Şimdi Ara

YENİ Lenovo G580 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pcdepo.com/lenovo-g580-59-332739-notebook-urun7880.html

Arkadaşlar linkteki laptop hakkında ne düşünüyorsunuz? HM76 chipset, Ivy Bridge I5-3210 işlemci var üzerinde USB 3.0 desteği de var.. Mesela bu işlemcinin I5-2450 den farkı ne?
    Oyun oynayan birisi değilim bu yüzden ekran kartı kısmına pek takılmıyorum. Yoksa biraz daha beklememi mi önerirsiniz? Almısken yeni nesil işlemcili bir laptop almak istiyorum. Amerikadan da 128 GB lık SSD getirtmeyi düşünüyorum (Crucial veya Sandisk) bu SSD lerin HM76 chipset ve Ivy Bridge işlemcilerle çalışmasında bir sıkıntı olur mu?
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 7 Haziran 2012; 0:41:13 >

• yeni nesil işlemci zaten kendin diyorsun i5 2xxx serisi sandy bridge i5 3000 serisi ivydir bu üründe ivy bridge işlemci zaten ekran kartını söylemek gerekirse gt520m kartla aynıdır ve fiyatı normal seviyede hm 76 çipset sata3 ssd desteği barındırır takabilirsin sorun olmaz.
  • ivy bridge biraz daha hızlı oluyor 2. nesillerin makyajlı hali diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

yeni nesil işlemci zaten kendin diyorsun i5 2xxx serisi sandy bridge i5 3000 serisi ivydir bu üründe ivy bridge işlemci zaten ekran kartını söylemek gerekirse gt520m kartla aynıdır ve fiyatı normal seviyede hm 76 çipset sata3 ssd desteği barındırır takabilirsin sorun olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: sweetdream25

ivy bridge biraz daha hızlı oluyor 2. nesillerin makyajlı hali diyelim

arkadaslar pcdepoyu aradım ve cok yakın zamanda daha baska ivy bridge işlemcili ürün geleceğini soylediler.. hatta ekran kartı gt630m olan modeller de gelecekmiş.. GT630M olanı almak daha mantıklı geliyor

• bunun z580 modeli var 630m kartlı,oyun düşünüyorsanız vermiş olduğunu bilgisayar giriş seviyesi karta sahip oyunlarda gt630 kadar iyi değildir.http://www.pcdepo.com/lenovo-z580-59332469-notebook-urun7944.html?ref=akakce&v=1.60.1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell G515 SE [Ana Konu]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.