Şimdi Ara

Yeni laptop alacağım önerileriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, GTA V, The Evil Within gibi oyunları son seviyede bile çalıştırabilecek bir bilgisayar almak istiyorum. Çok fazla bir miktar veremem, özellikleri iyi olan aynı zamanda fiyatı uygun bir bilgisayar almak istiyorum. Biraz araştırdım ve şu bilgisayarı buldum.
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-core-i5-4210m-26ghz-12gb-ram-1tb-hdd-173-2gb-w81-notebook.html?ubn#ozellikler
    Ayrıca Windows 7 kullanmak istiyorum, daha ucuz olması için FreeDos işletim sistemi tercihimdir.
    Bu bilgisayarla yukarıdaki oyunları iyi kalitede oynama şansım var mı?
    Önerebileceğiniz farklı bilgisayarlar varsa onları da yazmanızı rica ederim.
    Şimdiden herkese teşekkürler. :)

• barisakar B kullanıcısına yanıt
    2400 e bunu alacagına vn7 i5 li modele bak derim

şahsen i7 modele sahibim pekte memnunum
  • gta 5 3gb ekran kartı istiyor full açamazsın zaten. Medium da açarsın. Mesut çevik video çekmişti onu izle derm.

Edit : pardon 4fb miş. Medium oynarsın rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezer1578 -- 25 Nisan 2015; 8:35:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta 5 özel bi oyun çoğu oyun ağır sistem düşük bellek ister atıyorum gtx860m ister 1gb ekran bellegi yeter. gta da 750m de yeter ama mediumda 1 gb nin üstü ultrada 8gb bellek ister. Yani 860 la ultra gücün olsada yetersiz bellek önüne geçebilir ama ben sorun olacağını sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Önerileriniz?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.