kac yildiz bilmiyorum ama standart olarak 6 airbag abs ebd dsc tcs bunlar standart
avrupqa baslangic fiyati 11.950 Euro
(11950)x(1.7)=20315 ytl+(%30 ötv)=26409 ytl başlangıç fiyatı....
düzeltiyorum..kdv yi eklemeyi unutmuşum...26409x(1.18)=31162 ytl...bana biraz fazla gibi geldi bu araç için...
11.950 Euro biraz yüksek bir fiyat. Geçen sene "0" km Jazz'ı İsviçre'de 11.000 Euro civarına görüştüm ki Jazz sınıfının yüksek fiyatlı araçlarından birisi...
Bu paraya rahatlıkla tertemiz bir Mazda 3 Dinamic alınabilir..
fiesta yla aynı platformu paylaşması imkansız o heber sadece bi beklenti ve o beklenende olmıcak
ilginç ama hoş..
fena olmamiş bencede. gercekten de dişi da içide yenı corsayi andırıyor. iç mekandaki yuvarlak tasarımlar corsaya hatırlatıyor. gelecek tahmını ibizanında dışı bu araca benzer olucak sanıırım. yaris de benzer hatlar kullanılıyor. anlaşılan artık b sınıfı araçlarda boyle yuvarlak hatlı tasarımlar iyice revaşta. gelsın gorelım bakalım
aşiri japon olmuş bence hatta birazda koreli.içide 3 ün sıcak suda çekmiş halini andiriyor ama yinede tatli duruyor.
Dışı güzel de, içi hafif ticarilere özellikle de Fiat Doblo'ya çok benzemiş
vites topuzu çakma vitesli eski şahinler gibi olmuş
iç dizayn güzel değil... aracın arkadan görünüşü ;beğenmedim
Fazla oyuncaklı ve japonsu duruyor.. O segmentte bir
-Grande Punto -Clio III -Corsa -207' nin boyutlarına, tasarımlarına ve konsollarına bakacak olursak demek istediğim daha net anlaşılır.. Ehliyet 15 yaşında alınıyo olsaydı bu araba tutabilirdi belki
güzel olmamış
arabanin resmini nerde cekmisler.. bizim koye benziyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme