Şimdi Ara

Yeni MAGNUM CRACK ÖN SİPARİŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
8.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aman diyeyim sagliginiza dikkat edin bu ne idüğü belirsiz dondurmalarin reklamlari sizi aldatmasin.. :/ Magnumun gecen yaz tillahını yedim. Eski mesajlarimdan bulabilirsiniz resimlerle de paylastim.. #algidaileyazbaslasin kampanyasi ile.. Sonra omuzlarimda ve sırt tarafında tuhaf sivilcemsi yara döktü cildim.. Bir dönem vucut geliştirme mamalarindan (peynir altı suyu olanlardan) kullandigimda da benzer irinli sivilceler çıkmıştı.karacigere yüklendiğini düşünerek hemen bıraktım. Bir kac ay sonra düzeldi.. Bu da aynı etkiyi yaptı. Bedava verseler artık yemem bundan sonra varsa yoksa dövme dondurma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salla Magnumu

Şundaki tadı hiç birinde bulamadım Asalete bak be

Ergenler diyorki bu ne layn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 10 Ekim 2018; 10:59:56 >
  • sipariş vermek için girdim magnum severim ama fiyat beni soğuttu 30 tl yüksek bir fiyat üstelik daha kargo dahil mi değil mi bakmadım. fiyatı görünce siparişten vazgeçtim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiide sıraya girdik, 1 ay sonrasına gün verdiler, dedim olsun bekleriz, Magnum Crack bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algida migros kampanyasında magnum az yemedik, bana soracak olursanız pek numarası yok magnumların. Para verip hayatta almam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatını da yaZsana yeğenim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni MAGNUM CRACK ÖN SİPARİŞ

Mağaza önünde kuyruktayım bekliyorum
  • Piyasanin en iyi dondurmalarindan biridir Magnum. Cikolata kaplamasinin lezzeti cogu tablet cikolatada yok. Nasil oluyor da bu kadar begenmeyen insan bir araya toplanmis sasirdim

• Aldık diyelim teslimatı nasıl yapacaklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

magnum bozdu kesinlikle, o parayı hak edecek bir ürün değil
    bence de magnum eskisi gibi değil...

Pernigotti alıyorum denk gelirse, çok daha iyi...
  • 1 tane aldım
  • Şipariş geldi

Yeni MAGNUM CRACK ÖN SİPARİŞ

Yeni MAGNUM CRACK ÖN SİPARİŞ

• Şimdi denedim işim gereği bu tarz yeni ''lezzetler'' çıktığı zaman denemem ayrıca önemli o yüzden fiyatı aşırı pahalı gelse de Getirden söyledim. Çikolatası gerçekten güzel ama dondurmasının hiçbir numarası yok. Bence tamamen pazarlama tezgahı. Sırada Apple dondurmasına Magnum çikolatasını eritmişler bu yani tüm mesele.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.