Şimdi Ara

YENİ MAZDA MX-5 TANITILDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
5.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mazda yepyeni Mazda MX-5’i İspanya/Barselona ve eş zamanlı olarak Japonya ve ABD’de yapılan benzer etkinliklerle tanıttı.

KODO adı verilen tasarım akımının kendine özgü uyarlamasını ön plana çıkaran dördüncü nesil model, 2015 yılında Avrupa’da satışa çıkacak.

Yeni MX-5, özel olarak ayarlanan SKYACTIV-G benzinli motor ve SKYACTIV şasinin ilk arkadan çekişli versiyonunu içeren teknolojilere sahip. .....

http://www.motobilim.com/2014/09/yeni-mazda-mx-5-tanitildi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 4 Eylül 2014; 22:24:58 >

• 1.5 atmosferik motor ile gelecek.
    Bence bu sefer yollarda pek çok Mazda MX-5 göreceğiz.
    Hem vergisi düşük olduğu için insanlar alacaklar hem de tasarım bizim sevebileceğimiz yırtıcılıkta.
  • turbo beslemeli bir motor gelebilir diye tahmin ediyorum. fiyat konusunda ise 120bin tl'nin altında gelecegine ihtimal malesef vermiyorum. 3 Eylül'de göreceğiz, TR'ye gelmesi 2016'yı bulur:) Bize güzel araba günah.
  • 1.5 olursa gayet ucuz olur o meblağları asla görmez bolca satar bu tarz bir tasarımı olursa ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 motor ve o tüketim ile gelecekse S2000 tutkusunu başka bir japonla bastırmak isteyenler alacaktır.

Ama umarım maliyeti düşüreceğiz diye önden çeker yapmazlar.

Bence 1.5 motor koyarlarsa önden çekiş olur ve bu da bu araç için çok iyi bir sonuç doğurmaz.

Ama yine de cabiro ve spor araç keyfini yaşamak isteyenler için güzel fiyatlara gelir.

Şu Mazda6'a da 1.5 koysalar E sınıfı f/p araç olsa da bir diğer D sınıfı satan markalar boyunun ölçüsünü alsa.

Aracın ham fiyatı 58.000TL yani %45 ÖTV olsa KDV dahil fiyatı 26.000+20000+58000
  • Geldi
    http://onurkoray.blogspot.com.tr/2014/09/mazda-mx-5.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derfgt -- 4 Eylül 2014; 21:52:08 >
  • arkadaşlar günaydın

ya bu araba otomatik seçeneği ile gelmeyecek mi şimdi mümkün mü böyle birşey?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34ufuk

arkadaşlar günaydın

ya bu araba otomatik seçeneği ile gelmeyecek mi şimdi mümkün mü böyle birşey?

gelir neden gelmesin
  • Spor arabada manuel herzaman daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önce ki kasada otomatik vardı yine olur. Bizde abi-kardeş bu arabayı bekliyoruz 1.5 düşük vergi olacağından Türkiye şartları için uygun bir fiyata gelicek. Mazda'da yetkili tanıdık bir abimiz 84 bin TL dedi. Donanıma göre biraz daha yukarı çıkıyor. Herhalde 80-100 arası bir şey olur. Ayrıca youtube'dan ingiliz review videolarına biraz baktım. Yorumların hepsi çok iyi fakat özellikle 1 tanesi miata'cıymış. Kendisi hala 95 model olanını kullanıyormuş ve bugüne kadar çıkmış tüm miata'ları test etmiş, "bu araç açık ara şimdiye kadar ki en iyi miata" dedi öve öve bitiremiyor. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama tente tamamen elle açılıyor 1 saniyede arkaya inip otomatik kitleniyor. Tente motoru yok harika olmuş. Paraya ihtiyacınız yoksa bence ömürlük bir araba. Miata'lar zaten karakteri olan bir araç. 1 tane 30-40 bine az yakan ufak 4 kapı günlük bir araba alırsın miata'yıda hafta sonları veya özel günler ömürlük kullanırsın. Bu modeller şarap gibidir yıllandıkça daha da güzelleşir

• 2.0 motorda otomatik var. Youtube review'larının bir kaçında gördüm ama 1.5 motorlu tanıtımların hiç birinde yoktu 1.5'e otomatik seçenek gelmeme ihtimali yüksek gibi. Umarım olur. Ayrıca mazda'nın avrupa sayfasında pre-order seçeneği var buna yabancı forumlardan baktım, geçtiğimiz Nisan ayında siparişler açılmış ve Temmuz ayında avrupada ilk pre-order yapanlara araçlarının teslim edileceği duyurulmuş. Yani araç Temmuz ayında resmen piyasada olucak. Burda da aynı sipariş sistemi geçerli mi bilmiyorum önümüzde ki hafta mazda ile görüşücem bilgileri yazarım.
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    2.0 sadece amerika pazarına gidecek

diğer pazarlar 1.5 olacak. otomatik vites illa ki koyar.
  • resmi sitesinde konfigurator eski mx-5 icin.

yenisi hakkinda fiyat bilgisi var mi?
  • Scirocco kadar tutulmasında
  • agustos ve sonrasinda gelecekmis, bugun antalya bayiden ogrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabrero

agustos ve sonrasinda gelecekmis, bugun antalya bayiden ogrendim

Merhabalar,

Mazda mx5 in Avrupa da eylül ekim gibi satışa çıkacağı duyurulurken ,İstanbul Autoshow da Mazda genel müdürünün dediği gibi model yılının Türkiye de 2016 yılı olmasını istiyoruz o yüzden gelecek ilkbahar a üstü açık gireceğiz demesi umarım doğru değildir ve de Avrupa ile beraber eşzamanlı türkiyeye getirilir inşallah.

izmir ve İstanbul bayileri gelecek yıla getirileceğini söylüyor:(
  • Resmi sayfada fiyat ve tarih bilgileri yok. Bildiğim kadarı ile sipariş alımlarıda yok. Ağustos-Eylül olsa başlardı diye düşünüyorum. Önümüzde ki bir kaç ay içinde gelmesi zor görünüyor. Bir üst mesajda yazılan durum olucak sanırım. Talebe göre ilk partiler avrupaya dağılır TR'ye gelişi 2016 ilk bahara kalabilir.
  • Fiyat çok önemli.
    Karşılaştırma yaptığımda rahatlıkla 80000'in altına satabilir bunu diyorum Mazda-TR.
    Ama satar mı? ... göreceğiz hep beraber.
    Karşılaştırmayı da İngiltere ve Almanya fiyatlarından yapıyorum, herkes bilir ki 1.6 litre ve altındaki araçlarda Avrupa ve ülkemizdeki fiyatlar birbirine paraleldir.
    Uygun fiyata gelirse eğer Türkiye'deki tüm ikinci el spor araç piyasasını da darma duman edecektir.
    Patlak S2000'lere son, çok yaşa Mazda MX-5.
  • 1.5 oluşunun vergi faktörü ile 80 bin civarı çıkması gerekiyor ama ben hiç ihtimal vermiyorum, arayıp soranlara 100 bin üzeri fiyatlar söyleniyormuş, alışmış herkes soymaya,soyulmaya. Taş çatlasın 85 bin en fazla verilecek rakam. Daha üzeri bir rakamda çıkarsa şahsen benim için hiç bir anlamı kalmıyor 100 bin vericeksem gidipte mazda almam.
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    100 bine roadster var mı ki başka ?

ne mercedes ne de bmw var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.