Bir tek ben bayılıyorum herhalde artık Botta adc zorlaması yok istediğini oynayabiliyorsun. Ama krit itemları gerçekten çok pahallı ayrıca eskisi gibi de burst vuramıyor nişancılar. Neyse ben halimden memnunum
Bence leş gibi meta çünkü ben genellikle Zed oynarım ve bilirsin ki Zed ADCleri direk eriten bir şampiyon o yüzden ADClerin metada olması benim için daha iyi.
İsteyen istediğini oynuyo süper bence
ADC dışında istediğini oynayabiliyorsun.
Adc alıyorsun karşıda brand,lux oyun boyunca skill mi dodgelayacan farm mı yapacan. Midden ormandan assassin gelir tek atar, 3 item olmadan hasar vuramazsın, 3 item olunca oyun bitmiş olur
hamdibey1H
kullanıcısına yanıt
Yeni ebedi bildiğin Yasuu için. Yazık garipler Ebedi alana kadar haritada totem ebedi alsalarda çok birşey değişmiyor. Rito yeni oyun çıkartacak galiba
Bruiser meta btw
Lol Bidmiş
Bu metanın tek iyi yanı aynı şeyi defalarca ezberleyip klasik sıkıcı oyun oynayan sktnin ezilmesi.
Adamlar diyor ki istediğin heroyu al oyna oyunu kazan keyif al çık , yok bota ADC almadin troll riport vs yok iyi bişe
Kaisayı adcden saymıyorsunuz heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Aspiratör
Bu metanın tek iyi yanı aynı şeyi defalarca ezberleyip klasik sıkıcı oyun oynayan sktnin ezilmesi.
fakerin master yi ve olaf mid yapıp milletin içinden geçtiği skt mi? Formda değiller sadece
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemk.
Kaisayı adcden saymıyorsunuz heralde
Ap çıkıyor herkes
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme