|
Yeni Maymunlar Cehennemi’nden harika fragman: Kingdom of the Planet of the Apes
-
-
İnsanları virüs mü yok ediyor. Maymunlar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilk filmde insanları yok eden, maymunları zekileştiren bir virüstü yanlış hatırlamiyorsam.
-
Hiçbiri ilk film olan 1968 Maymunlar cehennemi filmi kadar güzel değil yaptığı göndermeler,verdiği mesajlar ile çok ses getirmişti
çevrildiği yıla göre mükemmel ötesi bir film zamanının çok ötesinde Tüm zamanlar içinde en iyi 3 filmimden biridir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reboot remasteredın 4. Filmi
Doktorun kendi babası için geliştirdiği bir ilaçtı
Emeğe saygı ne diyelim
Fragman baya güzel geldi bana, Lakin film ne kadar güzel olursa olsun gözler Ceasar'ı arıyor.
-
bu serinin 1. filmi seyrettiğim ve etkilendiğim çok az sayıdaki filmlerden birisidir. final sahnesi beni ters köşe yapan başka bir film olmamıştır. final sahnesinden o kadar etkilendim ki belki günlerce sürdü. diğer filmler teknolojik ticari filmler.
-
"Madem insanlar maymundan geliyor şimdi ki maymunlar neden insan olmuyor" diyenler de burada mı :)
-
İyiden animasyona döndü artık
-
Bu filmin 70lerde çekilen 5 serisinide bitirdim. Gerçekten çok güzel bir seri, görselleri o zamanki şartlarda düşünürsek. Nedense yeni çekilenlerde ilk filmden sonrası beni sarmadı. Bakalım bunda ne yapacaklar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hiçbiri ilk film olan 1968 Maymunlar cehennemi filmi kadar güzel değil yaptığı göndermeler,verdiği mesajlar ile çok ses getirmişti çevrildiği yıla göre mükemmel ötesi bir film zamanının çok ötesinde Tüm zamanlar içinde en iyi 3 filmimden biridir |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X