Şimdi Ara

Yeni Linea 1.6 Mjet Lounge Düşünen Girsin İçeri... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
893
Cevap
8
Favori
77.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız güle güle kullanırsınız umarım. Kokpiti Jetta'dan güzel

Eyvallah üstad.

fortune1905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 18 Temmuz 2012; 22:02:06 >
  • çok güzel bir seçim olmuş, özellikle rahat rahat eşinizle gezerkenve mazota parasını daha az verdiğinizde iyiki bunu almışım diyeceksiniz.
  • Hayırlı olsun arkadaşım bende c4 almak üzereydim ama vazgectiö çünkü aradgım özellikler linea'da var! bende almak üzereyim!
  • RAN99

Aynen üstad.

red007

Şimdiden hayırlı olsun aracınız.
  • Hayirli olsun. Fakat basligin yaninda "Passenger" adini gorunce sasirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue&Me özelliği çok mükemmel arkadaşlar.

Telefonla eşleştiriyorsunuz, sonra araçla konuşmaya başlıyorsunuz.
    Telefon - Son aramayı ara - Annem aransın mı? Evet şeklinde diyaloglar geçiyor ve rahat iletişim sağlanıyor.

Tabi sadece telefon değil, şarkı çalarken "bir sonraki" derseniz sonraki parçayı çalmaya başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

Hayirli olsun. Fakat basligin yaninda "Passenger" adini gorunce sasirdim.

Kısmet böyleymiş üstad, kısmetten öteye yol yok derler.
    Memnunum araçtan.
  • Tebrik ederim öncelikle. Kardeşiniz konusunda doğru olanı yapmışsınız.

Linea yı ise oldum olası severim. İç-dış renk uyumu , motor ve donanım seçimide çok güzel olmuş. Güle güle kullanın inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Tebrik ederim öncelikle. Kardeşiniz konusunda doğru olanı yapmışsınız.

Linea yı ise oldum olası severim. İç-dış renk uyumu , motor ve donanım seçimide çok güzel olmuş. Güle güle kullanın inşallah.

Teşekkürler kardeşim.
  • hayırlı olsun dizel araç daha başka oluyor sonuçta hem kardeşiniz hemde siz sevindiniz tebrik ediyorum güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: prens3370

hayırlı olsun dizel araç daha başka oluyor sonuçta hem kardeşiniz hemde siz sevindiniz tebrik ediyorum güle güle kullanın

Teşekkür ederim.
  • hocam hayırlı olsun öncelikle hayırlı olsun. rengini çok güzel donanımda çok iyi. yıllardır fiata bineriz kesinlikle hiç pisman olmadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfiasis -- 18 Temmuz 2012; 22:26:11 >
  • hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin.
  • Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin. Bakarsınız 15 ay sonunda durumunuza göre belki de makyajlanacak olan Jetta'nın 1.4 TSI versiyonuna geçiş yaparsınız.
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun.Bu araca siyah renk daha çok yakışacağı taraftarıyım.Tabi Bu renkte çok güzel.
  • hayırlı olsun...
  • hocam i30 ve jetta test sürüşü yapmıştınız forumda da videosu vardı sanırım. demek ki nasip kısmet işi.

doğru tercih yapmışsınız.

hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: raikkonen999

quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız binmeniz dileğimle..
    rengi siz mi tercih ettiniz,yoksa bu vardı diye bunu mu aldınız ?
    ayrıyetten kardeşinize yaptığınızdan ötürüde her ne kadar bana düşmesede,tebrik etmek istedim..

Biz aslında lansman rengi olan Kurşun Gri için gitmiştik ama Derin Bordo rengini gördük, beğendik.

Hayırlı uğurlu olsun hocam, beş fazla olsun kırmızı olsun kırmızı iyidir, kazasız belasız sürüşler

• Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. İç tasarımı bir öncekine göre ciddi anlamda yenilikçi ve modern oldu güzel görünüyor. Rengide gayet güzel. Ben test ettim arabayı motoru aşırı güzel tepkiler veriyor. Bence 43 000TL'ye iyi bir seçim olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah.::
    Allah kaza bela vermez İnşallah.::
    Güzel otomobil almışsınız hayırlı uğurlu olsun.:
    Ailenizle uzun yıllar mutlu mesut kullanmanız dileğiyle.::

Arkadaşımıza iyi dileklerde bulunmak için yorumun altına Amin yazıp paylaşabilirsiniz.::
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.