oyuncular akın ettikten sonra alacağım reklamlar sayesinde server kendi döner sermayesinide oluşturmuş olacak. bunun faydalarınıda para harcayacak olan insanlar direk hissedecekler. bunun dışında silk kazanmanın birçok yolu olacak. exp, gold, sp ve siteyi oylama üzerinden insanlar aylık silk ihtiyacının bir bölümünü buradan karşılayabilecekler. onun dışında ücretsiz dağıtılacak silkli itemlerde olacak.

toparlamam gerekirse oyuncusunu sömüren bir server olmak istemem ancak serverın daha uzun yıllarca açık kalmasınısı sağlamam ve geliştirmem için bi yerlerden gelir elde etmem lazım. bunun dışında ortaya çıkarılacak oyun oynadığınız silkroadla pek alakalı bir oyun olmayacak.

• fiendhunter kullanıcısına yanıt
    hocam sen baya büyük düşünüyorsun
  • Wakisazhi kullanıcısına yanıt
    inşallah, hayırlısıyla güzel bir server kuracaz. tek başıma yapabilmeyi isterdim ama bu konularda teknik donanıma sahip değilim. umarım buradan sağlam kişilerle irtibata geçer ve fikirlerimi gerçekleştirebilirim.
  • Öncelikle Allah çelik gibi sinirler ve gani gani sabır versin. Aramıza hoşgeldin. Yardıma ihtiyacın olursa , veya soruların olursa vaktim olduğunca cevaplamaya çalışırım. Sorularını konudan sorarsan başka insanlarada yol gösterici olması açısından faydası olur.

Şu an 5 farklı özel sunucu projesinde değişik görevlerde bulunmaktayım. Bu konuda edindiğim tecrübeleri seve seve paylaşırım.

İyi forumlar,
    Deniz
  • Hoşbulduk. Yol gösterici olması için bende buradan birçok gelişmeyi aktarmayı planlıyorum. Bu iş için gerekenleri yapmak gerçektende çok zor. özellikle bilgi edinmek ve harekete geçmek için bir yol çizmek gerçektende çok zor. bu serverı yaklaşık bir buçuk yıldır tasarlıyorum, en ince ayrıntısına kadar....

Şu anda server makinamızı vereceğimiz server barındırma hizmetleriyle ilgili bilgi almaya çalışıyorum. Ama türktelekom veya turkcellden hiçbir şekilde sağlıklı bilgi edinemedim. Yapmak istediğim şeyden zerre anlamayan insanlarla hem telefondan hemde yüz yüze muhattap oldum. Ama yılmamak gerekir. en büyük desteği vatan bilgisayar çalışanlarından ve donanım haber forumundan bulacağıma inanıyorum.
  • en kısa zamanda açılır server inş. güzel server olcak gibime geliyor
  • çok zor dediklerin ama olursa 2000/2000 çeker sw
  • Arkadaşlar serverımızı 1 ay içinde open beta olarak açıyoruz.
    Üyelik ücretsizdir ve 10.000 free silk vardır.
    Silk satışı var item satışı yoktur.
    Aldığınız bütün silkleri beta süresi bittikten sonra açılacak olan asıl serverdada kullanabileceksiniz.
    Beta serverı ilk açıldığında oyunda fazla değişiklik olmadığını göreceksiniz ancak zaman içinde bütün patchler eklenecektir. Open betanın maximum 5 ay ömrü olacağını umuyoruz.
    Server 500 kişi kapasiteli olarak açılacaktır.
    serverda lag olmayacak ve servera girememe sorunu yaşanmayacaktır (Crowded sebebiyle)

Detaylı bilgi için sitemize üye olabilirsiniz.

Kayıt ve forum sitesi kurulduktan sonra buradan paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiendhunter -- 29 Temmuz 2013; 15:50:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.