Şimdi Ara

yeni metada kullanışlı jung

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi untara -- 11 Ekim 2017; 15:55:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gragas, zac, rammus, kha, vi, hecarim, vs...
    jungle hasar yönüne ek olarak biraz veya tamamen tanklaşabilmeli o yüzden kha gibi jungle tf'lerde hemen eriyebiliyor yada pasif kalabiliyorlar... şahsen jungle Vİ, JAX ve UDYR oynayan biri olarak off tank olarak oynuyorum.. genelde 3'lüden sonra tank çıkıyorum...
    tabi takım kompozisyonu önemli; takımda hasar odaklı hero varsa tank heroda alınmalı, full ad takım yada full ap takım kurulmamalı.. böyle takımlar karşıya geldiğinde illa bir tank alınmalı.. benim görüşüm böyle
  • 2 tane ayaklı ward görevi gören hero var onlar hariç her şey
  • Soloq da tank alıp işini takıma bırakma al kayn,khazix çek draktar önüne geleni tekle oyunu sen taşı

• bence warwick
    1) kuvvetli takip yeteneği
    2) tank kastıkça büyük ölçüde tank olabilme potansiyeli, ad kastıkça büyük ölçüde verdiği hasar
    3) istediğiniz oyuncuyu maruz bırakabileceğiniz büyük kitle kontrol etkisi
    Bİ ORMANCI DAHA NE İSTERKİ BENCE
    bunlara istinaden bence Sejuani, Jax, Reksai, Evelynn(bence eskisi daha tek atıyodu) yeni metanın iyi ormancılarından. nick:tabZero
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabZero-kun

bence warwick
    1) kuvvetli takip yeteneği
    2) tank kastıkça büyük ölçüde tank olabilme potansiyeli, ad kastıkça büyük ölçüde verdiği hasar
    3) istediğiniz oyuncuyu maruz bırakabileceğiniz büyük kitle kontrol etkisi
    Bİ ORMANCI DAHA NE İSTERKİ BENCE
    bunlara istinaden bence Sejuani, Jax, Reksai, Evelynn(bence eskisi daha tek atıyodu) yeni metanın iyi ormancılarından. nick:tabZero

2 ve 3.maddeye katılmıyorum.ww ne süper tank ne de iyi hasar veriyor.oyun taşıma potansiyeli hiç yok.belki çok iyi takımlarda belhanda gibi yardım oyuncu olur onun dışında çöp.
  • hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    tr serverinin çöp olmasının sebeplerinin başında geliyor bu mentalite.

*takım full ad ama olsun zed alam mide tek atam playz yapam taşıyam herkes bana hayran olsn*

*wayen alam montage videoları gibi oynayam penta atam*

*solo ignite alam yasuo çekem koridoru ezem haritanın 3 te 2 sini görmezden gelem*

*otomatik doldurdan sup geldi neyse lux alam rabad çıkam vuram*

*işimi takıma bırakmayam, kayn khazix alam draktar çekem önüme geleni tekleyem oyunu alam*
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The Sovereign kullanıcısına yanıt
    Alakaya maydanoz gene de cevap yazayım

- Zed draktar sağolsun w e q Kombosuna tekliyo güçlü şuan

- Vayne ultisine gelen buff ile late gamede 1v5 atan bozuk bi çar

- Yasuo yorum yok her el banlıyorum..

- Doldurdan sup gelince yetenek istemeyen ve op olan janna,lulu varken çöp lux alan kekodur açık ve net. İlla hasar istiyorsan zyra,brand çok daha iyi seçimler

- Kayn ve khazix oyun taşıma potansiyeli fazlasıyla olan 2 soloq Champı nesi yanlış bunun? Takıma illa tank lazımsa j4 al offtank oyna

• Khazix %50,29 kayn ise %49,32 win rate ile sejuani'nin %54.11 lik, warwickin %51,95 lik win rate'inin oldukca altinda kaliyor yalniz. Zedin su anki metada yapabilecegi tek sey adc veya midi aradan cikarmaya calismak, ancak ardent metasinda kalkan veren bir sup ve iyi bir frontline ile onu da yapamaz. Zaten %50 nin altinda bir win rate ile pek de göz doldurmuyor.

Oyun kill alarak degil objektif alarak kazanilir. Bunu TR oyunculari ogrenmedigi surece 19/8/0 gidip kaybedince takim cop ya diyen qq basliklari gormeye devam edecegiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Sovereign

Khazix %50,29 kayn ise %49,32 win rate ile sejuani'nin %54.11 lik, warwickin %51,95 lik win rate'inin oldukca altinda kaliyor yalniz. Zedin su anki metada yapabilecegi tek sey adc veya midi aradan cikarmaya calismak, ancak ardent metasinda kalkan veren bir sup ve iyi bir frontline ile onu da yapamaz. Zaten %50 nin altinda bir win rate ile pek de göz doldurmuyor.

