Şimdi Ara

YENİ LANCERİ 0 MI ALMALI YOKSA 2.EL Mİ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:37:33 >
  • ne demek aslında bu tür araçları farkeden arkadaşların bunları ifşa etmesi lazım.adam delikanlı gibi aracı pertden topladım dese amenna,ben bunu sahibinden com a şikayet ettim ama yapacak bişey yok dediler
  • evet jant kapak olayı benim de dikkatimi çekmişti, çok kötü duruyor ata konmuş kelebek gibi. ama belki inform dur dedim, o da değilmiş demekki. bi de şu ilan verenlerde daha hala inform-invite ile intense-evo ne demek olduğu konusunda satıcılarda kavram kargaşası var. ya adam arabasının bırak özelliklerini daha modelinin ne olduğunu bilmiyor. informa invite diyor. intense evo diyor harbiden gıcık ederler adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manisa_tr -- 5 Kasım 2009; 23:32:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

evet jant kapak olayı benim de dikkatimi çekmişti, çok kötü duruyor ata konmuş kelebek gibi. ama belki inform dur dedim, o da değilmiş demekki. bi de şu ilan verenlerde daha hala inform-invite ile intense-evo ne demek olduğu konusunda satıcılarda kavram kargaşası var. ya adam arabasının bırak özelliklerini daha modelinin ne olduğunu bilmiyor. informa invite diyor. intense evo diyor harbiden gıcık ederler adamı.

işte böylelerinden araba alınmaz abi...
  • allahtan teknoloji çok hızlı gelişiyorda.bilgisayara bağlamak,plakadan araç sorgulama tarzı bi ton şey var....eskiden olsa napardık bilmiyorum.... yoksa 2.el araçlar nasıl satılırdı bilmiyorum.
  • Arkadaşlar, Yeni Lancer CVT 1.8 Intense aracımı satmak istiyorum. 14.000 KM'de, metalik gümüş gri araçta darbe, kaza veya değişen parçası yoktur ve aracın özelliklerine ek olarak;

• GPS Navigasyon Türkiye Haritalı Türkçe Sesli Yönlendirmeli
    • Ön-Arka LCD Ekranlı Parkomat (Mitsubishi Yetkili Servisinden Alındı. Faturalı, garantili.)
    • EVO X arka kanat (Mitsubishi Yetkili Servisinden Alındı. Faturalı, garantili.)
    • Philips XENON Uzun Kısa Far Takımı + Sis ve park buz beyazı (Mitsubishi Yetkili Servisinden Alındı. Faturalı, garantili.)
    • Tüm Camlarda Güvenlikli Cam Filmi (Hırsız aracın camını kırsa dahi cam dökülmez içeri girilmez.) (Doğus Oto Maslakta Yapıldı. Faturalı, garantili.)

Fiyat olarak: 44.000 TL istiyorum.
    Telefon: 0544 550 41 41 ( sadece telefon ile görüşüp istediğiniz zaman aracı GEBZE'de görebilirsiniz. )

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.