Bazen şeytan diyor ki iptal et hepsini,git kahveye...
Maç başı 4 TL *4 Maç = 16 TL ayda.
Üstelik hatun dırdırıda yok,çaylar da şirketten...
:-)
+1905
quote:
Orijinalden alıntı: drexler22
ısrarla niye nba tv'yi bu paketlere dahil etmiyorlar erotik kanalların yerine nba tv'yi koysunlar hemen geçerim 50 tl'lik pakete
NBA HD dsmart hden kanalında olacak.
4 maç için 34.90 çok fazla.
Bu fiyatlar biraz uçuk. Her sene olduğu gibi...
Arkadaşlar merhaba başka bir başlık altında da sordum ama birde buradan sorayım dedim.
Birşey soracağım belki daha önceden sorulmuştur ama ilgilenen olursa şimdiden teşekkür ederim. Digitürkün web üzerinden üyeliği var web üzerinden maçları seyredebiliyorsunuz. normal lcd monitörde tam ekran yapıldığında görüntü bozulmuyor. Ben Samsung 40B651 tvmi pc girişinden bilgisayara bağlamak istiyorum. Görüntü bozulurmu? Böyle birşeyi deneyen oldumu? Bana ne tavsiye edersiniz?
bozuluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Turksatta modülle hd yayın getirince patlama yapar ama böyle birşey söz konusu olmayacak. Digiturk bu fiyatlandırması ise bence oldukça iyi. Bu fiyat tutar. Fenerin bir maçının en ucuz biletini 50 lira olarak düşününce kızmıyorum ben
Fenerbahçenin en ucuz biletinin 50 lira olduğunu sana kim söyledi :)
Bu fiatlar göreceli ekonomik durumu iyi olana ucuz olmayana pahalı gelebiliyor.
SPORMAX EKOSPOR PAKETİNDE GÖZÜKÜYOR NATİONAL hd GÖZÜKMÜYOR NE OLDU Kİ BÖYLE YAPTILAR BEN NATİONAL HD Yİ İZLEMEK İÇİN İLLA SPOR PAKETİMİ ALACAM ŞİMDİ
Menfaat dünyası.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme