Şimdi Ara

YENİ MEGANE SPORT TOURER SAHİPLERİ (591. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.103
Cevap
87
Favori
873.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, megane sports tourer expression donanımda esp standart mı? sadece privilege+premium pakette esp olduğunu hatırlıyorum.
  • Privilage + Premium paketle opsiyun alınıyordu. Xenon far, Far yıkama ve Esp paketi oluyordu.
    Bende Privilage var, cam tavanlı ancak xenon ve esp yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

Privilage + Premium paketle opsiyun alınıyordu. Xenon far, Far yıkama ve Esp paketi oluyordu.
    Bende Privilage var, cam tavanlı ancak xenon ve esp yok maalesef

Benim arabada zenon yok, ama esp var. 2012 makyajlı kasayla Esp standart olarak gelmeye başladı. 2014 belli bir aydan sonra tüm binek modellerde mecburi oldu zaten.
  • 2010-2011 yılında alacakken bayilerin hiçbirisinde premium paketli araç yoktu, bu yüzden esp olmadığı için almaktan vazgeçmiştik. Şimdi başka bir arkadaşım 2.el almayı düşünüyorken esp olmadığını söylediğimde biraz moreli bozuldu, aracın tasarımını çok beğenmişti ama esp olmadığını öğrenince istemeyerekte olsa almaktan vazgeçti.
  • Kasislerde ya da dönüşlerde yavaslayinca 2. Vites devir düştüğü için çok titreme yapiyor illa debriaja basip gaz vererek devire destek olmam gerekiyor baska arabalarda bunu yaşamazdim ceker götürürdü vites su an cok titreme yapiyor araç 105 beygir privilege. Acaba niye oluyor bu titreme (map sensorunu temizledim duzelmedi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğiniz gibi cam filmlerine yasak geldi. Polis ceza yazmadığı sürece sıkıntı yok aslında ama muayeneden geçirmeyeceklermiş cam filmi olan araçları
    benim araçta camları biraz koyu ama fabrika çıkışı böyle olduğunu düşünüyor. camların hiçbir yerinde film izi yok. fabrika kendisimi yapıştırmış bunları bilgisi olan var mı ??

• cam filmiyle ilgili dün akşam camdaki yazılar dikkatimi çekti. bu sabah fotolarını çektim. R 43 yazıyor ve E işareti var. yani bizim araçtaki filmler serbes anlamına geliyor.

• MSTemle ilk uzun yol deneyimimi yaptım. istanbul - İskenderun arası. yakıt birazdaha düşük çıksa çok memnun kalacaktım.

3 yetişkin bir bebek + bagaj.. Hız 110 ve 100 arası. 120 ve 130 çok nadir. bu yavaşlığa göre 4.3 falan bekliyordum.

birde devamlı 110 km ile gidildiğinde ortalama 5 litre yakıyor. 100 km ile gidildiğinde 4,5 litre yakıyor gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.Kalkan -- 3 Kasım 2017; 9:8:51 >

• E.Kalkan kullanıcısına yanıt
    bunu geen gün ben de farkettim haberlerde r43 serbest diyordu sanırım bizim camlar kendinden biraz filmli ve renkli. yazın yaptıracaktım iyi ki yaptırmamışım ülkede ne olacağı hiç belli olmuyor
  • arkadaşlar uzun bir aradan sonra hepinize selamlar...
    5 ay önce geçirdiğim kazada aracım pert oldu.. inanın yerine koyacak araç bulmakta çok zorlandım... sonuç .... scenic ...
    mst lerin değerini biliyorsunuz..benim şu an hayatta olmamın nedeni ... bu araçların güvenlik paketi.... bu konuda en üst pakete vereceğiniz paraya acımayın ve araçta ,bir kişi emniyet kemeri takmazsa... tartışmayın.... sadece...aracı ÇALIŞTIRMAYIN....!!!
    hepinize kazasız... sağlıklı günler dilerim...
  • GEÇMİŞ OLSUN EMNİYET KEMERİ KONUSUNDA BEN DE HASSASIM KESİNLİKLE TAKTIRIRIM. Aracımdan çok memnunum ancak son zamanlarda rölantide aşırı titreme olmaya başladı araçta,ayrıca çalıştırıp kapatırken de titreşim arttı öyle ki araçtan ses gelmeye başladı sizce nedendir ? bir arkadaş map sensörünü temizleyin demişti temizledim bir işe yaramadı aracım 2012 105 bu arada.
  • mustrix M kullanıcısına yanıt
    Onca yıldır iş aracımdaki Michelin ve Continental kullanımı sonrası,son aracımın üzerinde gelem Goodyear Effficient Grip beni olumlu şekilde şaşkınlığa uğratan lastiktir.Mevsim lastiği olarak Şiddetle tavsiye ederim .Konu kış lastiği olursa O zamanda 1 numaraya Conti 2 .sıraya Goodyear UG 8 veya 9 ,3.sıraya ise fiyat performans açısından en uygun ve birçok ithalden daha lastikten daha iyi tutunma sağlayan lastik olarak PETLAS derim.Ankara koşullarındaki deneyimletin sonucudur bu tavsiyelerim elbette.Kazasız Beladız sürüşler herkese.

