Şimdi Ara

Yeni MacBook Air tanıtıldı. İşte yeni özellikler ve Türkiye fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben kayda deger iki fark goruyorum. Birincisi 128GB hafiza ile 256GB hafiza. Ikincisi de islemci. Hafiza elbette ki onemli, yalniz 700 lira da cebinizde kalmis. Apple'a gore de onun farkli asagi yukari o civarda. Yani bir kaybiniz yok gibi. Ikinci fark da islemci. Yeni modelde yeni bir islemci var. Muhtemelen daha az guc ceken daha az isinan bir model ama frekansi cok dusuk. O yuzden performanslari da yakin olabilir. Sizinki 8210Y, onunki 1000G4. Yeni islemci ile test bulamadigim icin cok emin de konusmak istemiyorum acikcasi ama benim tahminim bu yonde. Yani kafaniz rahat olsun. Ama illa yeni model isterseniz Apple'dan alinan urunleri 30 gun icinde iade edebiliyor olabilirisiniz. Isterseniz bir bakin.
  • suslu76 S kullanıcısına yanıt
    Ben ürünü vatan bilgisayardan aldım iade edemem gibi geliyor :( bi de önceki nesile göre 2 kat daha hızlı işlemci ve %80 grafik artışı ve 256 gb ssd diyince biraz üzüldüm açıkçası.. gerçi ben MacBookta film Facebook YouTube için kullanıyorum başka bir iş yapmıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    Tam metin su sekilde: "Featuring the latest 10th-generation Intel Core processors up to 1.2GHz quad-core Core i7 with Turbo Boost speeds up to 3.8GHz, MacBook Air delivers up to two times faster performance when compared to the previous generation. And with Intel Iris Plus Graphics, MacBook Air now delivers up to 80 percent faster graphics performance, so graphics-intensive activities like playing games and editing video are faster than ever." Yani kiyaslamayi en ust konfigurasyonla yapmislar. Onun upgrade maliyeti ise 2000 lira. Yani o farki almaniz icin 10bin lira odemeniz lazim. Ayrica, bence facebook ve youtube'u birakip kodlama ogrenin. Su an Amerika'da sayisal gecmisi olmayan 30 yasin ustundeki insanlar 6 aylik egitim ile senelik 100bin dolar ve ustu yazilim muhendisligi isleri buluyorlar.
  • Touchbar eklememeleri bir eksi olmuş sanki

• suslu76 S kullanıcısına yanıt
    Hukuk okuyorum o yüzden çok zamanım olmaz gibi kodlamaya kolay bişey de değildir diye düşünüyorum .. dediğiniz gibi en üst düzeyde ise bu 2 kat fark ve işlemci o zaman üzülmem ama baz modellerde ise üzülürdüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İ5 li yeni macbook air almaya değer mi yoksa 128 lik ssdsi olan pro mu almali?
    İ5 4 cekirdek ve 512ssd var.
    Proya gore sarji da daha fazla gider gibi geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaCroixLime -- 18 Mart 2020; 23:31:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acil degilse bence yenilenecek 13 (veya 14) pro serisini bekleyin. giris modeli 13 pro'nun islemcisi yeni Air'in i5 islemcisinden cok ustun olmayabilir. yeni giris versiyonu 11bin civarina gelip 256gb ssd yeni 14" ekran 10. nesil islemci icerebilir. ayrica scissor keyboard tabi. ama sanki apple yeni 13 serisini ust seviye icin cikarabilir sadece. o yuzden 11bin lira civarina bosuna beklemis de olabilirsiniz, ki bence oyle yapacak.
  • ahmetow123 A kullanıcısına yanıt
    hukuksa cok iyi, tebrikler, tavsiyemi geri aliyorum. basarilar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat.Ak

Bence bu cihazlar PRO modelleri dışında gereksiz artık. Bunun yerine iPad alırsın, hem oyun oynarsın, hem office yüklersin. Çoğu yazılım MacOs da mevcut değil zaten. MacOs profesyonellerin dışında kullanılacak bir işletim sistemi değil (MAC kullanıyorum), bunun içinde PRO modelleri var zaten.
    Kesinlikle katiliyorum. Ipad 6. Nesil kullaniyorum. Bluetooth klavye ve mouse destegi ile macbook air vari bir kullanim sunuyor.
    Benim kullanim senaryom, dilekce yazmak,yargi kararlarini takip etmek. Oyun yok, uzun yolculuklarda video izlemek ve muzik dinlemeyi de buna ekleyebiliriz. Hdmi kablo araciligi ile,gerekli durumlarda monitore baglamak da mumkun, flash bellek destegi sayesinde laptop vari bir kullanim sunmaya basladi. Ayrica laptopa 2. Ekran olarak bile baglayabiliyorsunuz.

Artik yanimda dosya tasimiyorum. Durusmalara giderken inemli yerleri notability uzerinde not aliyorum.

Egitimlerde kalem ile not almak gayet rahat oluyor.

Aslinda applein yapmak ıstediği, birbirlerine rakip seriler yaratmak degil. Bilakis birbirlerini tamamlayan seriler yaratmak istiyor. Yazi yazip,laptopda isin gorulsun diyorsan, mac al, not alman gerekiyor ve daha cok icerik tuketeceksen ipad al diyor.

Mac alirsam da prosunu alirim diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 19 Mart 2020; 10:14:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.