Oyun kill alarak degil objektif alarak kazanilir. Bunu TR oyunculari ogrenmedigi surece 19/8/0 gidip kaybedince takim cop ya diyen qq basliklari gormeye devam edecegiz.

Daha meta denilen şeyi bilmiyorsun ww metada değil dünya şampiyonasında yalnızca 33 defa oynanmış, kayn ise 275 defa oynanmış .

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Soloq ile profesyonel arena asla birebir gitmez. Amumu ornegin plat+ eloya kadar asiri guclu cunku karsisinda mekanik olarak faker bjergsen seviyesinde oyuncu yok. Hata yapma orani milyon kat yuksek oyuncular var ve bu hatalardan faydalanabilen herolar soloq da cok daha avantajli.

• Sana hem katılıyor hem katılmıyorum. Bahsettiğin şeylerden çoğu insanların "takım oyunu" kavramını anlamasıyla gerçekleşecek şeyler ve bu TR server ında büyük bir eksiklik. Çünkü insanlar dünya şampiyonası izlemek ve ya gerçekten öğretici yayınlar izlemek yerine

"BİR Q İLE TEK ATAN BİLMEM NE" "DÖNEREK ADAM ÖLDÜREN GAREN" Tarzı videolar izleyerek bundan etkileniyor aynı zamanda bu bir özeleştiri keza kendimde gayet severek izliyorum.

Ama bu bir takım oyunu ve yapılması gereken takımın ne kadar kötü olursa olsun kendini takıma adapte etmek ve aynı zamanda takım oyununu geliştirmek. Bunun faydası er geç kendini gösterecektir.

Kusura bakmayın uzun bir açıklama oldu
  • Warwick
  • Adc/Mid duon yoksa tank alınmaz kolay kolay. 25-30. dkdan sonra istediğin kadar iyli tanklık yap, takımındaki hasar verenler kötüyse her türlü verirsin maçı. Ben kişisel olarak J4, Heca, WW, Vi(gerçi bu aralar pek popi değil) tarzı hasar verebilen tanklar öneriyorum. J4'e AD jungler eşyası + karabalta al adc ile aynı leveldaysan e q + ult + pasif ya ölüyor ya da canının %80'ini alıyorsun. Earlyde azcık fed olduysan draktar alıp oyunu dk 20de de bitirebilirsin.
  • Tarantin Quentino kullanıcısına yanıt
    bende j4 spamlıyorum bu aralar ormanda. can veren jungle eşyası + karabalta + ve gerisini full tank çıkıyorum. karşı adc apc bana tek atamadığı için ulti attıktan sonra ya flash alıyorum ya da öldürüyorum adamı. ama mantık olarak senin dediğin doğru. carrylerden biri duo değilse bazen sen boşuna tanklamış oluyorsun senin adc mal gibi dolanırken ortada seni rakip takım kesiyor ne kadar tank olursan olur. ama duon iyiyse sejuaniyle kefaret almışlığım bile var adc duom iken.
  • Rikei kullanıcısına yanıt
    Ya iyi bir adc/midle duo girildiği zaman j4ün potansiyeli çok yüksek oluyor. sezon 3ten beri en çok oynadığım ve en sevdiğim şampiyon. Mobillik desen var hasar var tanklık var. Adc kankanla giriyosun sırasıyla ad jungle eşyası > karabalta > şövalye'nin adağı alıyorsun ölümsüz tarzı bir şey oluyorsun ya. Ama işte kilit nokta beraber girdiğin adc oluyor bi süre sonra.
  • Kesinlikle warwick

• Ww aşırı zevkli ve güçlü .Riot bu konuda harika bir iş yaptı gerçekten tebrik etmek lazım.Titanik + ruh gömleği ile çok güçlü oluyor.Sırtlan ww tavsiye edilir oynayın free elo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumblapinta -- 18 Ekim 2017; 10:58:21 >
  • Şu an sejuani, maokai aşırı güçlüdür. Cho, rammus, zac, ikincil tercihler olabilir. Kayn da fena değil ama pek de iyi değil. Bunlar haricinde kalan herolar leş+çöptür

• * Böyle yazınca çok cool oluyormuşuz sanırım
    * Ben de böyle yazayım bari
    * Shyvana hem tanklık hem hasar bakımından gayet iyi, fakat sıfır cc olmasından dolayı takımın bu açığı kapatması lazım.
    * Assassin junglerlar pek iş yapamıyor.
    * Gragas, Sejuani, Zac, Amumu dörtlüsü gayet iyi.
    * Off çok cool oldum
    * Yıldızlı yazan erkek çekiciliği
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.