• osmin kullanıcısına yanıt
    n11 den kampanya ile Continental aldım. bugün lastiklerim geldi taktırtınca size yorumlarımı yazacağım. önceki lastiklerim michelin idi. 4 sene idare etti çok şükür. Tek sıkıntı 3 yılda lastik kenarları çok çatlamıştı.
    Birde yokuşlarda çok patinaja düşürüyordu. İnşallah bunda öyle bir sıkıntı yaşamam.
    Deneyimlerimi yazacağım.
  • merhabalar... az önce arabamın yağ bakımını yaptırdım. yetkili servis 1. kalite malzeme ile 640 tl, 2. kalite malzeme ile 450 tl fiyat vermişti. ben elf 5w40 yağı internetten alarak bakımını özel serviste yaptırdım.
    elf 5w40 yağ 94 tl(2012 model .,5 dci 105 bg motorda bu yağ kullanılıyormuş, 110 bg olanlarda da 5w30)
    yağ filtresi 30 tl
    hava filtresi 20 tl
    polen filtresi 20 tl
    işçilik 50 tl
    toplam:214 tl tuttu. bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazlı şenel

arkadaşlar uzun bir aradan sonra hepinize selamlar...
    5 ay önce geçirdiğim kazada aracım pert oldu.. inanın yerine koyacak araç bulmakta çok zorlandım... sonuç .... scenic ...
    mst lerin değerini biliyorsunuz..benim şu an hayatta olmamın nedeni ... bu araçların güvenlik paketi.... bu konuda en üst pakete vereceğiniz paraya acımayın ve araçta ,bir kişi emniyet kemeri takmazsa... tartışmayın.... sadece...aracı ÇALIŞTIRMAYIN....!!!
    hepinize kazasız... sağlıklı günler dilerim...

Fazlı abi çok geçmiş olsun. Son kazan olmasını dilerim. Yeni aracını keyifle kullanırsın umarım. Selamlar.
  • Son zamanlarda yetkili serviste bakım yaptıran var mı?
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Ekim sonunda yaptırdım. Rutin yağ ve filtreler mazot filtresi hariç 577,75 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfks-82 -- 11 Aralık 2017; 17:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfks-82

Ekim sonunda yaptırdım. Rutin yağ ve filtreler mazot filtresi hariç 577,75 TL.

Geçen yıl mazot dahil 500 TL civarı bir rakam vermiştim. Fiyatlar iyice uçtu maalesef. Benim trigerde var, 50 binde ama 5. yıl doldu, değiştirsem iyi olacak. Triger + bakım en az 2K gibi bir fiyat çekecekler anlaşılan.
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl ağır bakımla birlikte yağ değişimi ve devir daym tüm aksamını değiştirmiştim. 1850TL ödemiştim. Bu yıl iyi zam gelmiş gerçekten. Ama artık sanayide iyi bir usta arayışına gitmek farz oldu.

• mstfks-82 kullanıcısına yanıt
    Bakım (mazot filtresi hariç) + triger 1370 lira fiyat aldım. Bonus'a 6 taksit. Kış kampanyası varmış, fiyat yetkili servise göre gayet iyi gibi. Dışarıdaki ustamada sordum orjinal malzeme ile 900 TL civarı tutar dedi.
  • 
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.