Şimdi Ara

yeni laoptop alacağım 2sinden hangisini almalıyım lütfen yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cheem

quote:

Orijinalden alıntı: hasanaras

quote:

1800 tl oyun için alınacak en ideal pc bence şu şartlarda 6020 st dir... hem ekran kartı, hmede işlemcisi oalrk her ikisinden iyidir. bir 50 lira masrafla 4 gb ram aldınmı.... 8 gb ramli olur hemde 7200 rpm hdd hızı ile birlikte ...

hp güvenilir bi pc değil tanıdıklarımda var hp kulllanan cok cabuk ısınıyor kasası dandik anlıcağın asus notebokta en iyisi bence

ben aldım buradaki yazılanlara göre dün biraz zorladım pc yi oyundur filan amam ısınma coolsense teknoılojisi ile çözülmüş. kasası konusu da ise zevk

doğrudur kardeş ama asusla hpyi kıyaslamamak gerek :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

1800 tl oyun için alınacak en ideal pc bence şu şartlarda 6020 st dir... hem ekran kartı, hmede işlemcisi oalrk her ikisinden iyidir. bir 50 lira masrafla 4 gb ram aldınmı.... 8 gb ramli olur hemde 7200 rpm hdd hızı ile birlikte ...

hp güvenilir bi pc değil tanıdıklarımda var hp kulllanan cok cabuk ısınıyor kasası dandik anlıcağın asus notebokta en iyisi bence

ben aldım buradaki yazılanlara göre dün biraz zorladım pc yi oyundur filan amam ısınma coolsense teknoılojisi ile çözülmüş. kasası konusu da ise zevk

doğrudur kardeş ama asusla hpyi kıyaslamamak gerek :)

laf söylemeye gerek yok zaten kaliteli pcler çıkartıyorlar... ama bu özelliklerini kıyaslıyorum ben ekran kartı asusun kinden üstün işlemcisi yukarıdakinden üstün. sonuçta HP babamın malı değil. burada arkadaşa yardımcı olmak amaç daha iyi ve daha güzel pc alsın diye söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheem -- 3 Eylül 2011; 15:54:51 >

• tm kardeşim haklısın hp de iyi model çıkartıyor olabilir ama genelinde sorunlu notebook üretiyorlar neyse bakalım 1 ay daha bekleyelim fiyatlarda düşme olursa hp de düşünülebilir :)
  • quote:

tm kardeşim haklısın hp de iyi model çıkartıyor olabilir ama genelinde sorunlu notebook üretiyorlar neyse bakalım 1 ay daha bekleyelim fiyatlarda düşme olursa hp de düşünülebilir :)

BİR YAZI PAYLAŞMIŞLAR FORUMDA http://forum.donanimhaber.com/m_49168601/mpage_4/key_/tm.htm 31 Mayıs 2011; 19:22:59 DA YAZILMIŞ YORUM
  • n53 te yalan oldu desene :D dediğim gibi 1 ay kadar bekleyip doların durumuna göre bu hp modelde aklımda olucak tşk ettim :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.