Bildirim
YENİ LG SLIM SHINING SILVER KE770 SATIŞTA 9,9mm: 539 YTL
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hafta içi diğer sitelerde yayınlar
http://www.ticaretbudur.com/default.asp?git=9&urun=163141 -
güzele benziyo -
sürgülü shine daha güzel -
KE970 daha güzel. -
quote:
Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907
KE970 daha güzel.
çokmu kötü yaw
ben bunu vitin ürünü yapmak istiyordum -
quote:
Orjinalden alıntı: telefonumabak
quote:
KE970 daha güzel.
çokmu kötü yaw
ben bunu vitin ürünü yapmak istiyordum
zevk meselesi be hocam herkesin beğenisi farklı, bencede bu bar tipi shıne dan daha güzel ve ergonomik eğer ikisinden birini tercih edecek olsam kesinlikle bunu tercih ederdim...
fotolar phonedaıly den alıntıdır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 16 Haziran 2007; 15:21:06 >
-
Bencede bu daha güzel -
Sürgülüsü daha güzel bence ama bu da fena diilmiş -
quote:
quote:
KE970 daha güzel.
çokmu kötü yaw
Bu da güzel ama ben onu daha çok beğeniyorum, belki ilk o çıktığı, gözümüz ona alıştığı içindir.Ben beğenmemiş bile olsam başkaları beğenmeyecek diye bir kaide de yok zaten, zevk meselesi, bu telefon da beğenilir genel olarak.Fikrimi almak istiyorsan:Vitrin ürünü yap bence, tasarımın ön planda olduğu bir telefon sayılabilir sonuçta.
-
quote:
quote:
quote:
KE970 daha güzel.
çokmu kötü yaw
Bu da güzel ama ben onu daha çok beğeniyorum, belki ilk o çıktığı, gözümüz ona alıştığı içindir.Ben beğenmemiş bile olsam başkaları beğenmeyecek diye bir kaide de yok zaten, zevk meselesi, bu telefon da beğenilir genel olarak.Fikrimi almak istiyorsan:Vitrin ürünü yap bence, tasarımın ön planda olduğu bir telefon sayılabilir sonuçta.
haklisin
-
quote:
quote:
quote:
quote:
KE970 daha güzel.
çokmu kötü yaw
haklisin
-
Ben bugün Kızılay'da Avea Shop'ta KE770'i inceleme firsati buldum, telefon çok şik ve sifir beden malzeme kalitesi çok güzel olmuş. Walla LG giderek yeni modelleri ile benim ilgimi baya bir çekmeye başladi. -
Telefonun tasarımı gayet şık görünüyor. -
Telefona Hayran Kaldım Valla Keşke 6233 Gibi Çift Hoparlörü Olsaydı Gözümü Kırpmadan Alırdım -
batarya gücü ve ses çıkışında yeterlilik görmesemde LGnin bence en iyi bar tipi telefonu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X