tasarım çok iyi. yeni arabaları güzel yapıyolar. kianın birinci olan arabası da iyiydi. |
Yeni Megane E-Tech Yüzde 100 Elektrikli, Euro NCAP'ten 5 yıldız aldı (2. sayfa)
-
-
Yüzde 100 alamıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sedan demek ciddiyet, prestij ve asalet demektir.
Ne kadar luks olursa olsun hb arabalar bana ciddiyetsiz ve laylaylom geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hacı, gel liftbackde anlaşalım. şöyle güzel bir d segment liftback güzel olmaz mı?
-
Liftback olur bak sedanla aynı uzunlukta yine onlar.
Uzun araba fetişizmi var bende. 5 metreden az olmamali
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence megane araca sedan tipi daha çok yakışıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu araç varken kim ne yapsın talismanı
-
hayır megane demek hb demektir her zaman hb ler daha yakışıklı olmuştur megane 1 lerin sportifliği megane 2 lerin futuristik arka tasarımı megane 3 ün zaten bariz fluence den daha şık duruşu ve megane 4 lerdede yine sedana göre daha kaliteli ve sportif duruşu megane hb dir bu net.
-
Anladım ben sadece düşüncemi paylaşmak istedim. Bana göre sedan daha güzel duruyor. Sedancı olduğumdan ve şuana kadar reno araçların sedan tiplerini kullanıp beğendiğimden dolayı megane aracına sedan tipini daha çok yakıştırıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu tasarım dilini sedana çok yakıştıramamıştım. suv ile tam yerini bulmuş.
fakat türkiyeye gelmesi zor, gelse bile sokakta görmemiz zor.
korkarım yeni nesil elektrikli arabalar ile türkiye ile avrupa arasındaki fark çok açılacak.
-
D sınıfa kadar hatta bazı d sınıflarıda dahil sedan araçlar artık mümessil arabası gibi geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski Meganı getir yeni Megatronu götür kampanyası olurmu??
-
Fransa'da 45.000€ fiyatla satılan ,400-450 km menzil i olduğu söylenen (bunlar fabrika test menzili olup gerçek le ilgisi yoktur) ve ülkemizde en az 2 milyon liraya satılacak olan bir otomobil için konuşmak yersizdir ..bu menzil ve fiyatlarla ülkemizde elektrikli otomobil konusu boş bir masal olmaktan öteye gitmez ..başka işim yok 2 milyona gidip RENAULT MEGANE alacağım ...bu otomobillere 4 kişi yani en az 80×4 =320 kg ve onların eşyaları yaklaşık 100kg yükü koyarsanız klima veya kalorifer de çalışırsa bunların 250-300km PİLİ biterrrrrr .örneğin ANKARA -BODRUM 700 km üç kez şarj gerekir 45 er dakikadan yaklaşık 2.5-3 saat zorunlu mola ????
-
tam bir aktrol zihniyeti o araç neden 2 milyon tl olacak onu sorgulamaz ama menzili aracı eleştiririr ver buna dizeli binsin ne anlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X