Arkadaşlar yeni nokia 520 nin özelliklerini paylaşırsak:
Ana kamera sensör boyutu: 5 MP Ekran boyutu: 4'' İşlemci adı: Qualcomm Snapdragon™ S4 En fazla 3G konuşma süresi: 9,6s Bekleme süresi (3G): 360sa Müzik çalma süresi: 61sa Ekran boyutu: 4 '' Ekran çözünürlüğü: WVGA (800 x 480) Ekran özellikleri: Parlaklık denetimi, Yönlendirme sensörü, Ortam ışığı sensörü Ekran renkleri: TrueColor (24-bit/16M) En/boy oranı: 15:9 Piksel yoğunluğu: 235 ppi Ekran teknolojisi: IPS Ekran yüksekliği: 86 mm Ekran genişliği: 52 mm Dokunmatik ekran teknolojisi: Süper duyarlı dokunuş Sensörler: Ortam ışığı sensörü, İvmeölçer, Yakınlık sensörü SIM kart türü: Mikro SIM Çift SIM: Hayır AV konnektörleri: 3,5 mm ses konnektörü USB: USB 2.0 Bluetooth: Bluetooth 3.0 Bluetooth tercihleri: Nesne Gerçek Zamanlı Aktarım tercihi (OPP) 1.1, Ahizesiz tercih (HFP) 1.5, Rehber Erişim Tercihi (PBAP) 1.0, Gelişmiş Ses Dağıtım Tercihi (A2DP) 1.2, Ses/Video Uzaktan Kumanda Tercihi (AVRCP) 1.4 Wi-Fi: WLAN IEEE 802.11 b/g/n WLAN Güvenliği: WPA2 (AES/TKIP), WPA, WPA-Kişisel, WEP, PEAP-MSCHAPv2, EAP-SIM, EAP-AKA NFC: NFC yok Batarya: BL-5J Batarya kapasitesi: 1430 mAh Batarya voltajı: 3,7 V Çıkarılabilir batarya: Evet En fazla 2G konuşma süresi: 14,8 s Bekleme süresi (3G): 360 sa En fazla 3G konuşma süresi: 9,6 s Maksimum hücresel şebeke göz atma süresi: 6,7 sa Müzik çalma süresi: 61 sa Maksimum Wi-Fi ağı göz atma süresi: 6,2 sa Kablosuz şarj: Hayır İşlemci adı: Qualcomm Snapdragon™ S4 İşlemci türü: Çift çekirdekli 1 Ghz RAM: 512 MB Yığın hafıza: 8 GB Genişletilebilir hafıza kartı türü: MicroSD En fazla hafıza kartı boyutu: 64 GB Ücretsiz bulut depolaması: 7 GB
özellikle 512 MB Ram ve 1 Ghz çift çekirdek işlemci ve windows pjone uygulamaları hakkında neler düşünüyorsunuz? fiyatı 599 Tl. sizce bu fiyata daha iyi bir tel alınabilir mi? birde kamerası nasıl?
bence gayet şık ve kullanışlı bi telefon almaya değer doğrusu
bende almayı düşünüyorum kullanan arkadaslar biraz aydınlatsa iyi olur v945 den cok basım ağrıdı aynı hatayı yapmak istemiyorum
malesef windows phone hattında pek bi bilgiye sahip değilim ama merak ediyorum nokia nın yeni halini
Telefon multi touch mı acaba? 520 ile 620 arasında pek fark yok gibi gözüküyor fiyat bakımından sizce hangisi alınmalı?
Forumun Windows Phone telefonlar kısmına giderseniz orada telefonu almış bir çok arkadaşımız var size yardımcı olacaktır. ben de 520 kullanıcısıyım kesinlikle tavsiye edebilirim.